Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1119
30.8.06 13:02

Taky jsem zvědavá jestli hexa vakcínu vůbec seženu. Doufám, že ano. Silvě to ušetří 3očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
30.8.06 13:20

Marketa182
My už včera nekoupali.. Přišla mi utahaná ažaž :wink: Jak dopadly fotky?

Hmm s tou hexou mě neděste..Abych už pomalu šla pro recept…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
30.8.06 16:17

Tak s tím hltáním u kojení to máme taky. Občas se dokonce zakucká a kašle. Tak jsem ráda, že to tak dělám skoro dobře. Když hodně hltá a vidím, že pak se přisává a odsává dokola a je nervózní, tak jej dám říhnout. Pak ale pokračujeme v kojení hned. Nečekáme třeba půl hodiny. Ale snad to nevadí.
Někdy se zas začne po většinou tak 5-ti minutách svíjet, že začnou pracovat střeva, tak to pak taky pouští a chytá, ale to jde poznat, že tlačí. :) Ale zas někdy mu jdou prdíky u kojení sami od sebe. No mají to ty miminka těžké. :)
Až začnou lézt a víc se hýbat, tak to prý bude s těmi prdíky a kakáním lepší. Peťka kaká tak 3× denně a většinou se musí snažit i když to má tekuté (jak se říká „míchaná vajíčka“).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
30.8.06 16:59

Tak já hlásím reakci na očkování :cry: Elča chudák plakala (lépeřečeno vřískala) od půl třetí. Bylo mi jí tak líto!
Ty čípky co jsme dostaly se mi do ní nepodařilo nacpat, tak jsem jí dala Panadol (to doporučil kamarádčin doktor, prý lepší než Paralen) a před chvílí usnula. Má celou nohu rudou a nateklou, tak jí to chladím. Zítra to prý bude lepší, tak doufám…
Ještě že mám tu kamarádku. Moje Dr. je občas na dvě věci. Když člověk potřebuje, nebere telefon :evil:
Ještě mě upozornila, že se po očkování nesmí koupat, to mi Dr. taky nějak zapomněla sdělit. Ach jooo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
30.8.06 17:51

Nazdar holky,

Michello - jaky ten fusak od Emitexu sis nakonec koupila, ten 3v1 ? Rada nakupuju pres internet, akorat ze na nektere veci je lepsi si sahnout nebo je videt nazivo. Uvazuju taky o fusaku a ve fusakove diskuzi holky strasne chvali Aesthetic, akorat ze on stoji malicko pres 2 tisice, ale vypada paradne. No, jeste mam trosku cas, ale jak to tak vypada, leto je definitivne pryc a bude treba prcky udrzovat pekne v teploucku.

Kojeni - tak s tim prisavanim, vztekanim, odsavanim to mame taky, prcek tak hltave pije, ze se obcas az zakuckava, tak musime dat pauzu, no ale odrihavat jsem ho nedavala, jenom kdyz uz to bylo neunosne, takze to musim vyzkouset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
30.8.06 18:47

Camea
Myslím, že to je obyč fusak na autosedačku.. Za 500,– Kč.. Do auta to stačí.. Do kočáru pak koupím lepší a teplejší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
30.8.06 21:30

Ahoj děvenky. Nezlobte se na mne, že se neozívám ale toho na mne nějak moc. Jak víte, kojení bez příkrů jsem si užila jen 10 dní, takže jsem chytla děsnou depku hned z kraje. Když už jsem se z toho začla dostávat, zjistil mi doktor na kontrole v 6 nedělí nějaké změny orgánů a hnal mne do nemocnice, že se prý operaci nevyhnu. Tam se jim do toho asi nechce a nechjí mne žít v nejistotě ještě do příští kontroly koncem září. Čekal by mne týden bez mého andílka, který jediný me drží pohromadě. Chytla jsem opar, podruhé ve svém životě, a vzpomenuvši si na varování Mudry v nemocnici jsem začla panikařit. Manžel dělá, coje v jeho silách, abych se trochu srovnala a když už se mu to začlo dařit, tak jsem se opařila. Štěstí v neštěstí, že to odnesla levá ruka (celé předloktí) a pravá noha. Kdyby to bylo opačně, tak nevím, jak bych to zvládala. Přitom všem nervovém a fyzickém hroucení se Adámek na svou maminku usmívá a Nutrilonek mu vyloženě chutná (prevít jeden).
Dovolím si tedy ohlásit změny a poprosit o jejich zaznamenání. Na dnešní kontrole (jestli počítám dobře, tak v 10 týdnech) vážil náš Mikešek 4,88 kg, měřil 58 cm a byl pochválen za mimořádný pokrok v psychomotorickém vývoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
30.8.06 22:08

Holky POMOC!!!
Proč pořád nemůžu do té Galerie miminek?????? :?: :?: :?:
Psala jsem dotaz na Adminu, ale nikdo mi neodpověděl…

Jinak se máme dobře, Karolínka pěkně papká, tak doufám, že až půjdeme příští pondělí na kontrolu ve třech měsících, tak bude nějaký pořádný přírůstek… Teď v pátek jdeme na kontrolu s kyčlema (máme Freikovu peřinku), tak snad to bude v pohodě. Nečekám, že už bysme odcházeli bez peřinky, ale aby to nebylo ještě horší… :(

Trošku jsem se vyděsila, když jsem četla, že když se při kojení hubne, tak že pak má miminko v mlíčku odpadní látky. Já jím normálně a přesto pořád hubnu, tak nevím co mám dělat. Už mám dole všechno, co jsem přibrala v těhotenství (21kg) a ještě o dalších skoro 7kg míň než před otěhotněním. Je mi jasný, že to asi není moc dobrý, ale já fakt žádnou dietu nedržím, tak co s tím?

Jo a taky jsem chtěla vědět něco bližšího o tom plavání miminek. Měla jsem za to, že se chodí plavat až od 6 měsíců…

DanieloB - vy jste očkovali normálně nebo Hexavakcínou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
30.8.06 22:57

Karkulko , fotky svých mimísků vkládáme v Hlavním menu do Nové fotogalerie - Květňátka a červňátka 2006 . (není to Galerie miminek - tam se mi taky nepodařilo dostat).

Jinak, brou noc!!!
Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
31.8.06 07:25

Dobré ráno :D

My jsme očkovaní normálně. Elči jsem dala odpo ten Panadol a se dvěma přestávkama na jídlo (odstříkala jsem do flašky, aby při koju neležela na té bolavé noze) spí doteď. Nožička už taky vypadá dobře, už není zarudlá ani opuchlá. Tak doufám, že už to bude OK.

Karkulko ty kila dole ti závidím! A přeji hodně štěstí na KO kyčlí. My jdeme zítra, už definitivně :wink: Objednala jsem nás do jiné nemocnice! Doteď jsem chodila do bílého domu v Brně a už to nikdy neudělám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
31.8.06 08:24

Dobré ránko, Terko **--CD jsem ti už včera poslala, tak snad zítra dojde, poslala jsem to doporučeně :lol:

Včera dojela kámoška s 5 měs.mimčem, to je takový rozdíl mezi námi, on už je šikulák, sám se otáčí na břicho, hračky si bere do ruky, no paráda, už se těším jak to budeme umět :lol:

Jdu posnídat,Nik. mi usnula na rukách tak ji jdu položit a něco podělat.
Zatím ahoj**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
31.8.06 09:03

Joseffko
Držím palce ať se rychle dáš do kupy. Věnuj se svému synovi a ostatní nech koňovi. Pozitivní myšlení dělá dost a zbytečně se připravuješ o krásné měsíce svého syna.

karkulko
S tou galerií ti neporadím. Možná až přijede Missorka ze svatební cesty, tak se zkus zeptat přímo jí.
Jinak ty hubneš přirozeně kojením. Nesmíš jen držet nějakou dietku. Když nejíš, tak se do mléka můžou dostat odpadní látky z tvého těla. Závidím ti úbytek váhy kojením. Já se musím hlídat, abych jedla a ještě ne moc.
Přibrala jsem v těhu 17kg a ještě 5kg mám nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
31.8.06 09:09

Andulka jde v pondělí do školky. Konečně budu mít pár hodin klid. :oops: Ona má mnoho energie a já už jí nestačím. Snad se ve školkce vydovádí natolik, že doma už bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
31.8.06 10:18

ahoj holky!
tak dneska jdeme na KO kycli .mame uz 2 mesice Freikovu perinku(ja tomu rikam decka.))a tak si jdem nejspis pro 3.,zas o neco vetsi model :?
doufam,ze to bude mit aspon lepsi…musim se dr taky zeptat,jestli je normalni,ze kdyz ji prebaluju,loupe ji v obou kyclich.mate to taky???me to je dost neprijemny.mam pocit,ze ji to musi bolet,ale ona se smeje,tak asi ne :wink:
taky se ji zase rozjely ty supinky na hlave .ma to hnisavy a porad si to drbe.my se z toho snad nedostanem nikdy :(
taky jsem si na doporuceni jedne z vas(nepamatuju si kdo to byl),objednala Emitex fusak do kocarkua dneska mi prisela a je skvelej.hned jsem do toho dala Niki a ji se taky libil.chcechtala se jak pominuta :lol:
hned asi vyrazim ven,at ho ozkousime.ted je tam hnusna a asi jen 14 stupnu..no hnus.
josefka -mas to teda tezky,holka.pamatuju si,jak ti bylo v tehu spatne a ted zas tohle..tak at se to uz prolomi a je ti lip!hlavni je,ze mimise mas zdraveho a ze ti dava energii.
tak se mejte!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
31.8.06 10:34

theresie
V kyčlích Peťkovi neloupe, ale to je asi tím, že je má dobré. Ty jsi psala, že je máte horší, tak to bude asi tím. Rozhodně to řekni doktorovi a uvidíš, co ti na to řekne. Myslím, že kdyby jí to bolelo, tak by se neusmívala.
Asi jak ty klouby ještě nemá úplně vyvinuté, tak jak má ještě volné vazy, tak ty vazy ten kloub ještě tak moc nedrží …
Mám psa z dysplazií a dělá mu to taky. Akorát u něj se do už nedá zpravit, kdežto u vás ano. Moje kámoška měla velmi těžkou dysplazii, když byla malinkatá a dokonce musela pak v roce mít tyčku mezi kolenama a pak se jí to zpravilo a doteď nemá problém. A to byla velmi extrémní případ, kterých je málo.

Joseffka
Je mi tě líto. ALe máš svůj malý pokládek a hlavní je, že je zdravý a má se k světu, tak se na to snaž myslet. Všechno zlé přebolí a ty se pak budeš jen těšit z pokroků svého mimi.

Fusaky mám dva staré. Jeden po mě a jeden od známé, takže nový kupovat nebudu. Jsou ale pěkné. Jsou z pravé kožešiny. Zkoušela jsem je a jsou super teplé. Sama bych si do nich vlezla až budou mrazy a velebila si. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí