Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
876
31.8.06 11:44

Ahoj holky,
tak jsme přišly z prvního očkování. Bylo to docela rychlé a myslím, že to Viktorka ani nezpozorovala. Ses´tra říkala, že na tu Hexa vakcíínu jsou reakce jen výjimečně, tak doufám, že my nebudem ta výjimka…

Jinak jsem se ptala sestry taky na ty náušnice, tak říkala, že to doporučuje po druhém očkování ve 4.měsíci, a že lepší je prý nastřelit, že je to rychlejší.

Michello - ještě jsem nestáhla fotky do počítače, až to udělám, tak sem nějaké dám, nebo ti je pošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
31.8.06 11:51

Michello - četla jsem na Klárčině webu a koupání ve velké vaně a je to moc hezky napsané :D Celkově si to Klárka hezky píše, docela se i u toho někdy zasměju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
31.8.06 12:04

Marketa182
Vidíš, ani jsem si nevšimla, že manžel už napsal příspěvek :lol: :lol: :lol: Jdu to napravit.. Klárka má zase období, že usíná jen u prsa..dokáže řvát i hodinu než jí ho nakonec dám :roll: :roll: :roll:
A včera koupání dopadlo super.. Dali jsme o kýbel vody víc a snažila jsem se jí zanořit jak v kurzu..a byla spokojenější a neřvala.. Zjistila jsem, že když se natáhne do lehu tak se bojí a pak pláče..

Na fotky se těším..Dali by jsme ji na web :wink:

Ještě jsem chtěla určitě něco napsat, ale malá řve u babi, tak tam letím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
31.8.06 13:01

Theresie - mooc drzim plalecky,aby jste se decky zbavili!!! Pak prosim pisni,jak jste dopadli! Kolik je vam ted presne tydnu?

Luca - Simonek jde take v pondeli do skolky.Tesim se,ze budu mit vice casu na Vojtiska,ale zase mam z te skolky nervy,aby se tam Simonkovi libilo! chjo…nak nam ty deti rychle rostou!
budes nechavat Anu na cely den nebo jen dopo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
31.8.06 14:25

Arka
jj děti rostou rychle.
První dny bude Áňa chodit PoO. Uvidíme, jak to bude snášet. Chci, aby tam byla do 4hod. Konečně budu mít klid na Silvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
31.8.06 16:09

Zdravím…

Taky jdeme do školky a už je myslím na čase..malý neví co roupama dělat a vymýšlí blbosti…stále nějaká modřina,semtam krev,něco naraženého..už se doma prostě nudí…nastupuje do předškolní anglické třídy a na to jsem taky zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
31.8.06 16:20

Hanah
To mám doma taky. Anička není sice sedřená, ale vždy, když jí uklouzne noha z postele, tak udělá kotrmelec a přímo na hlavu. Pak následuje ječák. Neustále piští a řve. Není chvíli klid. Vlastně si odpočinem až jde spát. Pořád tu hopsá. Manžel už říkal, že má nějakou nemoc, že je příliš aktivní. Snad ji školka zkrotí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
31.8.06 16:38

Luci:tak to máme stejné čerty…když jsme šli na poslední poradnu s Viki tak si malý při pádu z postele přímo na obličej málem zlomil nos..tak nás hned mudra kontrolovala,otřes mozku nebyl a naštěstí nos jen naražen,ale udělala se šílená modřina…on byl neskutečně aktivní už v břichu,když se mi půl hodiny nepohnul tak už jsem málem pelášila do nemocnice že se mu něco stalo..prostě kopal nonstop :lol: doktorky jsem se na to taky ptala,ale ona se jen směje a říká,že když ho poprvé viděla tak věděla co to bude za šidlo :roll:
Jo a ty máš tak maličkou sestřičku?kolik ji je?vypadá starší než Anička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
31.8.06 17:11

ahoj.
tak jsme doma z KO kycli a hlasim pokroky!!!k memu udivu se to opravdu lepsi a mame davat perinku jen na noc a stejnou velikost,co mame.sem z toho naprosto nadsena.skakam tu az do stropu!! :lol: :lol:
jinak Arko, Nikitce je presne 13 tydnu.na dalsi KO jdem za 5 tydnu 5.10.to bude akorat slavit 4 mesice.
v utery jdeme na KO k pediatrovi,tak sem moooc zvedava na vahu,miru a i jine.zase si musim vsechny me otazky napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
31.8.06 18:40

Theresie - jééé to ti závidím, že už máte peřinku jen na noc! Nás čeká kontrola zítra a už týden se klepu strachy… :roll: Snad to bude v poho…

Chipsy - díky moc za radu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Já jsem to nevěděla a pořád se pokoušela dostat do GALERIE MIMINEK! Nenapadlo mě, že mám rolovat až dolů, vypadalo to, že už tam dál nic není! Tak konečně tam budu taky moct dát fotky toho našeho sluníčka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
31.8.06 18:48

theresie
Vidíš, nakonec to dobře dopadlo. Dečku už máte jenom na noc. Skvělá zpráva.

Hanah
Má sestra je přesně od Aničky 4měsíce, 2dny. Aňa se narodila v 17:54 a Verča 17:55hod. :lol:
Jinak Anička má hodně silničních ekzémů. Vždycky hodí takovou masku. Taková nebývala. Každý záviděl, jak máme hodnou dceru. Teď pobíhá po bytě s imaginárníma špionkama. Ležíme na gauči a najednou frnk a za chvíli slyším, honem špionky utíkejte. Vstává v 7:30 ráno a večer chodí spát v 21:00 hod. Celou dobu jen žvatlá. Kolikrát jdem ven a ona při nejbližší příležitosti napráská prpdavačce co právě včera dělala. Jedné paní u obchodu řekla. Paní nejez ten koláč seš moc tlustá. Nesmíš papat kokina (cukroví). Myslím, že ta paní si už na tom koláči nepochutnala. :lol: Na celé město řve, když vidí muslimky v těch hábitech, jé mamíí tučňáci. Ještě že jí nerozumí. Pro mě ta školka je vysvobození, ať si jí poslouchá někdo jiný. Já už nemůžu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
31.8.06 18:50

Karkulko
Držím palce. My jdeme na KO kyčlí až 21.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
31.8.06 19:34

Ahoj holky,
konečně se mi povedlo umístit taky nějaké fotečky do galerie!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
31.8.06 19:49

karkulko
Moc pěkné mimi. Hezká maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
31.8.06 20:03

hu

theresie - Davidkovi se taky dělali ty šupinky, takové malé a odlupovaly se jak popisovala Monika26. Mazala jsem na to nejdřív nějakou mast se zinkem, něco jako tekutý pudr. To bylo na prd, akorát z toho měl upatlané vlasy a strašně blbě se to roztíralo. Pak nějakou hodně mastnou mast namíchanou v lékárně. To bylo taky na houby, loupal se snad ještě víc. Tak jsem se naštvala a mázla mu to bepanthenem a to bylo supr. Jen mě štvalo, že toho hondě vypatlám, než mu tu kebuli namažu. No a zjistila jsem, že se dělá i Bepanthen Lotion za 180,– Kč a ten je na tělo, dobře se maže a vsakuje. No a během dvou dnů nemáme na hlavě nic :wink: . Teda vlasy mu zůstaly :lol: Ale co zabírá nám, nemusí zábírat vám že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí