Poradna duly
Jana Čurdová
Nazdarek holky,
jak tu pisete o te hexa vakcine , taky premyslim, zda ano ci ne, protoze je to docela palka. Kdybych si byla jista, ze prcek na to nebude mit zadnou reakci, tak to klidne investuju, ale mala od kamosky z prace na tu hexa vakcinu reakci mela, takze to nejak nemelo efekt a zbytecne vyhodila penize.
Zatim jsem se teda nerozhodla. Preji klidnou noc.
Taky nejsem rozhodnuta jakou vakcínu…u malého to snad ještě nebylo a na normální očkování neměl ani jednou negativní reakci …ale každé dítko je jiné tak prostě zatím tápu ![]()
Malá už spí od půl osmé..tak to zas bude noc
před půlnocí první kojení..chjo,chjo
Naušničky: naše mudra je píchá kdykoliv..říkala,že ale začíná převládat trend kdy rodiče nechávají rozhodnutí až na dítě…tedy ve starším věku ![]()
Píchání oušek se dělá po prvním očkování, protože se očkuje proti TETANU !!!
Luca 235- A nevíš, proč Tvoje dr. doporučovala radši píchnout než nastřelit? Mně to nastřelení připadalo takový šetrnější, že je to mžik. Tak teď jsem zase na vážkách…
Do Infantrix hexa jdeme taky, i když je to pálka a slyšela jsem o negativních reakcích i na tohle. Ale převládají spíš ty pozitivnější názory, takže to nebudu pokoušet s normálním očkováním…
Ahoj holky,
chtěla jsem se podívat do Galerie miminek, ale celý den mě to tam nechce pustit, pořád mi to ukazuje v angličtině, že tyto stránky nelze nalézt. nevíte někdo proč????
![]()
Dobé ráno,
tak čekám až se Klárka probudí.. Spí bez probuzení od 20h
Hezky si ze spánku mrouská..asi má sník
Takže noci jsou u nás v pohodě..9-10h spaní
Přes den naspí dohromady max 4h..a pokud ji bolí bříško tak jen třeba 2h ![]()
S tou hexou jsem se taky rozhodovala..kamarádka mě přesvědčovala, že to je zbytečné..že její malá měla jen druhý a třetí den teploty a že více brečela..ale že se to dalo vydržet.. Přijde mi zbytečné děti trápit, když je možnost jim trochu ulevit..navíc jsem někde četla, že snad od příštího roku se bude očkovat tou hexou standardně a bude to platit pojišťovna..že všude v EU se už tím dáávno očkuje… Je fakt, že mimi může mít reakci i na tu hexu, jak by potom reagovalo na to normální očkování? Takže my očkujem hexou a ať si říká kdo chce co chce
Minule v poradně před náma asi tři děti očkovali normálně..navíc 2 injekce najednou..to bylo řevu
Jo taky jsem četla, že ta hexa se očkuje jinou, tenčí jehlou, že některé mimina ani nepostřehli, že se jim něco píchlo ![]()
Dobré ráno,
my necháme normální očkování. Mám pocit, že je to stejná „aférka“ jako s kojením. Prostě je to trend. Dopředu stejně nemůžete vědět, jak bude dítě reagovat, tak si myslím, že je úplně jedno, které očkování použijete. Toť můj názor.
A navíc - my všichni jsme očkovaní klasicky a taky žijeme. Nedělala bych z toho takové drama.
Theresie - mě ta chuť na kaši taky zůstala. Bohužel se ale po ní dobře kyne, co?
Tak promíííííň ![]()
Holky jaký budete kupavat (nebo máte) fusak? Já se rozhoduju mezi kožešinovým a fleecem a nevím nevím. Prý ten fleece není tak teplý. Poradíte? Mám vybrané tyto, favorit je ten třetí:
http://babylife.mimishop.cz/…foto8266.jpg
DanielaB
My máme objednaný z Emitexu fusak do autosedačky.. Uvidím jak vypadá a taky nevím, jestli se mi v zimě Klárka vleze ještě do korbičky, jestli nebudu muset kočár už nastavit na sporťák..to bych opět využila ten fusak, protože ji tak můžu zakšírovat…
Dobré ránko kočenky
My jsme se hezky vyspinkaly. Jako obvykle. Večer jsme zkoukli film „Jak se krotí krokodýli“. Nebylo to špatné. Jen jsme nesměli srovnávat předchozí díly. Pořád nechápu, že z takového hezkého dítěte z Tomáška Holého. Tam dali takovou obludku. Zase „nesrovnávat“.
V sobotu jsem se dívali na „Účastníky zájezdu“. Super film, docela jsme se nasmáli. Mám ráda filmy u kterých nemusím moc přemýšlet. Takové nic o ničem.
Hexa vakcínu chceme. Anička na normální vakcínu měla docela reakce. Horečky atd. Naposledy se celá osipala. Doktorka říkala, že si prodělala v lehčí formě spalničky. Víme, že hexa není bez chyby, ale ušetří Silvince pár jehel.
Naušničky u nás kde jsem rodila, píchali už v porodnici. Moc se mi ale nezamlouvá. Sotva dítko vyleze, ještě není ani adaptováno pořádně a už se kroužkuje.
Karkulko
Mudra mi nevysvětlila proč píchnou ne nasřelit. Možná proto, že uši jsou moc malé a jehla se ovládá líp.
Já myslím, že Silvinka má ještě protilátky proti tetanu ode mě. Proto píchání uší po prvním očkování, nevidím důvod. Tělíčko se musí vyrovnat s cizími látkami a ještě píchat uši? Je to ale jen můj názor.
Já jsem už nechtěla nechat píchat uši Silvince. Jenže Anička má naušnice a všichni by si mysleli, že máme kluka. Já vím, že nemám dát na lidi ale…
Ahoj holky,
tak my máme dneska dva měsíce, to letí jako blázen
. Chci se zeptat, používáte pořád vložky do podprdy nebo už ne?
Jinak jdu do klasického očkování ze stejného důvodu jak DanielaB.
Já mám vak z umělých vláken. To úplně stačí. Stejně nesmí do mrazu pod mínus 5-8C.