Poradna duly
Jana Čurdová
novia: náplasti se lepí na místo kde bude vpich dvě hodiny předem..jsem domluvena s mudrou,že mi na poradně ukáže kde ji ty náplasti mám dát a tak přijdu na očkování…jsou volně v prodeji.
Danielo: homeopatika mi poradila alergoložka od malého, používají se jako prevence komplikací po očkování…jsou volně v prodeji a dávají se 1×3 rozpuštěné kuličky den i dva před a pak klidně ještě týden po očkování..
A hlavně říkala,že dítko musí být 100% zdravé…i kdyby prý byla bez teplot,ale měla neklidnou uplakanou noc je lepší očkování odložit…reakce vznikají hlavně u oslabených dětí.
theres: já cenu nepsala..myslím že to byla Marketa ![]()
DanieloB, prosím zápis do tabulky - anička má ve 3 měsících 5,93kg a 61cm. Děkuji.
Dnes jsme na kontrole dostali doporučení na neurologii a budem muset na rehabilitaci, protože anička ještě nepase koníky. Dr. napsala do zprávy že má dysharmonický psychomotor. vývoj a náznak opistotomu (jesti to čtu dobře, ale nemůžu nikde najít co to je, takže to asi čtu blbě). V poloze na bříšku se propíná, někdy i asymetricky (naklání se na pravou stranu) a zvedá spíš ruce a nohy a hlavičku má zabořenou, jen občas ji na chvíli zvedne. Máte někdo podobný problém? Chodíte na rehabilitaci? Jaké cviky se tam dělají?
Půjdem taky do hexavakcíny. U nás stojí 1490,–, dr ji bere přímo od výrobce.
Jinak je Anička v pořádku, prospívá pěkně. Akorát teď začala trochu kašlat. To je to pitomý počasí, asi je někde ofouklo a nastydla. Dostaly jsme sirup Halixol. Ale ven asi budem chodit dál, lepší než aby chrchlala doma ve vydejchaném vzduchu, ne?
theresie - tím se netrap, je to jenom věc. Spíš mě štve, že se ti to prostě nedostalo do ruky. Kámoška ho má taky, takže když bych ho mooc chtěla, vypálí mi ho. S poštou jsem si užila svoje ve firmě, furt někde něco nedošlo nebo to došlo poškozené apod. Nehledě na ochotu lidí
Ať si to někdo užije, šak ho taky jednou někdo okrade
![]()
Ahoj holky,
nevím, co dělám špatně, ale do té Galerie miminek se stále nemůžu dostat!!! ![]()
ahoj holciny,
omlouvam se,ze nepisi…ctu si jake problemky tu probirate,ale nak nejsem schopna neco pisnout
![]()
u nas vse ok.Uzivam si dvou cipisku a jsem spokojena maminka.
Vojtisek ma v 9tydnech 5,5kg! Je to cvaldik.Mame stale jeste decku na kycle
Davam mu ji poctive,ale uz me pekne stve.Jeste mesic do KO.
Kojeni nam jde krasne.Ven chodime porad.Na prdiky netrpime.Ockovani volim hexavaxinu (Simonek mel desne potize po kazdem obyc ockovani).Spinka v noci 5hod v kuse,budi se dvakrat za noc.No je to nase zlaticko ![]()
paaa
Luca: pěkné naušničky,ale chce to i fotečku s obličejíčkem
prosííím
a Aničce vyřiď,že má taky krásné naušničky…
Hanah
Obličej nebyl focen. To aby jste viděli naušnice pořádně. Jinak fotíme hodně, takže zase vyberu nějakou pěknou fotku.
Anička děkuje. Co děláme Silvě, tak nesmíme zapomenou na Áňu.
Ahojte, tak jsem ji neutopila !!!! Docela se jí to, myslím. líbilo.. Jen při utírání a oblékání si daly s Viktorkou duet
![]()
Marketa182
Co vy, usla Viktorka v autě? My pak jely pro manžela do práce a vraceli se do Frýdku do nějakého obchodu, pak jsme udělali ještě Ostravu, večeře v Ikea, nákup v Tesco a domů jsme dorazili v 19,30..
Klárka byla asi totálně přetažená, protože nemohla zabrat.. Postupně jsme brkaly, tlačily prdíky, papaly až nakonec, když už jsem nevěděla co jí může trápit, jsem ji nechala vykřičet..Do 5min byla tuhá.. Jenže za 30min se probudila a začala zas vyvádět.. Tak jsem ji jen zavinula těsněji a šla si lehnout..usla do 2minutek
Takže spala od 22h do 7h
![]()
Dobré ranko
Terko---Cd ti pošlu, manža ho odpo vypálí a šup s nim na poštu ![]()
Včerejší kontrola kyčlí je v pořádku, prý tam nemáme jěště ty jadýrka, ale ty se prý vytváří do 1 roku, máme zase přijít na ko v 6 měsících. Předtím jsem si musela Nikolku zvážit tak už máme ve 3 měsících 5,75kg tak za týden nabrala 200g, a to za posledních 14 dní nabrala jen 160g tak nevím co to bylo, ale hlavně, že přibírá, jinak Dr říkala, že by jsme museli začít přikrmovat kdyby nenabírala, ale to asi ta krize co jsme měli
Jak se Nik vážila tak se na té váze nožkama posunula, tak se lekla, že začala šíleně řvát a doktor ji nemohl ty kyčle zkontrolovat jak sebou mrskala, pak jsme museli do nemocnice na ko TBC a tam taky vyváděl, bylo to na ni moc, tak jsemji strčila do pusy prso a byla ticho
to na ni zabírá. TBC je zahojený a OK, tak další očkování v 11 letech ![]()
Včera jsem měla strašnou radost, Nikolka už konečně začala bušit rukama do hrazdičky, pořád pod ní nechtěla být a včera to byla nádhera. Pak hodím foto do galérky jak to stáhnem do PC.
Fotky v galérce jsou super!!
Michello–no já byla právě z toho přikrmování úplně paf, celou dobu nabírala krásně a jednou, že nenabere tak mě hned strašila s přikrmem. Já byla zá:,–(ně proti, nechci si pokazit kojení a krize se překonala a kojíme dál
![]()