Česká pošta - balík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
784
20.2.12 14:23

Děkuji moc ;-) Šoupla jsem to do strečky a aby to nebylo průhledné, obalila jsem to ještě tím balícím papírem.
Netušila jsem, jestli takové „měkké“ balíky vůbec pošta přijímá, tak jste mi pomohly :dance:
Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
20.2.12 14:23

Děkuji moc ;-) Šoupla jsem to do strečky a aby to nebylo průhledné, obalila jsem to ještě tím balícím papírem.
Netušila jsem, jestli takové „měkké“ balíky vůbec pošta přijímá, tak jste mi pomohly :dance:
Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
20.2.12 14:24

u nás ještě bazírují na provázku

ale když vidím, co za saláty dorazí k nám 8o , tak si myslím o jejich požadvacích své :think: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
20.2.12 14:27

Provázek, jo? 8o Tak ten doufám u nás chtít nebudou. On je to takový váleček, že by provázek asi sklouznul. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
20.2.12 14:36

U nás chtějí provázek na krabice nebo větší balíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
31.10.14 12:41

Obnovuji diskuzi.. Bydlím v 6. patře a dnes očekávám balíček. Dnes jsem sama s batoletem a když mi teď volal pan pošťák, řekla jsem mu, že nebudu moci přijít domů..Na to on, že budu muset, pokud nebude mít kde zaparkovat..Je to zrovna v době, kdy malá má pohádku před usnutím, koupání atd. Pokud by to bylo dříve, neměla bych s tím zas takový problém - vzít malou..Chci vědět, jestli je skutečně jejich povinnost nosit balíky až ke dveřím bytu :twisted:
Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
31.10.14 12:46

@Králičice Většinou "za první uzamykatelné dveře :nevim:
Ale jak to mají přímo v popisu práce, to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
31.10.14 12:52

@Králičice povinnost to neni, ale kdyz poprosis ze nemuzes od prcka verim ze se bude snazit vyhovet, alespon u nas to tak funguje :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
31.10.14 12:58
@Pipet píše:
@Králičice Většinou "za první uzamykatelné dveře :nevim:
Ale jak to mají přímo v popisu práce, to nevím.

To mi taky rikala kamaradka. Pry v RD je to za branku a v panelaku to ma byt brano ke dverim :nevim: ( jako tem od bytu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
31.10.14 13:02
@Králičice píše:
Obnovuji diskuzi.. Bydlím v 6. patře a dnes očekávám balíček. Dnes jsem sama s batoletem a když mi teď volal pan pošťák, řekla jsem mu, že nebudu moci přijít domů..Na to on, že budu muset, pokud nebude mít kde zaparkovat..Je to zrovna v době, kdy malá má pohádku před usnutím, koupání atd. Pokud by to bylo dříve, neměla bych s tím zas takový problém - vzít malou..Chci vědět, jestli je skutečně jejich povinnost nosit balíky až ke dveřím bytu :twisted:
Děkuji za odpovědi.

jejich povinnost to není..nosí balík za první uzamykatelné dveře..to je v RD branka, a v paneláku, hlavní vchodové dveře..samozřejmě to záleží taky na člověku, když je normální donese třeba až domů, když nechce, nemusí..
jinak teda nechci rypat, ale nevidím problém malou na dvě minuty odložit do postýlky a pro balík zajít a pak pokračovat pohádkou a koupáním..ty dvě minuty ji režim nerozhodí.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16986
31.10.14 13:10

@quinny - já ho poprosila přes telefon, ale začal brblat.. A to mě tak naštvalo..Navíc i to, že mi oznamovací sms přišla až dnes (většinou mi chodí den předem a já si změním uložení na poštu)..
@smurfka - asi jsem paranoidní, ale třeba výtahem bych nejela, když by byla malá doma sama..
No nějak to vyřešíme.. ;) Děkuju za odpovědi.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
31.10.14 13:12

@Králičice malá to max. těch pět minut bez tebe vydrží ne, nebo jí vezmi s sebou dolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
31.10.14 13:13
@Králičice píše:
@quinny - já ho poprosila přes telefon, ale začal brblat.. A to mě tak naštvalo..Navíc i to, že mi oznamovací sms přišla až dnes (většinou mi chodí den předem a já si změním uložení na poštu)..
@smurfka - asi jsem paranoidní, ale třeba výtahem bych nejela, když by byla malá doma sama..
No nějak to vyřešíme.. ;) Děkuju za odpovědi.. :hug:

No, paranoidni nejsi. Mne se to stalo. Nastetsi jsem mela maleho s sebou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
31.10.14 13:14

@Králičice ja si vzdycky v duchu rikam kdyby se mu nechtelo, ze bych mu povedela, at tedy pocka, ze oblecu obe deti i sebe a do pul hodky jsem dole..ale zatim jsem to pouzit nemusela.
Hele on treba brbla a nakonec az prijede bude to ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
31.10.14 13:15

@Králičice
Tak mu můžeš říct, že jestli ti to nepřinese nahoru, ať to tedy uloží na poště, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová