Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1119
17.8.06 12:28

Máte krásné naušničky. Bude jak malá princezna. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
17.8.06 12:37

Luca
Díky za radu.. Musím se příští týden zeptat DR. A taky dík za pochvalu náušniček :D Taky se nám líbí, ale přiložila jsem je Klárce k uchu a vypadala tak nějak divně :lol: :lol: :lol: Budeme si muset zvyknout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
17.8.06 12:51

Však si zvykneš. To víš, že bude malá vypadat divně s těmi naušnicemi. Budou jí velké, ikdyž jsou dětské. Časem si zvyknete a bude pro vás malá princezna. My tam budem mít místo kytičky kroužek a v něm kámen. Teda asi. Třeba si nakonec vyberu jiné naušnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
17.8.06 13:03

Novia - plíny z Tesca kupuj ty fialové. Jsou srovnatelné s těma z DM. Já je používám a vše bez problémů, malá je ještě neprokadila :wink:
A přeji hodně trpělivosti! Neboj, září už se blíží :D (myslím teda, že jsi psala, že manžel přijede v září. Snad se nepletu :oops: :D )

A moc jsi mě potěšila, na vašeho buclíka Elen nemá :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
17.8.06 14:05

jsem ráda,že jsem vás potěšila s váhou našeho „Droběna“ :lol: no roste jako z vody :lol: Ještě jsem zvědavá,co nám řekne doktorka v úterý v poradně :lol:

DanieloB,
jj nespletla jsi se,5 září přijede a už se všichni těšíme :D

Ten fusak vypadá takto a stálo mě 1095,–+poštovné 100,–
a je z www.kremilek.cz
http://rodina.cz/…_-_16_12.jpg /> http://rodina.cz/…_-_16_11.jpg

Jo holky díky za názory na ty plínky,zkusím je koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
17.8.06 14:15

Ještě k tomu fusaku,já hledala novou kolekci,ta se mi líbila nejvíc…
A na fotce je Tobi jen bez toho spodního přidělávacího dílu,ten fusak je opravdu hodně veliký a dlouhý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
17.8.06 22:03

Cao holciny,

my jsme porad ve vsem posledni, kdyz se prcek nakonec narodil v cervenci, ale zustali jsme tady v cervnatkach, protoze se nam tu libi.

Ve stredu jsme byli na kycle, tak je ma prcek diky Bohu v poradku. Vcera jsme byli pro zmenu v poradne, tak MUDr. maleho zvazila a ma 4,58 kg. Jinak u nas se mimina nemeri, tak jsme musela prcka zmerit krejcovskym metrem a odhadem ma 56 cisel. Uz to je kus chlapa.

DanieloB - pekne prosime doplnit do seznamku vahu 4,58 kg a 56 cm v 6 tydnech, at tam nemame prazdnou diru. Diky moc

Rucicky mame taky studene, ale doktorka mi uz drive tvrdila, ze mimca maji bezne ruce a nohy studene, takze se ridim spis podle nosiku…

Preji vsem maminam i mimisum klidnou noc :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
18.8.06 08:21

Cameo mimišák ti hezky roste, brzy všechny dohoní :D Naše Elen měla v 6T 4,85kg, tak bych si typla, že taky budeš mít hezkého cvalíka :D
Jdu ti zaplnit tu díru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
18.8.06 08:31

Dobré ráno :wink:
Jsme včera jely pro taťku do práce a obešla jsem kolegy a kolegyně.. Klárka byla hodná, jen v mém bývalém kanclu začala ječet (nová paní, co tam je asi týden, mi ji hned vzala a Klárce se to nelíbilo že.. :roll: ) Pak jsem ji nemohla uklidnit a kdokoli na ni promluvil nebo pohladil, tak ho odměnila řevem… Příště to nesmím dopustit… Ale jinak byla hodná a u manžela v kanclu se divili, že máme tak hodné miminko :lol: Pak jsme jeli koupit mamce (jako mně) lyže, už jsem to plánovala minulý rok, ale to jsem odložila k vůli těhu :wink: Už aby nasněžilo :D :D :D
Jinak šiška krásně dopo usíná v postýlce s kolotočem…, odpo je to horší, ale taky jakžtakž na chvíli usne a večer ji manžel musí hušat.. Asi má hodně zážitků :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
18.8.06 08:44

Ahoj děvčata
Jakpak se máte?
My jdeme zase vyprázdnit skříň. Naše Silva totiž moc rychle roste a polovina věcí, je jí malá. Už se nevejde ani do koše a to jí není ani 2měsíce. Anička měřila a vážila tolik co Silva ve třech měsících. Asi bude po tátovi. Ten má 2m. No mám se na co těšit. Holky řvou akorát hlady. Anička se taky budí v noci hlady. :roll: Asi mi holky rostou. Budu nejmenší v rodině. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
18.8.06 08:53

Dobré ranko,

včera celý den Nikolka vůbec nespala, v postýlce nechtěla ani v kočárku, tak jsme se nakonac rozhodli, že zajedeme ke známým kteří mají taky mimčo a Nik. aspon usnula v sedačce. Spala v ní asi 2,5 hodky, pak jsme okoupali a pokračovala ve spaní do 5,30 do rána. Ted se jen tak povaluje v mé posteli, když za ní dojdu tak se na mě směje od ucha k uchu :lol: :lol: Dopoledne má dojet moje ségra tak už se těším :lol:
Včera jsem si objednávala ten fusak do kočárku a jěště večer mi psali, že ho poslali, tak dneska by mi ho měli dovézt, tak jsem zvědavá.

Jdu postavit oběd dokud malá nekřičí.

Mějte se papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
18.8.06 09:56

Monika26: No tak doktorka mi nic takovyho nerekla… :( Jen rekla, ze mame kylu a ze se to bud samo zatahne nebo ze se to pak v roce bude nejak sesivat. Tak ted teda nevim 8O Jdeme do poradny zase za mesic,tak se ji na to zeptam, nerada bych neco kupovala, kdyz mi to ona nerekla, na druhou stranu - co kdyz se to nezatahne, ze? :(
Jinak jsme byli vcera na kyclich a jsme o.k., takze nastesti uz zadny baleni do plen!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
18.8.06 10:01

Ahojda,

tak jsme zpatky od dr a nas otesanek ma v 10 tydnech 5430g a na dalsi kontrolu jdem 12.9 a kdyz bude v poradku raminko tak pry zacnem ockovat.Ptala jsem se dr na Matovo neustali zvraceni a kdyz prej tak pekne tloustne tak se jenom prezira a az se mu dovivine nejaka klapka tak se to srovna.Takze nadale budu prat 4 pracky jeho veci do tydne protoze je schopnej poblit si i ponozky :roll: :)
Ale taky musim toho mojeho broucka pochvalit protoze uz 2 noci vydrzel spat vcelku 9 hodin a dnes jsem ho musela dokonce budit aby jsme to stihli k doktorce :P Ale chudaci kozi,jsem myslela ze mi prasknou ve svech :lol:

Michello taky jsem vcera rikala ze se tesim na zimu na bezky a vsichni si tukali na celo :lol:

Broucek mi uz 10 minut spi na ruce tak ho jdu polozit a zkusit neco delat tak jsem zvedava jak dlouho to vydrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
18.8.06 10:33

Anýzku
Ne že bych ti to přála, ale jsem ráda, že nejsem sama kdo má doma takového poblijona. Je to docela nepříjemné co??? Ale Mikulda také přibírá, měl v necelých 8 týdnech 5700g. Nevím jak dlouho ti pije, ale mne obvykle tak 10 minut z jednoho prsa. Večer jsem se rozhodla, že mu budu zkoušet dávat pít jenom cca 5 minut. Asi se opravdu jenom přežírá a nevejde se to pod tu záklopku. Ťuk Ťuk ťuk, zatím se mi nepoblil. Ale právě se mi povaluje v lehátku a kamsi utíká, takže sebou mele jako o život a čekám kdy to vrhne. Jinak dneska měl také dobré spaní. Nespal sice nonstop, 2× jsem ho musela kojit, ale pak vždy padl až do 9.45. Anýzku už blinkáme :-)) Také se ti u toho vždy smějě??? Já se pokaždé raduji jak se na mne usmívá a najednou hodí šavli!!!!

Simona
No měsíc je docela dlouhá doba nevím zda bych tu věcičku na ten pupíček nezkusila. Tomu chlapečkovi od kamarádky se to za nějakou dobu zatáhlo. PRostě mu ten pupek zatlačovala dovnitř a přepásala tím opaskem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
18.8.06 10:53

holky chci se zeptat zda pijete normální kafe??? Já si dám občas ke snídani malý hrníček. Odpo už ne, bála bych se, že by Miki nespal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí