Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
319
31.8.06 20:11

Luci: malá musí být teda taky pěkné šídlo :lol: po kom to asi má :?: :lol:

Karkulko: moc pěkné fotečky..a jde vidět že dečku dáváš malé poctivě..tak ta zítřejší KO určitě dopadne na jedničku :lol: držím palečky :wink:

Založila jsem malé www albíčko…teda už dávno,ale teď jsem to teprve dodělala…snad mi to s jejich aktualizováním nebude pokaždé tak dlouho trvat :roll: tak sem tam jukněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
31.8.06 20:57

Tak jsem prohlídla galerku + stránky od Viktorky :wink: Hezké fotečky a hezká miminka :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
31.8.06 21:00

Theresie - OBROVSKA GRATULACE K DECCE NA NOC! tak to je vazne super zprava :) narpsto chapu tve nadseni! My mame decku mesic a uz me dost stve :( na KO jdeme az za mesic…ve 3tydnech taktez

Hanah,Luca - tak to mate doma zive deti :D Simonek je velmi klidny,fakt hodny,spise introvert…ale do skolky ho stejne dam,abych mela vice casu na Vojtiska a vidim,ze je mezi detmi hrozne rad,tak to vyzkousim

Karkulko- take moc drzim palce na KO kycli…uz jsem zapomnela,mate decku? nebo trminky?

jo jeste Theresie - jaktoze vam nechali stejnou decku??Vojtisek strasne vyrostl a me pripada,ze uz mu ty nozky moc neroztahuje…mame velikost 20…jakou vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
31.8.06 21:26

Michello: na Klárčin web nemáme, bohužel nejsem žádnej spisovatel :wink:

Arka: ve školce je dětem dobře…nás čeká v únoru zápis a pak škola,br,br musím si ten bezstarostný rok pořádně užít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
31.8.06 21:34

Michello - tak jsme dnes vyzkoušeli koupání ve velké vaně a bylo to super. Viktorka byla úplně spokojená, dokonce se na nás smála - poprvé po 14 dnech se koupala bez křiku! Jen nevím, jestli ji tak můžem koupat denně - ta spotřeba vody je šílená!
Očkování - Tak jsem čím dál radši, že jsme šli do té Hexa vakcíny. Malá zatím nemá vůbec žádnou reakci, ani na nožičce se jí nic neudělalo a je úplně v pohodě, dobrá nálada, dobře jí, teplotu nemá, tak snad to vydrží.

Dneska máme narozeniny - čvrt roku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
31.8.06 21:38

Hanah
To tak neber.. Manželovi to spisování jde a baví ho to.. Já bych asi na to neměla čas ani chuť :wink:

Nevím, co se zase stalo, Klárka už tak hezky usínala.. Přes den u medvídků a večer ji manžel uspal většinou do 15min.. Ale teď dva dny řve a řve a řve sotva ji položíme do postele… Nakonec to vzdám a dám to PRSO a ona vytuhne… Nechat vyřvat taky nepomáhá…ona dokáže řvát opravdu dlouho.. :cry: :cry: :cry: Pak si druhý den musím vyslechnout od mamky, cože ta chudinka tááák strašně plakala.. Co jsem zase snědla nebo co jsme jí proboha udělali a nejlépe, že pláče proto, že s ní pořád někam jezdíme… Tak jsem se vypsala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
31.8.06 21:40

Marketa182
Gratulujeme k narozeninám !!! Já myslela, že se narodila 1/6 ??

To koupání je super, jsem ráda, že to máte lepší a Viktorce se to zalíbilo :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
31.8.06 21:42

Marketa182
Fakt, v seznámku máte 31/5 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
31.8.06 21:46

Michello - 1.6. jsme měli termín porodu :D Původně jsem myslela, že bude 5.6., pak se to nějak změnilo na 1.6. a nakonec vykoukla o den dříve :D
Jo, s tím pláčem to je složité. Já ji v noci musím dávat prso pokaždé, když se vzbudí, jinak by neusla. Přes den usíná různě. Ale taky jsem slyšela už takové řeči jako „pořád s ní někam jezdíš, z toho bude mít trauma…, poruchy spánku, bude hodně plakat“ No jo, kdysi se prostě nikam s dětmi nejezdilo, protože měl málokdo auto. To je to samé, jak jsme se bavily o těch knedlíkách a rajské v půl roce… :D Prostě jiná generace. Ten pláč určitě zase zapár dnů přejde. Nám Viktorka, než manžel odjel, spala už celou noc, a teď se zas dva týdny budila co dvě-tři hodiny. Teď už se zas dostává do normálu. Ale myslím, že ty děti prostě mají taková období… Taky mi ty dva týdny nechtěla chodit spát, řvala klidně i 3/4 hodiny a to jsem ji nosila, dávala prso, nic nezabíralo. Teď zas v klidu. Za týden to zas může být jinak. Život s dítětem je docela pestrý :D Nikdy nevíš, co tě čeká zítra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
31.8.06 21:53

Jo máš pravdu.. člověk si říká, že už se něco konečně zaběhlo a je to v pohodě a ejhle ono je zase všechno jinak :wink: :wink: :wink: Dneska jsme byli u tchyně a Klárka u ní zase spustila ječák… A babička se málem rozbrečela cože se jí tak bojí a nechce být u ní :roll: :roll: Nakonec babičku dorazila, když byla u mě a babi si ji pohladila a Klamiš začala ječet :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
31.8.06 22:02

Z toho očkování mám hlavu jako balón :roll:

Malá dneska začala krásně pást koníky a taky si dneska uvědomila, že to čím máva před obličejem a bije se do hlavy, jsou její ruce, tak je celý den žužlá jak šílená :lol: a pěkně se jí daří do té pusiny trefit..

Jo,Jo…kdysi kdybych neměla malou v sedm okoupanou a v osm nespala v postýlce tak bych byla otřesná matka :twisted: a kdybych snad šla s miminem do restaurace na oběd,nebo veču tak mě udaj :roll: a to by jste se divily kolik lidí ještě dnes takhle přemýšlí :roll: a to nejenom ta starší generace,ale i spousta mladších :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
31.8.06 22:18

Karolínka už si taky uvědomuje ručičky, vždycky si je před sebou sepne jak veveruška, chvíli na ně kouká a pak si je cpe do pusinky. Nejlépe obě najednou a občas se rozčiluje, že jí to nejde… :D
Jinak je celkem spokojená, jen už mi druhý den dost blinká. Ublinkává celkem často už od narození, ale teď se mi to už zdá hodně… :? Budu se na to muset zeptat mudry, až tam v pondělí půjdem.
Zítra slavíme 3 měsíce a čeká nás ta kontrola kyčlí, tak doufám, že to bude dobré. Dečku opravdu dávám poctivě, sundám jí jenom při přebalování a koupání, i když v těch hicech to bylo něco… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
31.8.06 22:23

Kyčle budou určo dobré…a s tím blinkáním já nemám žádnou zkušenost..malá mi nikdy ani neublinkla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
31.8.06 22:31

Holky dívejte jaký jsem našla fusaček do autosedačky :lol:
 http://www.moje-miminko.cz/…lys-s-kapuci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
31.8.06 22:41

karkulko -to teda klobouk dolu,ze davs decku porad.ja to posledni dobou dost flakala a v tech vedrech taky…ale na noc to mela vydycky.jen k ranu sem to sundala,aby se mohla vykakat.jinak ji to neslo…
drzim palce na vasi KO zitra! :wink:
arko -tu decku mame uz mesic a to 22.pred tim jsme meli mesic 18.on se me ptal,jestli ji to jeste je.ja rekla,ze uz mi neprijde,ze by ji to ty nozicky tlacilo od sebe…no a on prej ze kdyztak tam mam jeste pridat latkovou plenu…hm.asi se mu nechce predepisovat dalsi,kdyz to plati pojistovna…trebas jde zas o nejake body :evil: nevim…kazdopadne kdybych dostala vetsi,nevesla by se mi asi uz do autosedacky.uz tak to mame jen tak tak.
luco -tucnaci me pobavili…pises si ty vyroky?moje mama si psala,co sme rikaly se segrou a ted nas to desne bavi si to cist.
vlcice -dik za radu s Bepanthenem.ted uz mala spi,ale zitra ji to zkusim.mam ho doma a jeste sem ho na nic nepouzila,ak aby se mi nezkazil… :)
nam Niki taky zacla trosku stavkovat s vecernim usinanim…ale nakonec vzdycky usne.jen krici cim dal tim dele…pres den je to ted lepsi.spinka na prochazkach v kocarku.ten fusak ji asi vazne bavi :wink:

jo,na to loupani v kyclich mi ortoped rek,at s ni cvicim,tak ted cvicime pri kazdem prebalovani 10 krouzku v kyclich…je to ale hruza,jak ji v tom loupe :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí