Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
459
20.8.06 09:40

Michello
Gratuluji! Super, že Klárka byla hodná.

Jinak včera odpoledne se mi zas nalilo jedno prso, jak Peťka na návštěvě, kdy jsme byli venku, takže byl v kočárku a spal asi 3,5h. On totiz dopoledne vůbec nespal, tak to pak dospával. Měla jsem promočenou vložku do podprdy durch a už jsem se těšila až se probudí, protože prso zas tvrdé a on pořád nic, tak jsem jej opatrně jakoby odkryla apod., abych jej decentně vzbudila. Taky jsem si říkala, aby spal v noci. Protože už bylo 18:30. Ale naštěstí spal od 21:30 do 4:20, takže v pohodě. Akorát v noci zas se mi nalily obě prsa, takže jedno pak téměř vypil, ale stejně jsem odstříkala ještě 30ml a nebylo úplně prázdné, ale už se mi nechtělo. A musela jsem odstříkat i druhé, protože bylo taky nalité i když malinko míň, ale to sjem věděla, že budu kojit tak za 3h, tak jsem nechtěla, aby se nalilo ještě víc. Tak jsem odstříkala taky 30ml do lahvičky a pak ještě do sprcháče, jak se mi už do lahvičky nechtělo trefovat. :-) Pak už prso bylo nalité, ale ne tvrdé.
Jsem překvapená. Myslela jsem, že toto se stává pouze v porodnici.
Tak jsem odnesla mlíko z mražáku, které tam mám od konce června nebo začátku července sousedce, která už nekojí (měla málo mlíka) a už tam mám lahvičku z půlky července (100ml) a tak tam přibyla ještě ze včerejška, to jsem už do toho červencového nechtěla dávat. Dělám si trošku malinké zásoby, protože člověk nikdy neví …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
20.8.06 10:37

A ještě musím napsat jednu věc. To že se mi od narození Peťka různě převaluje v postýlce na bok, na záda a skončí různě naštorc, nebo hlavou tam kde měl nohy apod., to už jsem si za tu dobu zvykla (byla jsem v porodnici překvaená, protože jsem si myslela, že miminka jen tak leží, jak je člověk položí - no ale je to moje první mimi, tak jsem měla asi zkreslené představy) , ale předevčírem jsem se probudila, protože vydával divné zvuky a on byl v postýlce ještě výš jak měl hlavu napříč na bříšku (usínal na zádech). Vůbec nebrečel, což jsem se divila, jen se hýbal a funěl. No je fakt, že se hodně překuluje na bok až skoro na bříško, ale tam se zarazí, protože na bříšku není moc rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
20.8.06 13:46

Dala jsem nějaké fotky do galérky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
20.8.06 16:51

ahojky :wink:

jdu vás pozdravit. Nějak nemám poslední dobou čas pročítat emimčo, tak akorát nakouknu do fotogalerie na fotky, přihodím naše a zase valím.

Vidím, že všechna mimča se mají skvěle a všechna sou na fotkách v pohodě, tak to je moc fajn.

Vlčice, Davídek s tím čírem nemá chybu :lol:

Tak zase pádím…jo dala sem fotky do galerky.

Páček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
21.8.06 07:48

Bré ránko,
nikdo nikde..
Tak jsem si včera dala po obědě kapučíno a dopadlo to tak, že jsem nemohla usnout (až ve 24h), spalo se mi hrozně a od 5h už zase nespím.. Na Klárku to vliv nemělo, spala od 19h do 5,30h a teď zase spí.. Nebýt toho bříška (máme několikrát denně záchvaty bolesti a řevu, které řeším nakonec trubičkou), tak snad vůbec nepláče a je pořád spokojená…
Už se bojím Dr říct, že ji bolí pořád bříško, resp. že se nemůže vyprdět a vykadit, že mi zase řekne: „to máte z jídla, to je jasné“ a už mi neporadí masáž nebo mačkání bříška..V porodnici ji sestra vždycky nějak mačkala a malá krásně prděla..jenže já se bojím, ať jí neublížím, tak mačkám jen trošku.. tak uvidím ve středu na KO (pokud si opět nespletu datum :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
21.8.06 08:38

Dobré ránko,
michello to asi nebylo tím kapučínem. Mě se podařilo v noci zabrat akorát tak na dvě hoďky :evil: Zbytek noci jsem pročučela do tmy. A Elča tak krásně spinkala! To bude den! :?
Jinak hezký fotečky, tak křtiny nakonec dopadly dobře, jo? :D

Jdu se podívat do galerky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
21.8.06 09:16

Ahoj holky
Jaký byl víkend. Já jsem dostala od manžela prstýnek za Silvu. Dneska jedem do města. Musím vybrat Silvě naušnice. Zatím se nám líbili pouze jedny. Nikde nic moc nemají. Uvidíme třeba něco vyberem. Musím, ještě Aničce koupit boty na podzim. Takže jdem k Baťovi.
V pátek máme 5-ti leté výročí svatby, manžel nám vybral monitor k PC. :lol: Nemůžem ani na večeři. Se Silvií a Aničkou to nejde a hlídání na večer neseženem. To jsme si kdysi asi měsíc po svatbě říkali, že na páté výročí dáme děti babičkám a my půjdem na noc do hotelu. :lol: Tak zase nic. Ani svatební cestu jsme neměli. Hned jsem jeli pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
21.8.06 09:56

DanielaB
Tak to asi včera bylo něco ve vzduchu :lol:

Jojo křtiny dopadly dobře… Jsem si konečně pokecala s kamarádkou, která má 9měsíční holčičku a šla Klárce za kmotru.. :wink:

Luca
Trošku si užívejte..než bude mládí v pr… :? :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
21.8.06 13:09

Holky mam problem - nevim, jestli Lauru uz rozmazluju nebo ne… Ma ted nejaky obdobi, kdy hodne place. V noci spi s jednou prestavkou temer porad az 12 hodin, takze se krasne vyspime, nicmen pres den pak nespi temer vubec. Jen kdyz jedem na prochazku, tak si chvili zdrimne v kocarku. Ale doma nespi opravdu temer vubec, to spis vyjimecne. No a dost casto mi ted place, trapi ji prdiky, tak ji chovam. Jenze posledni tyden uz to vypada tak, ze z tech zbylych 12 hodin, co je vzhuru, chovam tak 6 hodin - coz uznate je dost, proste k ni porad odbiham a chovam ji. Uz mi vsichni rikaji /babicky atd. - znate to…/, ze ji rozmazluju. No ale kdyz vim, ze pak opravdu prdi a mele se ji to v brisku, tak ji prece nenecham vyrvat, ne?? Davame ji Pupik, nic spatnyho nejim, ale proste ma ted asi obdobi, kdy ji to trapi… Tak co myslite - mam ji porad chovat? Jaky s tim mate zkusenosti vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
21.8.06 14:36

Simi
Já si tady stěžuju pořád, že malou musíme k vůli prdíkům hodně nosit.. Myslím, si že ji nerozmazlujeme, když jí bříško bolí a jedině se vyprdí, když ji poponášíme… Nenechala bych ji řvát, když vím, že má trápení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
21.8.06 14:39

Jo a taky jsem si vyslechla jak ji rozmazlujeme..tchyně by ji nechala vyřvat :cry: :cry: :cry: Zato moje mamka má pochopení, spíš mi pomáhá jí to bříško masírovat a nebo ji chová, když já zrovna nemůžu :wink: Tím chci říct, nedej na řeči ostatních, je to tvé dítě a to ho znáš nejlépe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
21.8.06 14:55

Já bych s ní spíš cvičila, než ji chovala. Elen na prdíky taky trpí, tak masírujeme bříško, cvičíme nožičkama nebo ji dávám na bříško. Ale nechovám ji, ona to stejně nemá moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
21.8.06 15:02

ahoj holky.nam mala taky moc pres den nespi.teda aspon doma ne,ale jakmile jsem s ni nekde venku(napr vcera sme byli na vystave),spi jak dudek i 4 hodiny v kuse…doma ji to ale neba…dnaska dala sice par desetiminutovek,ale to clovek stejne nic nestihne…
myslim,ze je nerozmazlujete…kdyz maj bolesti briska,je jasny,ze jim pomuzete a ne ze je nechate vyrvat.to je blbost.maj v nas mit oporu,ne? :wink: 8) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
21.8.06 15:48

No ale ono tezko rict, jestli kdyz hodinu jeci a pak si jednou prdne, to bylo opravdu bolenim briska… Prdiky urcite ma, ale jak poznat, ze „nesimuluje“ a „neprehrava“, abych ji nosila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
21.8.06 16:04

simi -ja myslim,ze takhle maly miminko jeste nemuze byt vycurany a ze placou jen kdyz opravdu neco neni v poradku…nekdy teda mala knoura,nebo spis tak nak hulaka,kdyz se nudi,ale staci vymenit hracku na hrazdicce a je zas klid…
a nekdy i malej prd dokaze bolet…Niki uz na ne tolik netrpi..sem moc rada,protoze to bylo revu…cloveku to vleze az do morku kosti,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí