Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím.
Tak zatím Peťka dnes kakal jen jednou a nic tam neměl. Tak snad už je to v pohodě. Ale je na něm vidět, že zas tlačí, tak uvidím, jak to bude dál. Snad už OK. On kaká tak 3-4× denně, tak to budu kontrolovat a kdyby zas něco, tak už valím k doktorce. Ale zatím vypadá spokojeně a jak je u nás zvykem, tak ukecaně.
Už jsem manželovi říkala, že to bude ukecaný chlap.
Ho moc hračky nebaví, spíš furt kecat, zvedat hlavičku apod.
Jak tu někdo psal s tím chytání věcí, tak to taky asi týden furt dělá. Furt něco tahá v ruce sebou, třeba plínku na brknutí, deku z postýlky, když jej beru apod. Nejlepší je, když mi chytne vlasy.
A taky si furt cpe pěstičky do pusy, klidně i obě. A když jde kojit, tak si tam narve ruku a já mu ji oddělám a chci dát prso a on zas si ji tam narve … no sranda. Však to asi znáte. Nebo když ležím u kojení, tak ještě se snaží kojit prostěradlo, jak se otáčí na bok až skoro na bříško. No je to s těma našima dětma sranda. ![]()
Evo
Raději se zmiń doktorce. Za to nic nedáš.
Mně zase Silva tahá za řetízek na krku. Kolikrát si přitáhla plínu a začala jí cucat.
theresie
To bych se zbláznila. Brr sršni, fůůj. Já už se taky lekám i z mouchy. Proto mám nejraději zimu. Nelítá hnusný hmyz.
Dneska jsem dělala špenát. To bude mít manža radost. On špenát nerad. No co aspoň budem mít zalená hovínka.
Anička vždycky čučí, jak indian na baterky, když má jiné hovínko než obvykle. ![]()
luco-jojo,spenatek.ten jsem delala vcera.spenat miluju.
taky miluju spis zimu.teda leto mam rada jen tak do tech 25 stupnu.to je super,ale ty paraky---to radsi kruta zima a hlavne hodne snehu a hura na snowboard,uz se tesim az budou Niki 3 roky a doste prvni prkno.to bude super!!!na tuhle zimu se taky tesim.mala pojede snam do svajcu a budem se muset u ni stridat,takze si nezajezdime spolu…
ale dame spolecne sanky a tu bude sranda!uplne nas vidim ![]()
holky tak dneska budu poprve odsavat odsavackou mliko
vy to asi mate vsichni uz za sebou…co?mam rucni Madelu,tak sem zvedava…
pujdu zas cvicit a pak chci jeste zajit s kamaradkou na kafco a Niki vetsinou vydrzi jen taktak to plavani.tak tu tatkovi chci nechat mliko…
on ted jen do toho Tesca pro pliny,tak se modlim,aby byly.jinak me sereze ![]()
Ahoj,
Michello - Ale jo, to víš, že si užívám mateřství
Jenže máme s manželem napůl firmu a je to takové naše druhé dítko
Já jsem byla vždycky docela workoholik, teď už to nejde, ale i tak si každý dennajdu chvilku a pracuju. Co se týče práce u počítače, tak to je v klidu. Když mi malá usne v šátku, tak zasednu k počítači a můžu 2-3 hodinky něco dělat. Horší to je, když mám jet na jednání, protože jak už jsem psala, malá u všech cizích řve. Jediný, u koho je poslední dobou v klidu, je moje sestra, takže dneska přijde na hlídání ona.
Theresie - No s těma Tesco plínkama je to teď blbé, skoro nikdy je nemají. Člověk aby se nastěhoval před regál a čekal, až je dovezou
Já jsem vyzkoušela i jiné plínky a vždycky mi protekly, takže když nejsou Tesco, tak je to blbé. Teď jsem ale zjistila, že plínky z DM drogerie Babylove jsou skoro stejné, jako ty Tesco…
Marketa182
A včem podnikáte? ![]()
U nás v Ostravě vždycky Tesco plínky měli !!!
Dobré ráno…
Tak tady jsem zase sama
Klárka spala od 19,30 do 6h a teď zase vytuhla…
Za hodinu vyrážíme psychomotorický vývoj, doufám, že se uvidím s Marketou182 a zjistíme jak na tom naše holky jsou
Doufám, že se dozvím, co by měli naše zlatíčka už zvládnout a jak je v tom podporovat..tak pak dám vědět..
Dobré ráno michello,
v poslední době je tu oprvdu nějak mrtvo. Zlatíčka nás dost zaměstnávají ![]()
Až budeš zpět, určitě dej vědět, co už ty naše ratolesti mají umět. Pokoušela jsem se něco najít na netu, ale asi neumím hledat
Tak jsem zvědavá, co se dozvíš.
Na rodině jsem o vývoji našla tohle:
http://www.rodina.cz/clanek70.htm 8 týdnů
http://www.rodina.cz/clanek71.htm 12 týdnů
http://www.rodina.cz/clanek72.htm 16 týdnů
Ahoj maminky
Dneska máme 5-ti leté výročí svatby. Tak musím vymyslet co na oběd. Asi koupím nějaké zákusky. Nechce se mi je péct.
Dobrééé rááno…
Tak dneska byla nejlepší noc od porodu a já ji nevyužila…malá spala od 21-4hod a já vůl od dvou čekala,kdy se probudí
pak si cucla z jednoho prsu a spala ještě do 7,30 no paráda…kde se ale hrabem na některé vaše mimča co spí i 9 hodin,co ![]()
DanielaB: koukala jsem na ten vývoj a píšou,že už je jasná barva očí..tak jsem na ně Viki koukla a moc jasná barva mi to nepřipadá
taková směsice..asi se to vyjasní až později,ale bude to zřejmě hnědá po tátovi
..malý ten měl očka pěkně modré snad už od jednoho měsíce.
Danielo…ještě k těm cvikům…cvičí se 3× za den,ale kolikrát to mám opakovat v tom jednom cvičení?je to jedno,nebo to mám udělat jen jednou a dost? myslím to zatlačování ramínka..
Luca235: gratuluju k výročí…a zákusky na obět bych si taky dala
![]()
Ahoj holky,
vcera jsme se byli podivat na baracek a zas narazili na silenou barabiznu za jeste silenejsi prachy
tak zas nic
.
Maty dnes spal 11 hodin v kuse bez jidla
a pak si jeste vydrzel 25min. povidat v postylce s kobrou a zuzlat si ruce,je to proste moje zlaticko.
Taky jsme dostali knizku Cvicime s kojenci a batolaty, jsou to jenom takovy protahovaci cviky na rucicky a nohy,ale Matoj se to libi.Hlavne nohy, u toho prdi a strasne se tomu sklebi
.
Michelo dej vedet co jste se dozvedeli, taky by me to zajimalo
Luco gratuluju k vyroci
, mi meli 17.8. 4roky od svatby a nejak jsme si nevzpomeli ![]()
Jdu polozit broucka, zas usnul na me a neco delat. Porad nekde courame a doma je bordel jak v tanku a nechce se sam uklidit ![]()
Anyzku: neprovokuj s těma 11-ti hodinama
dám vše za to aby to nadále bylo,alespoň jako dneska
však zítra dám vědět ![]()
anyzku -taky ti zavidim 11 hodin.my dnes meli 6 a pak 4.jako obvykle…
tu knizku s cvicenim mame doma taky.zkousim to na mici,ale Niki se to zas az tak neibi…treba tomu prijde na chut.
luco -gratuluji k vyroci!!my jeste porad svatbu nepodstoupili…a uz jsme spolu 10let.bohuzel nevime to presne datum seznameni,tak nemuzeme oslavovat ![]()
jinak Tesco pliny mame.ty dvojky…sem tu asi jedina,co nosi jeste tyhle pidi plinky,co??nam porad stacej
vy uz nosite trojky,coz?