Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
643
23.8.06 21:29

Evi tak s tímhle ti neporadím. Ale raději zkus zavolat, za to nic nedáš. Aspoň budeš klidně spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
23.8.06 21:30

Co člověk, to názor :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
23.8.06 21:44

Holky, děkuji moc!

Peťka vypadá spokojeně, teď tady se mnou klábosí místo aby spal. Evidentně se mu ještě nechce. Tak asi počkám, jestli se ještě nevykaká a uvidím, jak to bude vypadat. Podle toho bych šla k doktorce a pokud by to bylo v noci špatné, tak bych jela na pohotovost. No ale asi budu mít stejně lehké spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
23.8.06 21:50

EvaK - držím palce, ať je to v poho!

No, už se mi klíží oči, jdu spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
23.8.06 21:53

já taky, holky dobrou…

Evi bude to dobrý, jinak by Peťka nebyl tak spokojenej.
Tak hezkou a klidnou noc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
23.8.06 22:10

Tak jak jsem to dopsala, tak už vypadal unavený, tak jsem jej dala do ložnice do postýlky, tak po pár protestech (spíš jen neklid) se uklidnil a po chvilce usnul.
Tak jdu se psama a půjdu se ospršit a spát. Dobrou noc všem a ještě jednou moc děkuji, že jste mi tak rychle odpověděly. Však to znáte, jak je člověk přecitlivělý, jak se jedná o zdraví jeho dítěte. :wink:

Dobrou noc a sladké sny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
24.8.06 10:05

Ahoj holky, jak sem máte?

EvaK
Tak jak malý, je OK?

Marketa182
Hele prosím tě, jaktože si neužíváš mateřství a pracuješ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
24.8.06 12:32

Ahoj michello
Tady je mrtvo co?
Teď jsme byly venku. Anička lítala na houpačkách, jak splašená sardinka. Já tak nerada chodím ven. Venku je sice krásně, není vedro, tak se hezky prochází. Kazí mi to vosy. Mám na kočáru síť, jinak by mi vlezly až dovnitř. Už jsem rezignovala a koupila si sprej na kůži a oblečení proti vosám. Stejně příjdou otravovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
24.8.06 12:37

Lucca
O vosách mi nemluv..potvory jedny.. Manžel je alergik a jestli je malá po něm tak potěš.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
24.8.06 12:42

ahoj holky,
taky koukam,ze tu zas nikdo neni…klasika..jak sem tu ja,nikde nikdo :?

doufam,ze Petka od Evika je v poradku.
my mame zas problemy s pupinkama.porad se ji delaj na obleceji a hnisa to,na usich zas mame suchou loupajici se kuzi a mazani nepomaha a na hlave ty stroupky se rozlezaji…no proste des bes…aspon,ze ji to neboli…
jinak vcera jsmy byli zas v Jizerkach v desnym desti.aspon si holka zvyka… :twisted: ona ale byla v suchu a teple,kdezto ja zmokla az na kost… :roll:
psaly ste,ze je zas akce plen v tescu,tak tam dneska musim.minule mi je vyprodali…snad to dneska dopadne lip.
jdu juknout do galerky.
tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
24.8.06 12:52

Luca-Silvinka je kouzelna.foto „po jidle“ je bozi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
24.8.06 12:54

Pěkně zdravím…

Dneska jsem byla na KO po šestinedělí už teda skoro osminedělí :lol: měli dovolenou…a vše je OK můžu rodit vesele dál…uf,uf 8O

DanielaB: malá měřila v 6 měs. 60cm…měřil ji manža..teď jsem ji přeměřila a souhlasí to :lol: asi to bylo foceno z úhlu a přidalo ji to pár cm :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
24.8.06 13:09

theresie díky
Zkus na pupínky Pityol. Sice je až od 10let, ale může se mazat. Napsala mi jej doktorka. Mazala jsem 3krát denně. Mezi tím jsem mazala kojeneckým krémem od weledy na opruzeniny. Klidně jsem ji tím namazala pusu. Na hlavu nám pomohla mastička z lékárny, taky napsala doktorka. Obsahuje olivový olej a oxid ziničitý. Stačí namazat havu. Ona pak strupy promastí, že se odloupnou, a pak je vysuší, že se dají odčesávat. Sice bude mít bílou hlavu 14dní. Když se jí to bude postupně vyčesávat. ale aspoň tam pak nic nebude. Hlavně že nám to pomohlo. Jo a koupem v Linole. Taky napsala doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
24.8.06 13:14

Michello
My sice alegičtí nejsme na vosy, ale já mám fobii z vos a sršnů. Když mi byly dva roky, tak mě vosa píchla do tváře. Od té doby se jich strašně bojím. Včely snesu, vím, že jsou užitečné, ale vosy přímo nesnáším. Doma mám biolit a jakmile vletí do bytu, tak to schytá. Uplně se z nich třepu. Kolikrát jsem se tak strašně lekla, když byla u mě. Někdy se divím, že mi to ještě nezastavilo laktaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
24.8.06 14:05

luca -dik za tip.5.9.jdem na KO,tak se zeptam mudrosky…
fobii mam ze srsni taky!mam uplne husi kuzi a obratila bych se z toho naruby…a nam litaj do bytu,jelikoz bydlime u lesa…asi.taky se divim,ze mam jeste mliko…a biolit je muj nejlepsi kamarad.i nas pes je ze me uz tak zblblej.vzdycky ho zenu z mistnosti a ted,kdyz jenom prileti moucha,tak se chudak klidi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí