Poradna duly
Jana Čurdová
Peťka občas taky brečí, že má prdíky, tak cvičíme, masírujeme i nosíme v poloze, ve které vím, že mu pomáhá. Taky pobrekává, když je unavený a nemůže usnout. To je protivný. Snažím se mu nacpat dudel, protože ten zabírá, že se ududlá,ale poslední 3 dny se mi ho nepodařilo mu jej narvat a vždycky se ještě víc naštve, že mu jej cpu. Tak ho buď nechám, když vidím, že už usíná a za chvíli stěžování si usne. Nebo nacpu ten dudel. Nebo chvíli nosím. Nebo ho vrznu do kočárku a chvíli pojezdím. Venku spí pekně.
Nezdá se mi, že by si vymrčoval nošení. Spíš se ozývá, když si chce povídat. to si buď povídáme v postýlce, nebo jej vemu na stůl na měkou podložku. To pak i dáváme na bříško apod.
Silvince prdíky odchází a zase přichází.
Jen se zavlní a prdí a chechtá se u toho.
Jinak ji nenechám vyřvat. Po chvíli si ji beru do náruče a mazlím se s ní. V noci samo ne, ale ve dne se s ní hodně muchlám. Taky mi přes den moc nespí. Jen v kočáru či ve vaku. Prostě musíme odjet pryč.
Dneska jsem koupila naušničky. Aničce boty do školky. Ještě jsme dostaly vzorky od weledy. Paní nás má ráda. Pořád mi něco dává.
Ty boty lezou do peněz. Kupujem u bati 3-4krát ročně a Silvince na novo, taky musí mít novou botu. No, co investice do zdraví. Snad mi to jednou holky vrátí.
Ahoj holky,
tak mi na prdíky trpíme také už o chlup méně než ze začátku. Většinou se Miki vyprdká sám, občas přitlačím nožičky na bříško. Kolikrát si také říkám zda mne nehoupe. Já si bláhová myslím, že má prdíky a ťuťu ňuňu a on se chce třeba jen chovat. Říkám si, že je trochu podezřelé, že když ho položím tak ho bolí prdíky a jakmile ho vezmu do náručí či ho začnu kojit tak prdíky přejdou???? No není to divné???
Jinak POZOR!!!!! Dnes na výročí vpádu sovětských vojsk na naše území jsme zaznamenali pokrok. Mikulda objevil hračky na hrazdičce a začal do nich konečně bušit. Ale že mu to dá práce
Takže si zapisuji 21. srpen
![]()
Jo a ty kobyly prostě nepaseme!!!! Vždy se mi rozbrečí, tak já nevím co s ním. Přitom když ho dávám říhat tak mám pocit, že hlavičku drží o 106.
Monika26
Klárka taky někdy kňourá, že chce ponosit.. Málokdy chce být sama.. Teď máme zase problém v kočárku..chce koukat ven, tak řve dokud ji nevytáhnu a nenosím..a to je spokojená, žužle si prstíky a kouká kolem sebe..zvědaveček jeden.. ![]()
moni26
Malá taky nepase sama. Vždy zvedne hlavu na chvíli a pak začne všechno ožírat. Tak to dělám jinak. Lehnu si a dám Silvu na sebe. Manžel nebo Anička se koukájí za mnou. To máš vidět, jak pase. Prostě samotnou na dece jí to nebaví.
michello
Tak Silva v kočáru jen spí. Stačí ujet 10m a zalomí to. Jakmile se houpe, tak velmi rychle usne.
Včera jsem si dala pivo. Což by nebylo nic divného, ale já si jej dala na noc. To jsem neměla dělat. Silva pak celou noc funěla jak bernardýn. Prostě bublinky na noc ne.
Lucca
Jo Klárka taky usne v kočárku, ale musí se jí chtít spát … to stejné v autě…
Kamarádce se v pátek narodilo druhé miminko-holčička… Úplně ji ten uzlíček závidím
No asi půjdem do druhého drobečka ![]()
Monika26:No prave,ono to vypada,ze kdyz place,ze fakt trpi,tak by ji clovek snesl modry z nebe a nosila bych ji klidne celej den,ale kdyz se pak u me jako zazrakem „vyleci“ z toho boleni briska, tak pak prave nevim,jestli nesimuluje… ![]()
Vcera jsem dostala od tchyne takovy dva pruhy co se davaji na telo a nosi se v tom mimi.Nikdy jsem to nechtela,prislo mi to divny,ale ted kdyz to mam,tak to snad nekdy pouziju.Zkusila jsem to ted rano a Laura v tom usla a ted babo rad,jak ji z toho vyndat do postylky a pritom ji nevzbudit…
![]()
To já třetí až tak za tři roky. Je to dobrý věkový rozdíl. Anička už je samostatná, což ocením. Můžu se zase plně věnovat Silvě.V zaří nás čeká školka, takže budu mít spoustu času.
Mikulda mi také poslední dobou nespí ani v kočárku ani v autě. A když náhodou zavře oči, tak je otevře hned při prvním zastavení. A taky se s ním musí jezdit rychle. Pomalé courání ho tak nebaví. Je prostě vyčůraný ![]()
Eviku - četla jsem SZ, nic neposílej babyzno ![]()
theresie - ty pošli, ale adresu, protože přítul si vzal dovču. A já jsem skleróza, takže bůh ví kdy by se ti to dostalo do ruky ![]()
spaní - no spaní v noci ok. Spí od sedmi osmi večer do šesti sedmi ráno. Ale v poslední době v noci se brutálně kroutí a mlátí kolem sebe rukama, taky sem tam do toho zavrže…no nevím, co to jako má být. Není totiž vzhůru, oči zavřené. Jak mu vrazím dudla do pusy, tak se trochu uklidní, ale pak zas. Asi vyhání prdíky zá:,–(ně v noci a ve spánku. Samozřejmě mě to furt budí. A jak je z toho nočního cvičení utahaný, spí pak od osmi ještě třeba do oběda
. Jako teď, už zase chrápe. Zbytek dne už nespí, max. v kočáru, tam vždycky. Ale musí se jezdit ![]()
Jinak díky za Tecso plíny! Včera se David po dvou dnech posral, ale teda fakt pořádně posral
Kdyby měl na sobě Pampersky, tak to má až u krku a všechny nadry musím prát. Tesco díky gumičce na zádech vydržely nápor těch explozí. Taky gumičky kolem nožiček vydržely. Bylo to o fous, ale vydržely ![]()
Tak musím se prásknout.. Já takový zastánce nošení dětí dle knihy paní Kiedroňové jsem začala šišku nosit svisle!!! Na rameno se mi už nevleze a tak jedině se vybrká a vykadí, když ji nosím svisle.. Navíc jsem zjistila, že se jí to líbí.. Je u mě a krásně se tulíme … Tak si myslím, že když už docela hezky drží hlavičku, tak to tak moc neva..Stejně si ji většinou opírá o rameno.. ![]()
moni -nase mala taky porad nepase,ale hlavicku drzi skvele treba pri brkani,jak ji dam ale na podlozku,otoci hlavi nalevo a narve si do pusy pesticku(pravou si tam nikdy nedava..) a cuca.kdyz ji to prestane bavit,zacne rvat a je po treninku…a to kolem behame a mluvime na ni,aby se na nas koukla,ale s ni to nehne…kdyz si ji dam na bricho,dela totez.hlavu nezveda.
jinak ja jsem porad bez CD a tak ji evidentne nosim spatne od zacatku.svisla poloha je u nas bezna…no pak se poucim a budu si asi rvat vlasy
![]()
P.S.dala jsem fotku do galerky..teda vedle Elen je Niki trpaslik ![]()
Teda Danielo, čím tu Elenku krmíš??Pořád jsme vás doháněli, ale takové faldíky teda nemáme. Zítra jdeme do poradny tak jsem zvědavá kolik máme, ale na vás určitě nemáme.
![]()
Mytí vlásků taky nesnášíme, to strašně křičíme ![]()