Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
459
24.8.06 14:40

Zdravím.

Tak zatím Peťka dnes kakal jen jednou a nic tam neměl. Tak snad už je to v pohodě. Ale je na něm vidět, že zas tlačí, tak uvidím, jak to bude dál. Snad už OK. On kaká tak 3-4× denně, tak to budu kontrolovat a kdyby zas něco, tak už valím k doktorce. Ale zatím vypadá spokojeně a jak je u nás zvykem, tak ukecaně. :) Už jsem manželovi říkala, že to bude ukecaný chlap. :) Ho moc hračky nebaví, spíš furt kecat, zvedat hlavičku apod.

Jak tu někdo psal s tím chytání věcí, tak to taky asi týden furt dělá. Furt něco tahá v ruce sebou, třeba plínku na brknutí, deku z postýlky, když jej beru apod. Nejlepší je, když mi chytne vlasy.
A taky si furt cpe pěstičky do pusy, klidně i obě. A když jde kojit, tak si tam narve ruku a já mu ji oddělám a chci dát prso a on zas si ji tam narve … no sranda. Však to asi znáte. Nebo když ležím u kojení, tak ještě se snaží kojit prostěradlo, jak se otáčí na bok až skoro na bříško. No je to s těma našima dětma sranda. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
24.8.06 14:49

Evo
Raději se zmiń doktorce. Za to nic nedáš.

Mně zase Silva tahá za řetízek na krku. Kolikrát si přitáhla plínu a začala jí cucat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
24.8.06 14:58

theresie
To bych se zbláznila. Brr sršni, fůůj. Já už se taky lekám i z mouchy. Proto mám nejraději zimu. Nelítá hnusný hmyz.

Dneska jsem dělala špenát. To bude mít manža radost. On špenát nerad. No co aspoň budem mít zalená hovínka. :lol: Anička vždycky čučí, jak indian na baterky, když má jiné hovínko než obvykle. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
24.8.06 15:23

luco-jojo,spenatek.ten jsem delala vcera.spenat miluju.
taky miluju spis zimu.teda leto mam rada jen tak do tech 25 stupnu.to je super,ale ty paraky---to radsi kruta zima a hlavne hodne snehu a hura na snowboard,uz se tesim az budou Niki 3 roky a doste prvni prkno.to bude super!!!na tuhle zimu se taky tesim.mala pojede snam do svajcu a budem se muset u ni stridat,takze si nezajezdime spolu… :( ale dame spolecne sanky a tu bude sranda!uplne nas vidim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
24.8.06 15:26

holky tak dneska budu poprve odsavat odsavackou mliko 8O vy to asi mate vsichni uz za sebou…co?mam rucni Madelu,tak sem zvedava…
pujdu zas cvicit a pak chci jeste zajit s kamaradkou na kafco a Niki vetsinou vydrzi jen taktak to plavani.tak tu tatkovi chci nechat mliko…
on ted jen do toho Tesca pro pliny,tak se modlim,aby byly.jinak me sereze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
24.8.06 16:18

Ahoj,

Michello - Ale jo, to víš, že si užívám mateřství :D Jenže máme s manželem napůl firmu a je to takové naše druhé dítko :D Já jsem byla vždycky docela workoholik, teď už to nejde, ale i tak si každý dennajdu chvilku a pracuju. Co se týče práce u počítače, tak to je v klidu. Když mi malá usne v šátku, tak zasednu k počítači a můžu 2-3 hodinky něco dělat. Horší to je, když mám jet na jednání, protože jak už jsem psala, malá u všech cizích řve. Jediný, u koho je poslední dobou v klidu, je moje sestra, takže dneska přijde na hlídání ona.

Theresie - No s těma Tesco plínkama je to teď blbé, skoro nikdy je nemají. Člověk aby se nastěhoval před regál a čekal, až je dovezou :D Já jsem vyzkoušela i jiné plínky a vždycky mi protekly, takže když nejsou Tesco, tak je to blbé. Teď jsem ale zjistila, že plínky z DM drogerie Babylove jsou skoro stejné, jako ty Tesco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
24.8.06 17:20

Marketa182
A včem podnikáte? :wink:

U nás v Ostravě vždycky Tesco plínky měli !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
25.8.06 07:33

Dobré ráno…
Tak tady jsem zase sama :wink: Klárka spala od 19,30 do 6h a teď zase vytuhla… :wink: Za hodinu vyrážíme psychomotorický vývoj, doufám, že se uvidím s Marketou182 a zjistíme jak na tom naše holky jsou :wink: Doufám, že se dozvím, co by měli naše zlatíčka už zvládnout a jak je v tom podporovat..tak pak dám vědět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
25.8.06 07:50

Dobré ráno michello,
v poslední době je tu oprvdu nějak mrtvo. Zlatíčka nás dost zaměstnávají :wink:
Až budeš zpět, určitě dej vědět, co už ty naše ratolesti mají umět. Pokoušela jsem se něco najít na netu, ale asi neumím hledat :wink: Tak jsem zvědavá, co se dozvíš.

Na rodině jsem o vývoji našla tohle:

http://www.rodina.cz/clanek70.htm 8 týdnů

http://www.rodina.cz/clanek71.htm 12 týdnů

http://www.rodina.cz/clanek72.htm 16 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
25.8.06 09:42

Ahoj maminky
Dneska máme 5-ti leté výročí svatby. Tak musím vymyslet co na oběd. Asi koupím nějaké zákusky. Nechce se mi je péct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
25.8.06 09:51

Dobrééé rááno…

Tak dneska byla nejlepší noc od porodu a já ji nevyužila…malá spala od 21-4hod a já vůl od dvou čekala,kdy se probudí :lol: pak si cucla z jednoho prsu a spala ještě do 7,30 no paráda…kde se ale hrabem na některé vaše mimča co spí i 9 hodin,co :?:

DanielaB: koukala jsem na ten vývoj a píšou,že už je jasná barva očí..tak jsem na ně Viki koukla a moc jasná barva mi to nepřipadá :lol: taková směsice..asi se to vyjasní až později,ale bude to zřejmě hnědá po tátovi :( ..malý ten měl očka pěkně modré snad už od jednoho měsíce.

Danielo…ještě k těm cvikům…cvičí se 3× za den,ale kolikrát to mám opakovat v tom jednom cvičení?je to jedno,nebo to mám udělat jen jednou a dost? myslím to zatlačování ramínka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
25.8.06 09:53

Luca235: gratuluju k výročí…a zákusky na obět bych si taky dala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
25.8.06 10:18

Ahoj holky,

vcera jsme se byli podivat na baracek a zas narazili na silenou barabiznu za jeste silenejsi prachy :? :cry: tak zas nic :(.
Maty dnes spal 11 hodin v kuse bez jidla 8) a pak si jeste vydrzel 25min. povidat v postylce s kobrou a zuzlat si ruce,je to proste moje zlaticko.
Taky jsme dostali knizku Cvicime s kojenci a batolaty, jsou to jenom takovy protahovaci cviky na rucicky a nohy,ale Matoj se to libi.Hlavne nohy, u toho prdi a strasne se tomu sklebi :lol: :lol: .

Michelo dej vedet co jste se dozvedeli, taky by me to zajimalo

Luco gratuluju k vyroci :) , mi meli 17.8. 4roky od svatby a nejak jsme si nevzpomeli :roll:

Jdu polozit broucka, zas usnul na me a neco delat. Porad nekde courame a doma je bordel jak v tanku a nechce se sam uklidit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
25.8.06 10:26

Anyzku: neprovokuj s těma 11-ti hodinama :lol: dám vše za to aby to nadále bylo,alespoň jako dneska :wink: však zítra dám vědět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
25.8.06 11:17

anyzku -taky ti zavidim 11 hodin.my dnes meli 6 a pak 4.jako obvykle…
tu knizku s cvicenim mame doma taky.zkousim to na mici,ale Niki se to zas az tak neibi…treba tomu prijde na chut.
luco -gratuluji k vyroci!!my jeste porad svatbu nepodstoupili…a uz jsme spolu 10let.bohuzel nevime to presne datum seznameni,tak nemuzeme oslavovat :(
jinak Tesco pliny mame.ty dvojky…sem tu asi jedina,co nosi jeste tyhle pidi plinky,co??nam porad stacej :? 8O vy uz nosite trojky,coz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí