Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3062
30.5.14 17:59

@Mata132 no tak mi to teda vysvetli :nevim: si dělají co chtějí :mrgreen: vládnou nám a to ještě an nevykoukli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
30.5.14 18:22

@Hanesi - No, já bych i čekala, ale malý už chtěl na svět :D
@Zajdule - Děkuju.
@zorkaV - Šlo to…no, spíš muselo :) Záleží na každém, ale rozhodně to není procházka růžovou zahradou :roll: Nechci v

Měl 2,590kg, 46cm, musel do inkubátoru, jenže i zvracel plodovku a do toho měl silnou žloutenku, tak musel na fototerapii. Každopádně, jsme šťastný, že už jsme doma, já, Samuel i přítel :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
30.5.14 19:42

@new jeee, brouček malej… Hlavně, aby už byl v pohodě. A jak to zvládaš? Nenapinej, ať vím na co se mám připravit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
30.5.14 20:10

@zorkaV - Jj, bylo to na JIPu dlouhý a takový hektický a přitom stresující, ale zase jsem se tam hned úplně osamostanila a během chvilky se naučila plno věcí. Cítím to jako automatickou věc, je to naprosto v pohodě :palec: Je to víc než to, je to úúúžasný ;) Nemám strach z ničeho, že bych nezvládla. Holky, máte se rozhodně na co těšit. Je to malý/velký ZÁZRAK! :srdce: :andel: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
30.5.14 21:35

@new to je krásný… Stejně se bojím. Mimino jsem chovala naposledy před šesti lety. Trochu se bojím i tý bolesti a celkově toho procesu. Nevím do čeho jdu a jsem tremista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
31.5.14 06:35

@new Ahoj :mavam: Moc gratuluji k miminku a přejí vám oběma hodně zdravý a síly. :kytka:
@zorkaV Já jsem taky tremista a to jsem rodila už po páté. Nebýt toho ze Adélka musela dříve, tak by to šlo třeba v pohodě. A neboj ono to všechno tak nějak nastoupí automaticky, co mas dělat a tak. Prostě jako Kazda matka to mas v sobě a rychle na to přijdeš. :lol: Taky jsem chvilku premyslela jak Adélkou brát, tak male mimi jsem neměla a ke všemu jsem donedávná tahala Matýska a ten ma skoro 13kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
31.5.14 10:29

@zorkaV - Já si ani nepamatuju, kdy jsem chovala miminko naposledy já :mrgreen: Každopádně, je to prostě pud, který spouští starost a vše okolo jakoby automaticky. Já neměla trému vůbec, ani jsem nestresovala, ale když přišly fakt ty bolesti, tak jsem si přála, aby už to bylo zamnou…

@Bodlinka 09 - Děkuju za gratulaci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
31.5.14 11:41

@new jsi sikovna a moc gratulji a přejí jen zdravicko ;-) a zároveň jsi hodná, že nás „setris“ podrobností :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
31.5.14 22:05

@Hanesi - Děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
1.6.14 11:43

Tak a máme tady ČERVEN!!! :potlesk: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
1.6.14 12:47

@Zajdule jo jo huraaa :dance: ale moc nás na něj nezbylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
1.6.14 12:56

@Hanesi No to ne :), já ale hlavně doufám, že to nebude až v červenci. Už se nemůžu dočkat, jsem oteklá, bolej mě záda, sotva chodím. Vím, že v tom nejsem sama, tak to prostě nějak musíme zvládnout 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
1.6.14 13:31

@Zajdule každý večer, když nemůžu usnout (syndrom neklidných nohou), tak ji domlouvam, prosim, a nic… :mrgreen: zítra jdu na kontrolu, tak jsem si tak říkala, ze když se budu stále vice otvírat (minulé už jsem neměla čípek a byla jsem na dva prsty), že by mě mohli udělat toho hamiltona… :nevim: co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
1.6.14 14:39

@Hanesi no asi lepší, než vyvolávací pilulky, záleží jak je na tom mimi, každý den se počítá :-) Já jdu zítra taky na kontrolu, poprvé do porodnice, tak jsem zvědavá. Vzhledem k tomu, že jsem po císaři a polohu máme koncem pánevním, tak svoje vyhlídky na normální porod nevidím zrovna růžově :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
1.6.14 15:10

@Zajdule tak budu držet pesticky ;-) třeba se stihka od poslední kontroly otočit :-) a když ne, tak já bych tedy KP normálně narodila :nevim: přijde mi to dost riskantní, ale vimm že se to dělá…
No já vim, že mám do TP ještě 14 dnů, ale malá má už dost celý váhový odhad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí