Poradna duly
Jana Čurdová
@Mata132 no tak mi to teda vysvetli
si dělají co chtějí
vládnou nám a to ještě an nevykoukli ![]()
@Hanesi - No, já bych i čekala, ale malý už chtěl na svět ![]()
@Zajdule - Děkuju.
@zorkaV - Šlo to…no, spíš muselo
Záleží na každém, ale rozhodně to není procházka růžovou zahradou
Nechci v
Měl 2,590kg, 46cm, musel do inkubátoru, jenže i zvracel plodovku a do toho měl silnou žloutenku, tak musel na fototerapii. Každopádně, jsme šťastný, že už jsme doma, já, Samuel i přítel
![]()
@new jeee, brouček malej… Hlavně, aby už byl v pohodě. A jak to zvládaš? Nenapinej, ať vím na co se mám připravit ![]()
@zorkaV - Jj, bylo to na JIPu dlouhý a takový hektický a přitom stresující, ale zase jsem se tam hned úplně osamostanila a během chvilky se naučila plno věcí. Cítím to jako automatickou věc, je to naprosto v pohodě
Je to víc než to, je to úúúžasný
Nemám strach z ničeho, že bych nezvládla. Holky, máte se rozhodně na co těšit. Je to malý/velký ZÁZRAK!
![]()
@new to je krásný… Stejně se bojím. Mimino jsem chovala naposledy před šesti lety. Trochu se bojím i tý bolesti a celkově toho procesu. Nevím do čeho jdu a jsem tremista
@new Ahoj
Moc gratuluji k miminku a přejí vám oběma hodně zdravý a síly. ![]()
@zorkaV Já jsem taky tremista a to jsem rodila už po páté. Nebýt toho ze Adélka musela dříve, tak by to šlo třeba v pohodě. A neboj ono to všechno tak nějak nastoupí automaticky, co mas dělat a tak. Prostě jako Kazda matka to mas v sobě a rychle na to přijdeš.
Taky jsem chvilku premyslela jak Adélkou brát, tak male mimi jsem neměla a ke všemu jsem donedávná tahala Matýska a ten ma skoro 13kg.
@zorkaV - Já si ani nepamatuju, kdy jsem chovala miminko naposledy já
Každopádně, je to prostě pud, který spouští starost a vše okolo jakoby automaticky. Já neměla trému vůbec, ani jsem nestresovala, ale když přišly fakt ty bolesti, tak jsem si přála, aby už to bylo zamnou…
@Bodlinka 09 - Děkuju za gratulaci ![]()
@new jsi sikovna a moc gratulji a přejí jen zdravicko
a zároveň jsi hodná, že nás „setris“ podrobností ![]()
@Hanesi No to ne
, já ale hlavně doufám, že to nebude až v červenci. Už se nemůžu dočkat, jsem oteklá, bolej mě záda, sotva chodím. Vím, že v tom nejsem sama, tak to prostě nějak musíme zvládnout ![]()
@Zajdule každý večer, když nemůžu usnout (syndrom neklidných nohou), tak ji domlouvam, prosim, a nic…
zítra jdu na kontrolu, tak jsem si tak říkala, ze když se budu stále vice otvírat (minulé už jsem neměla čípek a byla jsem na dva prsty), že by mě mohli udělat toho hamiltona…
co myslíte?
@Hanesi no asi lepší, než vyvolávací pilulky, záleží jak je na tom mimi, každý den se počítá
Já jdu zítra taky na kontrolu, poprvé do porodnice, tak jsem zvědavá. Vzhledem k tomu, že jsem po císaři a polohu máme koncem pánevním, tak svoje vyhlídky na normální porod nevidím zrovna růžově ![]()
@Zajdule tak budu držet pesticky
třeba se stihka od poslední kontroly otočit
a když ne, tak já bych tedy KP normálně narodila
přijde mi to dost riskantní, ale vimm že se to dělá…
No já vim, že mám do TP ještě 14 dnů, ale malá má už dost celý váhový odhad…