Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
909
1.9.06 08:00

Karkulko - ja take davam decku fakt poctive.Jen rano mu ji sundam,aby se mohl vykakat…desne u toho…jak Tarzan :D
hned pisni,jak jste na KO dopadli

Theresie - ja prave mam taky hruzu,ze kdyz nam decku jeste nechaji,tak maly nema sanci se dostat do autosedacky :( ale asi ani do kocarku!!! Dam tam jeste deku a v zime fusak a uz se tam nevleze :cry: :cry:

michello - pristi rok jdete uz do skoly?! tak to opravdu zacinaji starosti…skolka je proti povinnostem ve skole jen na hrani :)

ty supinky v hlave ma Vojtisek ted hodne :roll: zkusim take Bepanthen…diky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
1.9.06 08:00

TAk Peťka poslední dva dny taky usína až kolem 22h. Ale asi to bude tím, že ho dám tak kolem 3h nebo 15:30 do kočárku a jdeme ven a to ho vždycky spolehlivě uspí a spí tam klidně 4h. A to i pak může kočár stát na zahradě. Takže když se probudí kolem 19h a pak vykoupeme a nakojíme, tak pak oxiduje, chce si povídat, koukat se apod. Pak se kolem 21:30, když už je rovzkočený, nakojí a pak konečně kolem 22h nebo 22:30 usne. Musím změnit režim, takto to nejde. Budu jej dávat do kočárku dřív, hned po obědě, ať si zvykne a pak večer si budeme povídat a pod., aby byl na spaní unavený. Předtím v pohodě usínal kolem 21h v postýlce. Teď v postýlce vyvádí a usne při tom posledním kojení a tak jej tam přendám. On se trošku probudí, ale to už pak neřve a za chvíli je tuhík.
Zato teď ještě spí. Tak asi si jdu na chvíli ještě lehnout, za chvíli se bude budit na kojení.
V noci ho kolem 0:30 vzbudilo bolení bříška, tak jsme kopali. Pak to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
1.9.06 08:08

Arka
My máme do školního věku ještě daleko !! Myslím, že Hanah má klučíka školního věku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
1.9.06 08:10

A k fusaku.. My máme tenhle, jen venku tmavě modrý a ve vnitř světle modrý

http://www.moje-miminko.cz/…1567_big.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
1.9.06 08:26

ahoj,

tak mi máme stejný fusak do sedačky jak Michello, jen máme kombinaci bordo-sv.žlutá.Včera jsem Nik.do něho dala do kočárku a jak jí bylo teloučko, je super a určitě ho využijeme.Na zimu jsme koupili s kožichem :lol:

Kolem 11hod vyrážím s Nik.ke mě do práce na oslavu narozenin, malou jěště neviděli tak snad bude hodná :wink: Musím si umýt vlasy nachystat se at vypadám k světu 8O

Tak nám zase Nik.začala chodit spinkat už ve 20 hod, předtím až ve 22.Aspon se můžu koukat na ordinaci, s manžou pokecáme :oops: :oops: Pak se Nik. vzbudí kolem 2 a pak až v 6 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
1.9.06 08:27

Ahoj,

Michello - jak jsi psala o té tchýni, tak to nám Viktorie dělá taky, hlavně když jsem z někoho nervózní, třeba z mojí babičky, tak stačí, aby se na ni podívala a začne brečet. Když přijel manžel z Prahy, tak to dělala i jemu. Teď už si zase zvyká. Včera spolu byli sami víc jako hodinu, protože jsem se zdržela na jednání, no a v pohodě mu usla v tygříkovi :D Pak se spolu koupali a taky se smála. No, ale jasný favorit jsem já. Ostatní to mají s tou náklonností podle nálady :D
Chtěla jsem se zeptat, kde jste koupili ten fusák? Je moc hezký. Myslíš, že je dostatečně teplý do mrazu?

Ručičky - tak ty Viktorie zatím neobjevila, snažím se ji v tom podporovat,ale asi to přijde samo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
1.9.06 08:39

Marketa182
Objednala jsem si ho na netu.. Do mrazu určitě není !!! Ale teď už ho využívám a jsem ráda že ho mám… Do auta i v zimě bude stačit, do kočáru pořídím teplejší..

Ty ručičky..to přijde.. Klárku jsme nosili v klubíčku a tak měla ručky pořád před sebou, tak si je snadněji našla :wink:

Dneska zase nechce spát…Oči jak prasátko, ale křičet bude.. Tak jdem na poštu a do lékárny se zeptat na hexu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
1.9.06 08:42

Markéto–ten fusak si myslím, že do mrazu není, aspon né u nás, máme tady strašnou zimu a mrazy jako prase 8O 8O Já jsem ho kouila na www.promi.cz, ale koupíš ho i levněji než já, dej si do vyhledávače zavinovačka do autosedačky a najdeš toho plno, uvidíš kde ho koupila Michello a zakolik.Já ho mám za 630,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
1.9.06 08:45

vlcice
Já tu mast za zinkem namazala jednou, nechala zaschnout. Potom jsem za dva dny namazala hlavu olejem. Třeba olivovým. Nechala jsem chvili působit a vyčesala kartáčkem. Šlo to nádherně a nemusela jsem vůbec tlačit. Na to je ta mast.
Taky se nám tvoří ty strupy znova. Prý je to seborea. Malá jí měla za ušima. Doktorka říkala, že se má vždy celá strhnout.

Hanah
Jo Áňa to je čert. Taky je cholerik po manželovi. Doma máme občas Itálii. Ty dva když se rozjedou. To stojí za to. Doufám, že alespoň Silva bude kliďas. Vypadá že ano, je takový požitkář. Může ji chovat každý a jí je to jedno, hlavně že má plný žaludek.

michello
Hezký fusak.
Já jsem si ušila pytel z fleesu. Má kapuci. Dávám jej do kočáru. Do sedačky nic nemám. Sedačku máme jen do auta, tam by jí bylo za chvíli pěkné horko.

Koncem září jedem na dovču. Konečně. Manžel už dovolenou potřebuje. Akorát si ji nemohl vzít, byl v práci sám. Pojedem zkontrolovat máminu novou chalupu. Pořídili si s jejím manželem rekreační chalupu. Tak se budem rekreovat. :lol: Mají jí v Malé Morávce. Tak jsem zvědavá. Ta první byla na začátku Jeseníků. Tu pustili a pořídili si svoji, alespoň máme kam jezdit lyžovat. Už se těším, jak se si zkusím snowboard. Ještě jsem na něm nestála. To budou držkopády. :lol: Asi budu bavit celý svah. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
1.9.06 08:51

mám ho z www.detskydum.cz.. myslím za 500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
1.9.06 08:58

No, já jsem teď začala malou dávat do takového overalu. Pak tu hodím fotku. Je jí sice ještě velký, ale fakt teplý a vypadá jako kravička. Je v tom krásná :D Co koupím na zimu, to zatím nevím. Musím si projít ty odkazy, co jste tu napsaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
1.9.06 09:07

Já mám na zimu fusak a kombinézu. To je do kočáru. Potom mám dost bundiček. Stejně nemůžeme ven když je pod -5C, tak jí to stačí.

Už je září. Holky to neskutečně letí. Už mají naše srdíčka kolem čtvrt roku. Strašně letí ten miminkovský věk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
1.9.06 10:38

Tak jsem se vrátila z města.. Malá skoro celou dobu spala.. Vozíme ji teď ne v kočárku v korbičce, ale namontujem na kočár autosedačku a tam usne bez pláče..

V lékárně mi řekly, že hexa bude příští týden a nemá smysl ji rezervovat..tak doufám, že ženské nekecaly.. jinak na prdíky jsem chtěla pořídit calmbaby a vůbec ho u nás neznají.. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
1.9.06 10:40

Luca235
Ale k doktorovi musíš i kdyby bylo já nevím kolik :) :) :) Klárka taky dostala do kočárku takový fusak s kapuckou..vypadá teple, tak uvidím, jestli jí to bude stačit nebo jestli musíme pořídit ještě klasiku…

O lyžování mi nemluv!!! Už jsem si pořídila ty nové lyže a jen čekám na sníh

Marketa182
Už se těším zase na plavání :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
1.9.06 10:57

Michello - tak u nás měli hexa vakcínu bez problémů. To asi záleží na lékárně.
Já se taky už těším na plavání, zvlášť po včerejšku, když už ta koupel proběhla bez křiku a co se týče lyžování, už se nemůžu dočkat. Loni jsem se bála, aby do mě někdo nevrazil, tak jsem radši nelyžovala a jen závistivě koukala, ale letos si to vynahradím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí