Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
786
18.8.06 11:02

Ze sem teda zase lezu… :) , to s tim kafem by me zajimalo taky. Nikdy sem ho nepila a od porodu mam na nej porad silenou chut, tak si denne dam jedno, maximalne dve ty slaby bzundy z pytlicku 2v1… pry nema cenu to nejak nacasovat po kojeni, protoze stejne neni jisty, za jak dlouho se to dostane do mlika… ale spis si davam vecer pred tou delsi nocni kojici pauzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
18.8.06 11:10

Ja kafe piju normalne, tak jedno denne nebo jedno za dva dny, piju presso a u maly jsem nikdy nepoznala, ze by to nejak vadilo. Klidne si dam kafe i vecer a ona spinka uplne normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
18.8.06 11:15

Moniko no obcas si pripadam jak exot protoze takhle ublity dite tady nikdo v okoli nema.Pres den pije 5-10minut maximalne a jak se jednou pusti tak mu vrazim dudla a vic mu nedam,ale je to stejne prd platny a blije jak alik.Mat se nepoblije jenom kdyz bude v klidu lezet a spat ale to je malokdy :roll: ted treba lezi pod hrazdickou,vrti se tam a busi do hracek(vydrzel spat 15min) a lita to znej na vsechny strany, :lol: uz je nahatej protoze dupacky i triko mel durch :P Jo a smeje se taky.Vcera byla segra nadsena jak se na ni krasne smeje a behem vterinky nez jsem ji stihla podat plinu tak ji nablil za vystrih :lol: :lol: a ze uz byl hodinu po jidle tak to byl peknej tvaruzek :lol:
Za ty dva mesice uz jsme si tak trochu zvykli ze mame blici dite,kdyz nekam jedem tak vim ze musim vzit nahradni obleceni a kdyz jedem na celej den tak klidne i 2-3 a taky dost hadrovejch plin,no stehovaci hadr :lol:
Jsem se 9 mesicu tesila na vonavy miminko a zatim to moje vydrzi vonavy tak 5 minut protoze se hned zeblije :roll: :lol: ale co hlavne ze je zdravej a spokojenej.
A co Mikulda uz ma ty stroupky lepsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
18.8.06 11:34

hu

Nazdárek baby,
musím se fakt smát jak popisujete svá blicí dítka :lol: :lol: :lol: ne, že bych vám to přála, ale berete to aspoň s humorem :lol:

Já jsem se dneska rozhodla jít k Dr., protože David má celé tělíčko jako struhadlo, má úplně suchou kůži. Naposledy mi Dr. říkala, že mu mám dávat do vody takové spešl olejíčky. No a po týdnu se nic neděje a na hlavičce to má trochu víc. Vyfasovala jsem pro něho nějakou namíchanou mast a mám mazat 2× denně. Tak jsem zvědavá. Ještě, že se mu to mazání líbí, hrozně u toho mele a směje se :D

No a jinak jsem prdelku zvážila a máme 4620g, což je od minulého čtvrtka o 170g.

Jo a taky se poslední dva dny hrozně hrozně mele od pěti ráno. Furt vydává zvuky a chce dudel a pak ho zas plive. Ale pořád u toho jako spí. Trochu sem z toho na nervy. V noci chrápe jak zabitý a pak ráno tohle. A já jsem právě ráno jak praštěná pytlem, když se nevyspím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
18.8.06 11:37

Anýzku
Jo tak spousty hadrů sebou balím také a o plenách nemluvím. az pojedem na dovolenou tak nevím kam to vše poskládám. ale řeším to bryndákama. poslední dny je i nějakej vzteklej a nevím proč :? :? ted ho třeba musím chovat a píšu jedním prstem, tak se omlouvám za chyby. a vůbec ho ještě nezajímají hračky na hrazdičce. jenom na ně čučí ale ještě do nich nebimbá a u pasení se vždy rozbrečí a tak pořád nepaseme :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
18.8.06 11:47

Jo a ty stroupky bych řekla, že se lepší. Mazala jsem mu to Excipial U Lipolotiem. Zatím se mu nedělají nové fleky a úspěšně odlupuji ty staré strupy, ale že je to humus!!!!! Jen mám pocit, že mu ten krémík smrdí a nelíbí se mu to. On teda voní, ale zase až moc, tak mu to je možná protivné.

Vlčice
Přesně, já také. Ráno jsem největší mátoha. To když k němu mám vstát v noci tak se cítím lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
18.8.06 11:49

Já se snad zbláznim - Emma bojkotuje emimino - vždycky když usne tak honem letim něco rychle udělat nebo se aspoň vyčůrat a jen co sem vlezu tak začne řvát - je to jak tik. Když se začnu třeba nejdřív dívat do mailu nebo do novin tak je ticho ale jakmile označim emimino tak vim že do 10 vteřin to začne :roll: ach jo.
My blijeme taky ale začaly jsme až pár posledních dní, dneska ležela asi 10 minut po kojení na zavince pod hlavou plenu a když jsem jí dávala pryč tak plena úplně durch mokrá, zavinka pod plenou taky a ještě i moje prostěradlo protože ležela na mojí postýlce.
Náhradní :,-(y hadrů jí beru sebou taky vždy tak 2-3 protože naše malá princezna nejenom že je poblijón ale ona se taky dokáže zesrat až za krk a když jí přebaluju tak si počká na moment až dám pryč plínu a začne čůrat obloukem jako kluk 8O :?
No tak já běžim snad se sem ještě dneska dostanu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
18.8.06 11:52

Holky a taky ty svoje míma při kojení oďubujete? Jako že tady má ňákej chlup šup s nim pryč a tady má v hlavičce suchou šupinku šup s ní pryč… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
18.8.06 11:57

Jo a taky jsem si všimla (já šťoura) že Xmarkéta má v seznámku napsáno že má Elišku a na metříku má Anetku tak co teda? Má dvojčátka? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
18.8.06 12:05

Zlatíčko
Taky Mikuldu oďubuju. A to mají být při kojení v klidu, jenomže to je jediná chvíle kdy je klidný :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
18.8.06 12:09

hu

Já prosím taky oďubuju, dokonce při večerním kojení po koupání čistím ouška :lol: :lol: :lol: . Škoda, že nemám třetí ruku, že bych mu ostříhala nehty :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
18.8.06 12:12

Jo taky se říká že stříhat nehtíky se maj když spí nebo při kojení ale při kojení jí je sama neostříhám a když spí tak jsem tak šťastná že by mě ani nenapadlo jí budit stříháním nehtů takže vždycky jí je ostříhala moje mamka když jsem byla u ní a kojila ale včera si udělala takovej šílenej dvojitej krvavej škrábanec vedle oka že jsem jí prostě tu ruku chytla a začala stříhat a celou dobu jsem jí jako dospělýmu vysvětlovala, že to musí vydržet a že už jenom jeden prstík a kupodivu docela držela :P
Ale vypadá s tim šrámem jak trestanec :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
18.8.06 12:14

A pak se musim pochlubit jak jsem se pěkně naučila vytahovat holuby z nosu - teda její :P čistíme nosík každý den a vždycky máme pěknej úlovek :lol: odsávačku jsem zatim nepoužila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
18.8.06 12:15

Vlčice když už seš tady - ještě jsem se nedostala k tomu abych reagovala na datum tvého porodu - kde máte Pavlíka? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
18.8.06 12:18

Poslušně hlásím, že tahání holubů z nosu mi také dělá dobře :lol: :lol: :lol: Také myslím Mikulášovejch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí