Poradna duly
Jana Čurdová
Theresie
Niki je strašně roztomilá !!!!!
DanielaB
Týý jo, to je pořádný kus ženské ![]()
theresie Niki je hezoučká, takový drobeček
A jakou má pěknou mikinku!
Jinak teda holky já to taky nechápu!
Elen je fakt buřtík! Doufám, že to jednou vyběhá.
Vlastně ona jakoby běhá už teď. V postýlce se vždycky mele, nožičky jí lítají… S manželem se jí smějeme, se jí ptáme, kampak to běží dneska?
Myslíte, že to jednou zhubne? Trochu mě potěšte! (ať se necítím tak blbě
) Že už jste takového tlouštíka viděli?
Moc by mě zajímalo, co v tom mlíku mám! Jsem myslela, že když se přestanu ládovat sýrama, mlíčko „zdietní“. Chyba lávky. Já myslela, že takhle mimča přibírají jenom po UM, ale asi ne. Se můžou jít všechny Nutrilony a pod. zahrabat!
Dneska v noci jsem jí ale Nutrilon dát musela (skoro po dvou měsících). Elča měla šílenou koliku, chudáček
A i já jsem měla břicho úplně nafouklé a bolelo mě, tak jsem jí raději dala UM, aby takhle netrpěla do rána.
Já nevím, proč na to nadýmání tak trpím. Držím se všech doktorčiných rad, už ani to ovoce bez slupky nejím. Vlastně žiju z těstovin, brambor, rýže a suchého pečiva. A nic se nelepší! Je to stejné, jako v těhu s tím zvracením, NIC NEZABÍRÁ!!! Ach jooo
![]()
Ahoj holky a mimča!
Tak si představte co se dneska stalo!! Miki začal pást koníky. Neříkám, že tak vydrží dlouho, ale normálně krásně vzpřímí hlavičku několikrát za sebou na chvilinku. No jeden úspěch za druhým. Včera objevil hračky a dnes koníky. Budu ho muset nějak vyfotit abyste mi to věřily ![]()
DanielaB
Teda vy byste díky Elen mohli docela slušně vydělat. Mohli byste s ní nafotit reklamu pro Michelin. Má opravdu krásné faldíky, skoro jako ten jejich maskot ![]()
Theresie
Niki je krásná a ty ušiska na mikině také
Nezoufej, že je drobná, aspoň si užiješ dlouho miminka.
Dneska jsem si uvařila fenyklový čajík. Koupila jsem normálně fenykl v pytlíku a vyvařila ho. To bude Mikulda čumět jak mu bude mlíčko chutnat ![]()
hlásím do tabulky míry Tobiáška v 9 týdnech,máme 6400g,akorát musím změřit…
a jdu vás dočíst..
tak jsem koukla na fotečky a miminka jsou nádherná!!!
![]()
jon holky díky moc za radu koupit tesco plínky!!!Jsou výborný a tady zrovna probíhá akce za 200,– za balík
![]()
DanieloB,
Elenka je kus ženské a určitě to vyběhá!Kolik měří Elča?
tady je Tobi v 8 týdnech
http://rodina.cz/…_-_16_24.jpg
ahojky holky,
tak se hlasim po delsi dobe.porad tedka nekde cestujeme a dovolenkujeme.ted na 2dny doma a zase na 10dni na chatu do prirody.
tak tedka mame 4900g a 61,5cm.malej spinka v noci už pravidelne 6,5-7,5h.pak drobet pres dopo a odpo.jinak zkouma sve rucocky a vse na co dohledne.
Theresie mame se super,ja ti posilala na skypu foto ,ale ty jsi nejspis nebyla u PC .
monika 26 -neboj Kubulka do patku taky nechtel past.nektere deti pasou az dele.kamaradky mala zacala až ve 3mesicich.my taky rvali vztekali se kdyz sme byly na brisku a najednou v patek ticho zvedla hlavicka a usmev.
ja ho nosila na rukach na brisku a jakpak koukal a tim se to naucil.kdyz lezel tak by byl skopen se udusit nez by zvednul hlavicku.
se zatim mejte az prestaneme vyletovat plne se zapojím do diskuze ![]()
Tak jsem prskla nějak fotky do alba.
Danielo
Nic si z toho nedělej. Kdyby jsi viděla moji sestru Verču. Máma kojila do dvou let a Verča byla jak buřt. Teď je z ní až moc hubená holčička. Alespoň má zásoby, až bude nemocná.
Holky,jak se zadava obrazek do galerie nebo primo sem do diskuze?Chtela bych sem dat Laurinku, ale nevim jak na to…
simčo,
zkopíruj si url adresu fotky,pak
jak píšeš zprávu,tak zmáčkneš img,pak dáš tu url adresu a zase zmáčkneš img
Aha, ale my mame fotky vsechny jen u nas v PC, takze bez url adresy… Jde to i jinak?
monika26 - jak je na tom ten tvůj miláček s hlavičkou? Má tam ještě ty stroupky? Davídkovi se začíná něco podobného dělat na čele směrem nahoru. Jsem z toho nešťastná, vypadá hrozně. A zdá se mi, čím víc mažu, tím je to horší. Čím si mazala ty a co pomohlo?
Jinak ten můj miláček dnes vyjímečně odpoledne spal a jak se probudil, byl k sežrání. Takový fajně vyspaný do růžova. Jdu ho přebalit, protože jsem slyšela nějaké rány. Utírám mu dupku a v tom prdík…říkám, ok to je supr, hlavně ať ho netlačí. V tom začal tak trošičku kadit, tak to rychle utírám…najednou si ještě trochu cvrnknul…říkám nooo dobrý, to už by stačilo mladej. Ne nestačilo. Najednou rána a hovňousi přímou čarou na moje tepláky
…A aby toho nebylo už tak málo, tak si dočůral ten zbytek všude kolem. No na přebalováku spoušť jako po třech dětech
![]()
Ahoj holky,
vcera jsme byli s kamoskou utracet v Trutnove,obehli jsme bazarky koupila jsem Matoj super kalhoty a tricka,nakojili na namesti
a posedeli v cukrarne,proste pohoda
. Vecer si vzala Matu neter a nestihla prijit vcas domu tak jsem ji jela na babete naproti a kojila na hrbitove
,protoze jinak bych si musela sednout na silnici,ale jinak super den.
Michelo gratulujem ke krtinam a pekny fotky
chovani taky si myslim ze nerozmazlujete,ja taky chovam vzdyt za chvilku nam ty miminka vyrostou a nebudou se chtit chovat
a kdyz je boli brisko to bych je uz vubec nenechala vyrvat.
Danielo Elenka je teda kus pekny zensky, je celej tatinek jestli se nepletu a neboj to vybeha
asi mas misto mlika smetanu ![]()
Moniko26 vidis jak je Mikulda sikovnej abys zitra nepsala ze uz leze
a co hlavicka uz se mu to lepsi?
No tak prave se mi po 2 dnech posralo miminko a je to mazec uz mu to tece zadama na podlozku(ma pemprsku
),jak kdybych to tusila jinak by to zchytal gauc
jdu vykydat a pujdem koupat.
Vlčice Řekla bych, že se mu to lepší. Už má jen takové ooobr strupy na fontanele, ale tam se mu to bojím vyloupat. občas má stále náběh na čele, ale nějak se ten vývoj zasekne a flek zmizí. Začala jsem to mazat krémem, který se jmenuje Excipial U Lipolotio, pak mám od doktorky salycilový olej a jakousi vazelínu.
Jo a z posraných tepláků si nic nedělej. Mě se to stalo onehdá. Cvičila jsem Mikimu s nožičkama a říkala k tomu „no prdni si, prdni“ a on si prdnul a já byla také od hovňousů. Manžel na mne koukal a pravil: „no divíš se, když ho takhle hecuješ“
![]()
Vlcice Matoj obcas na cele vyrasi takove cervene pupinky a ma celo jak struhadlo tak mu to namazu Bepantenem a do rana to ma vzdy dobry,to je jediny na co nam pomaha na bradavky byl na prd.
David je taky pekne sikovnej
strili na cil ![]()
Tak jsem ho prebalila a on se mi posral znova a ma z toho hroznou radost a sklebi se jak blazen.
na červené pupínky ten Bepanthen opravdu pomáhá, ale na tu hlavičku a ty strupy bych to nedávala.
Anýzku prý se s dětmi do jednoho roku na hřbitov nesmí. Je to pověra. Já se to dozvěděla minulý týden když jsem říkala tchýni, že skáknu s kočárkem na hřbitov na hrob, abych měla prostě nějaký cíl. No tak jsem tam teda nešla.