Poradna duly
Jana Čurdová
Luci: malá musí být teda taky pěkné šídlo
po kom to asi má
![]()
Karkulko: moc pěkné fotečky..a jde vidět že dečku dáváš malé poctivě..tak ta zítřejší KO určitě dopadne na jedničku
držím palečky ![]()
Založila jsem malé www albíčko…teda už dávno,ale teď jsem to teprve dodělala…snad mi to s jejich aktualizováním nebude pokaždé tak dlouho trvat
tak sem tam jukněte.
Tak jsem prohlídla galerku + stránky od Viktorky
Hezké fotečky a hezká miminka
![]()
Theresie - OBROVSKA GRATULACE K DECCE NA NOC! tak to je vazne super zprava
narpsto chapu tve nadseni! My mame decku mesic a uz me dost stve
na KO jdeme az za mesic…ve 3tydnech taktez
Hanah,Luca - tak to mate doma zive deti
Simonek je velmi klidny,fakt hodny,spise introvert…ale do skolky ho stejne dam,abych mela vice casu na Vojtiska a vidim,ze je mezi detmi hrozne rad,tak to vyzkousim
Karkulko- take moc drzim palce na KO kycli…uz jsem zapomnela,mate decku? nebo trminky?
jo jeste Theresie - jaktoze vam nechali stejnou decku??Vojtisek strasne vyrostl a me pripada,ze uz mu ty nozky moc neroztahuje…mame velikost 20…jakou vy?
Michello: na Klárčin web nemáme, bohužel nejsem žádnej spisovatel ![]()
Arka: ve školce je dětem dobře…nás čeká v únoru zápis a pak škola,br,br musím si ten bezstarostný rok pořádně užít ![]()
Michello - tak jsme dnes vyzkoušeli koupání ve velké vaně a bylo to super. Viktorka byla úplně spokojená, dokonce se na nás smála - poprvé po 14 dnech se koupala bez křiku! Jen nevím, jestli ji tak můžem koupat denně - ta spotřeba vody je šílená!
Očkování - Tak jsem čím dál radši, že jsme šli do té Hexa vakcíny. Malá zatím nemá vůbec žádnou reakci, ani na nožičce se jí nic neudělalo a je úplně v pohodě, dobrá nálada, dobře jí, teplotu nemá, tak snad to vydrží.
Dneska máme narozeniny - čvrt roku ![]()
Hanah
To tak neber.. Manželovi to spisování jde a baví ho to.. Já bych asi na to neměla čas ani chuť ![]()
Nevím, co se zase stalo, Klárka už tak hezky usínala.. Přes den u medvídků a večer ji manžel uspal většinou do 15min.. Ale teď dva dny řve a řve a řve sotva ji položíme do postele… Nakonec to vzdám a dám to PRSO a ona vytuhne… Nechat vyřvat taky nepomáhá…ona dokáže řvát opravdu dlouho..
Pak si druhý den musím vyslechnout od mamky, cože ta chudinka tááák strašně plakala.. Co jsem zase snědla nebo co jsme jí proboha udělali a nejlépe, že pláče proto, že s ní pořád někam jezdíme… Tak jsem se vypsala ![]()
Marketa182
Gratulujeme k narozeninám !!! Já myslela, že se narodila 1/6 ??
To koupání je super, jsem ráda, že to máte lepší a Viktorce se to zalíbilo
![]()
Michello - 1.6. jsme měli termín porodu
Původně jsem myslela, že bude 5.6., pak se to nějak změnilo na 1.6. a nakonec vykoukla o den dříve ![]()
Jo, s tím pláčem to je složité. Já ji v noci musím dávat prso pokaždé, když se vzbudí, jinak by neusla. Přes den usíná různě. Ale taky jsem slyšela už takové řeči jako „pořád s ní někam jezdíš, z toho bude mít trauma…, poruchy spánku, bude hodně plakat“ No jo, kdysi se prostě nikam s dětmi nejezdilo, protože měl málokdo auto. To je to samé, jak jsme se bavily o těch knedlíkách a rajské v půl roce…
Prostě jiná generace. Ten pláč určitě zase zapár dnů přejde. Nám Viktorka, než manžel odjel, spala už celou noc, a teď se zas dva týdny budila co dvě-tři hodiny. Teď už se zas dostává do normálu. Ale myslím, že ty děti prostě mají taková období… Taky mi ty dva týdny nechtěla chodit spát, řvala klidně i 3/4 hodiny a to jsem ji nosila, dávala prso, nic nezabíralo. Teď zas v klidu. Za týden to zas může být jinak. Život s dítětem je docela pestrý
Nikdy nevíš, co tě čeká zítra ![]()
Jo máš pravdu.. člověk si říká, že už se něco konečně zaběhlo a je to v pohodě a ejhle ono je zase všechno jinak
Dneska jsme byli u tchyně a Klárka u ní zase spustila ječák… A babička se málem rozbrečela cože se jí tak bojí a nechce být u ní
Nakonec babičku dorazila, když byla u mě a babi si ji pohladila a Klamiš začala ječet
![]()
Z toho očkování mám hlavu jako balón ![]()
Malá dneska začala krásně pást koníky a taky si dneska uvědomila, že to čím máva před obličejem a bije se do hlavy, jsou její ruce, tak je celý den žužlá jak šílená
a pěkně se jí daří do té pusiny trefit..
Jo,Jo…kdysi kdybych neměla malou v sedm okoupanou a v osm nespala v postýlce tak bych byla otřesná matka
a kdybych snad šla s miminem do restaurace na oběd,nebo veču tak mě udaj
a to by jste se divily kolik lidí ještě dnes takhle přemýšlí
a to nejenom ta starší generace,ale i spousta mladších ![]()
Karolínka už si taky uvědomuje ručičky, vždycky si je před sebou sepne jak veveruška, chvíli na ně kouká a pak si je cpe do pusinky. Nejlépe obě najednou a občas se rozčiluje, že jí to nejde… ![]()
Jinak je celkem spokojená, jen už mi druhý den dost blinká. Ublinkává celkem často už od narození, ale teď se mi to už zdá hodně…
Budu se na to muset zeptat mudry, až tam v pondělí půjdem.
Zítra slavíme 3 měsíce a čeká nás ta kontrola kyčlí, tak doufám, že to bude dobré. Dečku opravdu dávám poctivě, sundám jí jenom při přebalování a koupání, i když v těch hicech to bylo něco… ![]()
Kyčle budou určo dobré…a s tím blinkáním já nemám žádnou zkušenost..malá mi nikdy ani neublinkla ![]()
Holky dívejte jaký jsem našla fusaček do autosedačky ![]()
http://www.moje-miminko.cz/…lys-s-kapuci
karkulko -to teda klobouk dolu,ze davs decku porad.ja to posledni dobou dost flakala a v tech vedrech taky…ale na noc to mela vydycky.jen k ranu sem to sundala,aby se mohla vykakat.jinak ji to neslo…
drzim palce na vasi KO zitra! ![]()
arko -tu decku mame uz mesic a to 22.pred tim jsme meli mesic 18.on se me ptal,jestli ji to jeste je.ja rekla,ze uz mi neprijde,ze by ji to ty nozicky tlacilo od sebe…no a on prej ze kdyztak tam mam jeste pridat latkovou plenu…hm.asi se mu nechce predepisovat dalsi,kdyz to plati pojistovna…trebas jde zas o nejake body
nevim…kazdopadne kdybych dostala vetsi,nevesla by se mi asi uz do autosedacky.uz tak to mame jen tak tak.
luco -tucnaci me pobavili…pises si ty vyroky?moje mama si psala,co sme rikaly se segrou a ted nas to desne bavi si to cist.
vlcice -dik za radu s Bepanthenem.ted uz mala spi,ale zitra ji to zkusim.mam ho doma a jeste sem ho na nic nepouzila,ak aby se mi nezkazil… ![]()
nam Niki taky zacla trosku stavkovat s vecernim usinanim…ale nakonec vzdycky usne.jen krici cim dal tim dele…pres den je to ted lepsi.spinka na prochazkach v kocarku.ten fusak ji asi vazne bavi ![]()
jo,na to loupani v kyclich mi ortoped rek,at s ni cvicim,tak ted cvicime pri kazdem prebalovani 10 krouzku v kyclich…je to ale hruza,jak ji v tom loupe ![]()