Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1119
28.8.06 17:28

danielo
Oběd jsme si moc neužili. Měli jsme s sebou obě holky.

Fotky naušniček dám do alba, až vstane manžel. Bolí ho hlava.

Sex si užíváme. Konečně to můžem dělat jakkoliv. To břicho byla překážka. :lol: Holky v noci spinkají, horší je chuť odpoledne. Silva si hledí okolo a neřve, jenomže Anička pořád otravuje. Už ji ani krteček nebere na PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
28.8.06 20:54

Holky, kdo jste byly na píchání oušek , můžete prosím popsat jak to probíhá a jak se na to připravit? Naušničky je třeba přinést vydesinfikované, ne? A jak to vypadá po píchnutí - teče krev? To jí to potom zalepí, nebo se to nějak zafixuje čepičkou?

A to očkování hexavakcínou , kam se to píchá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
28.8.06 22:16

Ahojky holky,
tak jsme v první etapě oslavili Karolínčiny 3-tí narozeniny. Dokonce jsem upekla dort! A to je fakt už co říct, protože jsem na tohle nikdy neměla buňky. Řekla jsem si, že to přecejen zkusím a celkem se mi povedl - aspoň mě všichni ujišťovali, že je dobrý :roll: . Karolínku nejvíc zajímalo sfoukávání svíček a ty lentilky, kterými byl nazdobený. Ach jo, tak už to jsou tři roky. Uteklo to jako voda. Nedávno jsem si ji přivezla z porodnice a za pár dní už půjde poprvé do školky. Jsem z toho poněkud naměkko. No…chvilka nostalgie :lol:

Jinak, Šárinka mi poslední dobou stávkuje v kočáře a rezolutně odmítá dudlík. Pravidelně vyrážíme ze dveří s řevem, postupně se venku uklidní, usne, bohužel jen asi na půl hoďky, a pak ji buď musím z kočáru vytáhnout (to spokojeně pozoruje svět) nebo pelášíme s řevem opět domů. Prostě, je to pravá ženská jedna zvědavá - všechno musí vidět, přece by to nezaspala, že? :wink:

Janino, naušničky jsme museli mít přes noc namočené v lihu. Mudroška mě pak před pícháním z ordinace „vyhodila“. Kajče to moc nekrvácelo, jen snad jedna.

Vložky do podprdy musím taky pořád používat, i když už mi mléko uniká jen při kojení. Ale nedávno jsem vyrazila neobezřetně bez nich, a pak si musela v supermarketu mezi regálema cpát do podprdy papírové kapesníky :lol:

Sex - věčné téma u nás doma :roll: . Manža by si konečně už hrozně rád pořádně zaš… 8O :lol: :lol: :lol: . No, bohužel, já jaksi chuť postrádám, bez gelu to strašně drhne a i tak nic moc. Manža: „Tak co?“. Já: „Co co?“. Manža: „Bude něco?“. Já: „Jako co?. Manža: "Zasuneme?“. Já: „Ježiši, já nevím. Teď vůbec nemám čas, je tu bordel jak v tanku, musím uklidit, vyprát, vyžehlit, … a holky taky nespí.“ Manža, už trochu naštvaně: „Tak večer, až usnou?“. Já: „Hmm, možná.“ Myslím si: :roll: . No jo, taky mě to kdysi fakt bavilo........zase chvilka nostalgie :lol:

Takže, krásnou dobrou noc a mazlení ZDAR!!!

Petra + Karolínka + Šárinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
29.8.06 07:04

Ahoj holky,
dneska nám od 8h nepůjde proud :roll: A po obědě poprvé s Klárkou plavem, tak se těším, doufám, že ji neutopím !!!

Náušnice - Dr mi řekla, že je mám večer dát do lihu a přinést i v nálevu k ní.. Bojím se za malou čím dál víc :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
29.8.06 07:06

Dobré ráno mamule,
dneska jsem si musela přivstat, jdeme na KO kyčlí. Jsem z toho dost nervózní. Kéž by bylo všechno OK :?

Hanah - v pátek jsem Elí vážila, měla 7kg!!! Ale už jsem si na ty faldíky zvykla :wink:

Rusalka - já myslím, že když dáš malé občas napít z flašky, nic se nestane. To vztekání není kvůli tomu, že by se jí nechtělo sát. Aspoň si teda myslím. Někdy totiž Elča pije úplně ukázkově a někdy dělá cirkus.
Jak tak ale čtu, dělají to skoro všechny děti. Asi to přestanu řešit, holt laktační krize. Zase to přejde :wink:

Luca - já myslela, že budete mít hlídání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
29.8.06 07:08

michello tak ať vám to plavání dobře dopadne :wink: :D Pak napiš, jaké to bylo, mám v plánu taky začít chodit (až mě přejde lenora :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
29.8.06 07:29

DanielaB
Děkujem! Určitě povykládám zážitky..

Holky, už jste některá byla na kontrolu očkování TBC na plicním? Nás to čeká příští týden, Dr říkala, že pokud to je OK, tak teprve můžou očkovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
29.8.06 07:35

Mně jenom na poslední KO doktorka řekla, že uvidíme, jak ten stroupek vypadá a podle toho se rozhodne, jestli očkovat nebo ještě počkat. Zítra jdeme na KO, tak jsem zvědavá.
Co se když tak dává mimčům na horečky? Doma nic nemám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
29.8.06 07:40

DanielaB
Nechej si zítra předepsat něco na horečku..určitě ji nedostane ihned po očkování, ale třeba až 2.,3.den !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
29.8.06 07:44

Jo, jo, to udělám.
Tak já končím, jdeme na ty kyčle :?
Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
29.8.06 07:45

DanielaB
Jo ještě přeju hodně štěstí s kyčlema :wink: Určitě budete OK :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
29.8.06 07:46

Děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
29.8.06 08:31

Ahojky všem…

Já jsem fusak koupila ten combi kolekce 2006 a moc se mi líbí.Známá ho má a prý je moc teplý,tak uvidíme…

Koho trápí bolení bříška,tak zkuste holky babycalm,je 100% přírodní a opravdu moc pomáhá!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
29.8.06 08:34

DanieloB,
držíme pěsti na kyčle… :wink:

Očkování dáme normální.Sebi ho měl taky a reakce byly minimální.Stejně nikde není napsaný,že po hexa nebudou reakce.Znám několik případů,co reakce měli stejné jako při normálním očkování,navíc je to hlavně reklamní tahák na rodiče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
29.8.06 09:34

Dobré ránko maminky

Danielo
Držím palce na kyčle. Snad už by němělo něco být špatně, když měla kyčle v poho.
Hlídání jsme měli, ale nakonec jsme si je vzali s sebou. Manža říkal, že dcery by měly být taky u oslavy, když nebyly na svatbě. :lol:

Píchání uší se nebojte. Kupte si líh, nebo si vemte zbytek, co jste měly na pupík. Dejte do něj naušnice. Minimálně přes noc. Raději déle.
Krvácí to jen trochu. Nakrmte miminka před pícháním. Necítí tolik bolest. Pořiďte si heřmánek na potírání uší. Dostanate i Framykoin. Počítejte s tím, že vás vyhodí z ordinace. Vypadá to totiž hůř, než to je. Silva byla úplně klidná. Po píchání uší, jsem jí dala napít. Byla v klidu.
Naušničky musíte protahovat, aby v uších nezarostly.
Po píchání jí uši zakryla sestra gázou, ale to jen, aby neušpinila čepičku. Uši by měly větrat. Zatím má Silvinka dírky v poho.

Sex jsme si užili včera. Dá se ale říct, že po císaři to bylo lepší. Snad se zase dostanu do sedla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí