Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
635
26.8.06 10:43

Anyzek
Týýý jo, tak tohle se Klárce ještě nepodařilo !!!

Marketa182
No on byl problém už jak jsem ji tam dávala..šprajcovala se a vřískala, tak jsem to prostě vzdala :( V baby vaku ze začátku chtěla být a teď už taky ne.. Ještě vydrží v autosedačce..to ji namontujem na kočár a to je spokojená, cumlá si packy a vidí na vše kolem.. :)

Přes týden manžel pracuje, nemůže se uvolnit, ale jestli budeme plavat i v sobotu, tak samo, že pojede s náma.. Chci taky, aby v sobotu s Klárkou plaval on.. Musí překonat strach, že ji utopí :P

No 28.. 31/8 mi bude 29..stárnu no :lol: :lol: :lol: Jinak dík za kompliment :wink: :lol: :lol: :lol: To jsi mi připoměla situaci, když jsem se ve svých 24letech šla představit v Praze do nové práce, tak si mysleli, že mi je za 1) 16let a za 2) že si z nich někdo přišel udělat prdel (naštěstí znali tátu, tak mě přijali :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
26.8.06 11:34

Ahoj holky,

tak ode dneska budem soboty s Matem travit vetsinou sami :cry: protoze manzoj zacal volejbal a to je vetsinou az do odpoledne,zalezi kde hrajou.

posrany foto to vytvoril minuli tyden v nedeli pri nasi snidani :lol: . Ja ho vzdycky rano necham s holim zadkem na gauci nez se nasnidam a vim ze bude klid,protoze se mu to hrozne libi. A tohle byl vytvor po dvouch dnech a skoncilo to az na lopatkach a o nohach ani nemluvim :lol: si to stihl pekne rozkopat :lol: :lol:

Jdu zbalit veci a jedem k nasim na obed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
26.8.06 13:04

Michello - tak aspoň nemusíš Klárku pořád nosit, když se ji v tom nelíbí, taky svým způsobem výhoda :D

No jinak manžel s námi asi taky někdy půjde, blbé je, že ale většinou pracuje i v sobotu, tak uvidíme…

Co se týče toho věku, tak si mě zkoumavě prohlíželi i v porodnici :D :D Ale já mám teprv 22, ovšem když jsem nenamalovaná a nějak sportovně oblečená, tak vypadám tak na 16. Taková podobná příhoda se mi stala, když jsem byla vybírat auto - mysleli si, že si dělám srandu a když už jsme auto koupili, tak se mi přiznali, že si mysleli, že jsem nějaký student, kterého jim tam poslali z vedení, aby zjistili, jak se zaměstnanci chovají k zákazníkům… :D Manžel má 29 a jednou jsme šli spolu na jednání ohledně koupelny k takovým starším lidem a když paní otevřela, zděšeně zvolala „Takoví mladí…!“. :D Ale nakonec byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
26.8.06 13:13

Přeji pěknou sobotu…
Tak je jasné,že ta včerejší noc byla vyjímka :cry: dneska spala 21,30-1,30-5-7,30 zato teď chrní od 8,30 a je po 13hod a vůbec nevypadá,že by se měla probudit :wink:

EvaK DanielaB: k tomu růžovému mámení..ségra totiž čeká chlapečka, tak si tu růžovou konpenzuje na naší Viktorce :lol: ale mě to vůůůbec nevadí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
26.8.06 13:54

Ahoj holky
Dneska jsme jeli píchnout Silvě ušiška. Sestřička co to dělá, měla právě službu. Asistovala jí naše doktorka. Silvinka skoro vůbec neplakala. Spíš zase rozdávala úsměvy na všechny strany. Tak už má naušničky. Měla jsem strach, jak to bude probíhat, ale úplně v poho.
Manža odjel. Bude lítat s ostatníma kamarádama po lese a strílet po sobě. No jak malej. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
26.8.06 15:58

Luca - já jsem myslela, že naušničky se můžou dávat až po šesti měsících?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
26.8.06 17:34

marketa
Jak kde? U nás je to po šestinedělí. Po šesti měsících si už sahá na uši. Po šestinedělí má ještě imunitu od matky a většina matek kojí. Nejsou zatěžovány očkováním. Takže se můžou uši hezky zahojit. Je to rozhodnutí na vás. Malá žádné trauma z toho nemá. Je úplně v pohodě.

Teď mám zaděláno na buchty s tvarohem. Ještě nejsou v troubě a už mi uždibují těsto. Takhle nebudou mít nic. Jsou jak supi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
26.8.06 18:38

Luca - hm, dává to smysl. Zeptám se na to. A to se dělá u doktorky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
26.8.06 22:27

Ahoj holky,
my taky ještě nemáme píchnutý ouška, zatím jsem všude četla, že je to lepší až po očkování (ale vlastně nevím z jakého důvodu). Každopádně bych je asi radši nechala nastřelit, toho píchání se trošku bojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
27.8.06 08:29

Marketa182
Já se u DR ptala a u nás se píchá po prvním očkování :wink: Asi to záleží na doktorovi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
27.8.06 09:29

Dobré ráno
Taky jsem slyšela, že po prvním očkování se píchají uši. Nikdo mi ale nevysvětlil proč. Miminko už je zatěžováno jehlama a očkováním. Doktorka mi doporučila píchnout ne nastřelit. Jinak píchají uši na ušnim, dětské sestry a nebo přímo dětská doktorka.

Dneska jdem s manžou na oběd. Nemohli jsme na večeři. Nikdo by nám nepohlídal děti večer. Tak oslavíme výročí obědem.

Píchání uší se nebojte. Dejte před tím dětem najíst. Najezené dítko necítí tolik bolest. Malá skoro vůbec neplakala. Hodně jí vadilo fixování hlavy druhou sestrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
27.8.06 15:06

No, tak nevím, proč jsem byla pořád přesvědčená, že až v půl roce… My jdem na první očkování příští týden. Tak to už asi náušničky neseženu :D
Co se týče toho očkování, tak jsem se rozhodla pro tu Hexa vakcínu. Sice to není zadarmo, ale rozhodně lepší, než dítko trápit.

No nic, jdu na zahradu. Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
27.8.06 15:39

Marketa182
Vy už jdete příští týden? Já si nejsem jistá jak to pak je s tím plaváním, jestli se může plavat :?

My chceme taky hexa vakcínu, jsem to DR říkala a prý v poho, jen před termínem očkování si mám zajít pro recept.. Kamarádka říkala, že známí museli jet až do Olomouce pro tu vakcínu, že v našem kraji nebyla.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
27.8.06 18:57

holky já jdu taky do hexa vakcíny. Anička je normálně a byla to pro ni docela zátěž. Ty horečky, no hrůza. Už nechci, aby to podstupovala Silva. Škoda, že u Aničky nebyla taková informovanost o tomto očkování. Určitě bych do něj šla taky.

Po půl roce naušničky bych nedávala. Dítko už ovládá svoje ručičky a tahá si za ouška. Raději kolem třech měsíců. Když si za ně netahá, líp se hojí. Ale jak myslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
27.8.06 20:08

my jdem taky nakonec do te Hexa vakciny,jenze ted v Praze nejak neni,prej pozastavili dodavku(nevim proc…)a obnovi to az v zari.tak snad ji budou mit.my jdeme 5.9.dobre ze jste mi pripomneli,ze potrebuju recept 8O
jinak u nas je vse v poradku.dokonce jsem dneska dala Niki spat uz v osm.ted sice jeste pokrikuje v postylce,ale verim,ze brzy usne.dneska mi nejak pres den nespala a je dost utahana…vcera jsme dali vystup na Milesovku…zrovna zacal slejvak a ekne sme zmokli.jak sme se vratili k autu,zaclo parit slunce…proste klasika.. :roll:
pujdu si udelat zas krupicovou kasi.udelala jsem si na ni navyk v tehotenstvi(myslim ze me na to navedla Daniela :twisted: )a ted se toho porad nemuzu zbavit :?
snad vas tu pozdeji bude vic :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital