Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radúna píše:
Nechtěl. Ale zuřil solidně a navíc to umí dát pěkně najevo. Nechtěla bych být na místě té tehdejší pošťačky, když to na něj zkusila
![]()
![]()
.
To musí být teda ale bezvadnej chlap.
![]()
@radúna píše:
@Paola21 no jo, ale my jsme malá vesnička, takže problémoví klienti české pošty se dobře pamatují…![]()
. Ale kdyby jsme bydleli ve (vetším) městě, nemyslím, že by nám doručovali bez problémů…
Hele, poté co jsme vyprudili depo natolik, že někdo vzal v sobotu ráno osobák a přivezl nám balík, tak doručovali i v Praze sakra pečlivě ![]()
Já musím říct, že mě doručí vždycky. A vždycky volá. Naopak je naštvaný, když mě nezastihne, protože mu za nedoručení strhávají nějaký body z vejplaty. Zrovna před pár dny se mi stalo, že mi volá, že veze balík. Říkám o. k. jdu dolů. Pak sem si uvědomila, že nemám hotovost, tak mu to říkám a byl docela naštvaný. Když odjel, napadlo mě vydolovat dětem kasičku a volala jsem mu, že peníze nakonec mám, jestli mi to teda ještě přiveze nebo mám jít na poštu a ochotně bez keců přijel, že je to pro něj lepší.
@Russet píše:
To je jeden z důvodů, proč radši používám jiné přepravní společnosti. U nás to samé
Taky tak. Toto je fakt příšerný podnik. Naprosto včas neinformují. Dřív aspoň zazvonili, ale výzvu asi házeli předem, protože člověk by musel mít vrtuli, aby stihnul otevřít. Poslední dobou už ani nezvoní. ![]()
@suvik píše:
Dik! To rozhodne udelam!Asi zalezi na postakovi, byval tu jeden, co mi to dovezl i na hriste, pamatoval si me a byl na nej spoleh. Ted? Prd. Akorat ho vidim, jak se riti ctvrti zhruba sedmdesatkou. Jen jaksi zapomina zastavovat.
Ach zlata Anglie, tam dorucuji i o vikendu.
Zmenila jsem to online na patek, jestli neprijede, tak je roztrhnu jak hada!
Záleží hodně. Mám u pošty pár příbuzných a zrovna to jsou ty poctivé strhané doručovatelky běžné pošty.. Až mě štve, že pracují v jiném obvodu.
Ale naše pobočka je proslulá, už se dostali i do novin:D
Dlouhou dobu jsem považovala za jejich vrcholný kousek ztrátu voličského průkazu, ale pak měli manželovi doručovat balíček a z pro mě dosud nepochopitelného důvodu škrtli jeho jméno, napsali tam jméno souseda a doručili to sousedovi. Ten to otevřel, viděl fakturu a volal mi, že děkuje za dárek k narozeninám
Bohužel vyhodil obal, jinak bych jim to tam taky zbořila, takhle jsem neměla důkaz…
U nás to bylo to samé, dokonce mi jednou nechal dost drahý už zaplacený balík ze zahraničí venku na plotě, zvenku zahrady. dodnes nechápu, že to nikdo neukradl. Já si už dělám srandu z nich - balík do ruky - dojdi si na poštu, drapni balík do ruky a odtáhni si ho domů.
Zlepšilo se to poté, co jsem zašla na poštu a jmenovitě si na pana řidiče stěžovala, teď, pokud má službu on, tak mi dokonce volá, jestli jsem doma. Ale když je tam nějaký záskok, tak přijedou, hodí lístek do schránky a alou pryč jako nějaký uličník, ani nezvonil a než jsem vylezla, byl pryč. Napsala bych asi písemně stížnost a pokud máš mobil na řidiče, tak mu napsat nepříjemnou sms, že jsi doma čekala na balík, tak ať se ti ozve, kdy ti to hodlá doručit. ![]()
@suvik píše:
No jsem ted doma z porodnice, fakt bych uprednostnila ho dovezt domu, od toho snad existuji?! A balik mi posilala jedna holka, takze jinou spolecnost jsem na vyber nemela…Jezis ti me se.ou fakt! A nejvic to, ze se zas nic nezmeni! Kdybych takhle pracovala ja, tak me sef okamzite vykopne…
když si budeš stěžovat písemně, tak máš šanci dosáhnout na změnu k lepšímu (do doby, než začne rozvážet někdo nový)… stížnosti telefonem nebo osobně bez zápisu jsou k ničemu…
Ale pokud je to balík, tak by mělo jít nechat si ho poslat znovu (podle poštovného by to měl být balík), u doporučených dopisů to myslím nejde…
@j.a.n.i1 píše:
Hele, poté co jsme vyprudili depo natolik, že někdo vzal v sobotu ráno osobák a přivezl nám balík, tak doručovali i v Praze sakra pečlivě
jo, taky jsme už zapsaní na černé listině a volají nám už předem, poté, co naposledy manžel napsal několik stížností k ombudsmance na nedoručování a najednou to jde…
Mně tohle udělali jednou. Dokonce jsem byla doma a viděla, jak zastavilo auto. Borec bleskurychle vyskočil. Strčil lístek do schránky a odjel.
Nedostaneš z nich nic, protože se samozřejmě začnou vymlouvat, jak zvonili. Jak nemáš č. p. na viditelném místě atd.zi..
Tak jsem došla na pobočku a řekla, že mě jejich výmluvy nezajímají, a příště to jak zvoní natočím. A taky, že e-shopu napíšu, že jsou nespolehliví. No kupodivu už si naši adresu pamatují, takže od té doby mám pokoj. Ale je pravda, že taky radši volím pobočku. Je to jistější.
Ja to sami, vcera mi mel prijit balik ve 2 odpoledne prisel email ze budou ten den doručovat, tak sem cekala ze tu odpoledne nekdo zazvoní, sem doma a nic, ve 4 prisel dalsi email ze se balik snazili doručit a nezastihli me
dneska sem si pro yo šla na postu, opravdu ČP je za trest a lezou mi krkem cim dal vic, posledni dobou uz davam prednost radsi kamenným obchodům, ulozence nebo baliku na postu, to aspon dokazu dohledat, protoze me občas vypecou i dorucovatele od ppl a podobne
Taky jsem si jednou stěžovala na pobočce že pošťačka nezvoní a rovnou hází lístek. ta čůza se to dozvěděla a ještě mi vynadala, že prej kdyby se ta stížnost dostala na vedení, tak by jim mohli strhnout peníze
teď u nás naštěstí jezdí mladá holka a vše je ok.
Mě přišel včera email, že by mi měli dnes doručit balíček a celý den nic, ani nic nemám ve schránce.., ach ty jejich odhady.. ![]()
Za mě Česká pošta taky o ničem, zdražují, ale kvalita služeb klesá… ![]()
Příspěvek upraven 16.05.18 v 16:37
Mela jsem opakovane s nimi problemy na stare adrese. Sla jsem k vedouci, podala stiznost a napsali me nekam bokem na papir a od te doby vse dochazelo
u zname na poste tomu rikaji red list ![]()
@Zwetta mají v tom bordel.my kolikrát měli balík už doma, a teprve přišel meil že budou doručovat.