Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1119
3.9.06 10:12

Ahoj holky
Tak nám zítra začnou povinnosti. Jdeme s Áňou poprvé do školky. Na jednu stranu jsem ráda. Na druhou mi po ní bude smutno. Přece jenom jsem s ní byla celý den.

Dneska má Silva na sobě dupačky, které jsem měla já na vítání občánků. Akorát jsou Silvě už docela malé. Když si vezmu, že já jsem v nich měla široké balení plen. Je to docela sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
3.9.06 10:42

ahoj holky!
vcera jsme byli s malou za jeji prababickou(jedinou) u Rumburka.ylo krasne,takze super vylet.)
karkulko a Arko ,to bude fajn.myslim,ze uz jen ten jeden mesic a decku uz vam daj taky max na tu noc!moc drzim palce a vydrzte!!jinak musim rict,ze jsem to fakt dost lakala.trebas kojeni s deckou mi vubec neslo,tak sme kojili bez ni,atd.vlastne ji mela jen do kocarku a na noc,ale nekdy jsem cvicila a taky ji nosila na sobe rozkrocmo,coz taky nahrazuje tu decku…vy ste holky poctivy a tak to bude na pristi KO urco uz dobry :wink: :wink:
dneska jdeme k babickam.k jedne na obed a ke druhe na navstevu.bydli od sebe 5 min pesky,tak se to da zvladnout.a od nas je to 20min autem..
Gabik-tak dame sraz!!!v Bohnicich sme taky bydleli.
A NEPRIDA SE JESTE NEKDO??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
3.9.06 10:52

Jůů poprvé do školky :D :D :D

Co u nás.. Včera jsme byli od rána na sportovním dni firmy. Manžel měl na starost organizaci, tak jsme jely s ním.. Klárku vzduch tak unavil, že spala od 13,30 do 17,30 s jedním probuzením na kojení.. :wink: Jsem se bála, že nebude spát v noci, ale v pohodě dala svých 9h a k ránu ještě hodinku a půl s náma v posteli a před chvílí opět vytuha u kojení :wink: :wink: :wink:

Dneska se jedem podívat do Ikea na skříně..Nutně potřebujeme novou - větší skříň…

A v pátek jsem byla na kineziologii - odblokování.. Vzala jsem sebou kamarádku, která taky potřebovala odblokovat a paní při té příležitosti odblokovala Klárce stres z porodu :wink: Nejdřív jsem myslela, že by mi pohlídala Klárku kamarádka, ale pak na poslední chvíli jsem povolala manžela :)

Paní řekla, že máme štěstí, že jsme s Klárkou jednotné… Že v budoucnu by jsme si mohly rozumět.. To jsem moc ráda, protože s mou mamkou jsme strašně rozdílné a často to skřípalo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
3.9.06 11:01

Ahoj holky…

Včera jsme slavili Samuelkův svátek..počasíčko bylo odpoledne super.

Luci: hodně štěstí Aničce ve školce…pro Aničku to bude fajn..podle toho co píšeš tak je hodně společenská a bude se jí mezi dětma líbit.

Srazík: kdyby mi na dvorku stálo letadlo tak se taky přidám :lol:

Michello: povídej něco víc o tom odblokování..já o tom něco zaslechla a docela mě to zajímá…to musí být nějaký důvod,nebo problém aby tam člověk šel :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
4.9.06 06:04

Dobré ránko holčiny
Já už nespím od 4hod. Silva se po dlouhé době pokadila a já už prostě nezabrala. Tak čekám, až se vzbudí manžel. Chvíli na to jdu vzbudit i Aničku.

Hanah
Dej pusu Samíkovi ke včerejšímu svátku.
My jsme byli celá rodina venku. Anička chtěla na pískoviště. Tak jsme si řekli, že jí ta školka přišla vhod. Během 5min na pískovišti, si našla spoustu kamarádů.
Nejdete vy taky poprvé do školičky?

michello
Co to je za odblokování? Můžeš o tom napsat víc. Docela mě to zaujalo.

theresie
Moje dcery mají ještě prababičky 2+ jednoho pradědu. :lol: Je to ale hezké, že kolikrát vidí svá pravnoučata. Taky bych se chtěla toho dožít, ale ve zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
4.9.06 09:10

Taky přeji dobré ráno :D

Tak vám holky začínám závidět ty pohodové dětičky. Naše Elen v poslední době nedělá snad nic jiného než řve! Nevím čím to je, ale je to od té doby, co jsme začaly mít problémy s kojení. Začalo to tím, že se u něj pořád přisávala a odsávala, vztekala se a vřískala. Postupně se doba kojení zkracovala, Elen začala vyvádět už když jsem ji otočila na bok, do polohy na kojení. Tak jsem začala odstříkávat a krmit ji z lahve, ale tam začal být stejný průběh jako u kojení, tak jsme dopadly tak, že malá leží na posteli, hezky na rovině, aby ji nikde nic netlačilo. Mám ale strach, že i v této poloze to za chvíli nevydží :? Nevím, čím to může být! Pořád nad tím přemýšlím. Chutí mléka asi ne, to pije v pohodě z lahve. Říkám si, jestli nemá nějaký problém se žaludkem, s trávením…
Já nevím, jsem z toho zoufalá! Ještě se mi k tomu navíc přidala ta tříměsíční laktační krize. Mlíčka mi nějak ubývá, na jeden zátah nevytáhnu z obou prsů víc než 120ml!
Mám nervy v kýblu, najednou jsem zhodila 2kg ani nevím jak. Asi napíšu na laktační ligu, i když nevím nevím, jestli mi dokáží poradit.
Jsem netušila, že mít dítě je taková psychárna, do toho druhého asi už nepůjdu, i dyž bych moc chtěla. Asi na to nemám :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
4.9.06 09:36

Holky, nekupovaly jste nekdo hraci decku nebo hrazdicku na hrani pres internet? Nasla jsem na netu jen Chicco a ta stoji 1900,–, coz mi prijde dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
4.9.06 09:57

Danielo
Já mám zase problém dostat do Silvinky flašku. Kroutí se a rozčiluje. Říkám si, že snad ani nechce od prsa. To bych měla už odstavovat. Laktační krize okolo 3měs je krutá. Spousta mamin to nevydrží, děti dostanou příkrm a mámy příjdou o mléko. Radím přikládat častěji a být v klidu. Stresem si moc nepomůžeš. Musíš se před krmením příjemně naladit. Musíte mít na kojení klid. Holka vydřž, držím ti palce.

Tak Áňa je ve školce. Uplně tam utíkala a my s manželem jsme byly vosk. :lol:
Já snad manžela uškrtím. Začal po mně řvát, že se táhnem, že on musí do práce. Anička chudera jen koukala. Uplně nám zkazil ráno. Byl strašně nervózní, že musí čekat u školky než dorazíme. Copak já můžu za to, že on si není schopen vzít ani dovču, když naše dcera jde poprvé do školky. Všechno musí být se řvaním. Já si chtěla s Aničkou cestu užít. Fotila jsem ji. Do toho mi manžel řval do telefonu, kde jsme. Hrůza. Už mě to nebaví. Práce je pořád přednější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
4.9.06 10:01

79Simona
www.ecipisek.cz máme od CANPOL..za 1099,–

DanielaB
To je mi líto, nevím, jak poradit… :cry: :cry: :cry:
Jednou se mi stalo, že malá pořád vřískala a ani prso nechtěla, což je u ní divné, nakonec z toho bylo bolavé bříško..
Jinak vyvádí večer před usnutím.. Řve jak tygr, uklidní ji prso a pokud není uspaná tvrdě, tak se ten vřískot opakuje, než opravdu vytuhne.. Taky nevím, proč se bojí usnout..děs v očích… 8O

Hanah, Luca235
Co napsat k tomu odblokování.. Já začala chodit ve svých 20letech k vůli migréně.. Měla jsem ji co třetí den.. Teď ji mám jednou do měsíce :wink: Všechny nemoci mají původ v podstatě v psychice.. Stačí stres, velké štěstí (svatba) nebo velký žal (úmrtí) a člověk je hned vedle.. Mě navíc trápila ta adopce a teď jsem tam šla k vůli porodu svému a Klárčinému.. Je to všechno práce podvědomí a nadvědomí a kolikrát člověk nemá tolik energie, kolik by potřeboval.. Možná pro někoho to je blbost, ale já takovým nepochopitelným věcem docela věřím a už mi to pomohlo.. Třeba Klárka mi po odblokování přijde víc v pohodě a usměvavější..líp se vyprdí a vykadí..(bez trubičky!!) Možná to je tím, že se začíná převalovat na bok a pohybem se jí ty střeva líp hýbají nebo si to jen říkám, protože to chci vidět.. Ale důležitá je pozitivní myšlenka a jak k tomu přišlo už mi je docela jedno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
4.9.06 10:06

Simčo podívej se na elinka.mimishop.cz od tamtud jí mám já.

Jinak ahoj holky, zdravím po víkendu, který utekl, jak voda. Byli jsme u našich na chatě grilovat masíčko, to byla mňamka. Venku zase svítí sluníčko, tak to je fajn. Malá už nám v noci spí i 5-6 hod. v kuse, což je úplně super, že se aspoň trochu vyspím, protože pak už se budí opět po 1,5h.

papa Tulipan a Terezka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.9.06 10:07

Ahoj,
tak jsem se právě naštvala, když už jsem napsala po dlouhý době docela dlouhej příspěvek, tak mi zmizel :evil:

Tak znovu :D
Byli jsme s Markem na KO a máme v 11 týdnech už 6,10 kg - prosím upravit v seznámku, (ještě mi tam chybí délka při porodu - 50 cm) díky.

DanielaB - netrap se tím tolik, mě Marek taky zlobí, ten je protivnej většinu dní, ale hodně ho zlobí bříško. Za poslední týden ale přišel na to, že když ho otočím na bříško, tak nemusí jen pást, ale taky tu hlavu položit, pak roztáhne ručičky jako letadlo a to se mu nejlíp prdí. Jinak u kojení se taky kroutí, hlavně odpoledne (dneska jsme bojovali už ráno), tak ho vždycky zvednu, zkoušíme brkat, pak překulovat na bříško (i když je trochu najedenej) a vetšinou to zabere. Pak se ještě na chvíli přisaje a vetšinou usne :D .

79Simona - hrací deku jsem si včera objednávala na http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
je sice taky dost drahá, ale zase se mi prostě líbí :D , dají se tam sehnat i jiné, levnější, nové i použité.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
4.9.06 10:17

„kojení“ - Dr. mi říkala, že to je tím, že jak malá hltá, má pak křeče v žaludku. Že ji mám dát odříhnout a dál pokračovat v kojení. Jenomže to postupně došlo tak daleko, že Elča začala ječet už po prvním hltu! Když leží na zádech, tak zatím pije v pohodě. Jsem z toho na nervy! Zajdu si teď do lékárny pro homeopatika, snad aspoň tohle na to mlíko zabere.
Třeba by Elča taky potřebovala odblokovat. Jak se to dělá? Zvládnu to nebo na to musí být někdo školený?

Jo a byly jsme v Pá na kyčlích, už nemusíme dávat široké balení!!! Stejně jsem se na to vykašlala, dala jsem ho Elči jen jednou. Ale teď to máme aspoň schválené :wink: :D Jenom ještě nemá vyvinuté jadýrka, tak jdeme v lednu na KO.
A zrušila jsem tu rehabilitaci, to je úleva!

Luca - tak si to tak neber. Chlapi jsou prostě jiní :wink: Jednou ho třeba bude mrzet, že si holky pořádně neužil… Uvidíš, jak se ty fotky, co jsi dělala, budou hodit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
4.9.06 10:29

DanielaB
Zkus si najít nějakou kinezioložku ve svém okolí.. Sama se do toho určitě nepouštěj, protože nevíš co a jak máš odblokovat :wink: :wink: :wink: S podvědomím bych si sama moc nehrála… nikdy nevíš, co tam najdeš :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
4.9.06 10:49

Danielo
Chlapy jsou divní. To je fakt.

Mně taky malá vyvádí. Dneska u flašky. Většinou je problém hned na začátku. Udělá hlt a začne řvát. Nikdy to nedělala. Je klidné miminko, ale jakmile ji dám flašku, tak řve. To mi říkali, že když jí dám flašku, tak se malá odnaučí sát z prsa. Prdlas. Zkoušela jsem všechno možné, dokonce i jiné flašky. Prostě u UM řve. Jsem zvědavá co bude jíst, když do 14dnů, musím přestat kojit. Asi udělám to, co jsem nechtěla udělat. Prostě ji nechám vyřvat, však ona nakonec si flašku vezme. V 13hod jdu pro Aničku do školky. První týden bude chodit PO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
4.9.06 11:33

já mám tyto lahvičky
http://www.mambaby.co.uk/…es/group.jpg /> Elča si na ně zvykla až podezřele rychle!
Snad si i Silva zvykne, držím palce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital