Chce ho asi jen pro sebe

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
6.1.20 13:40
@Evakrova píše:
Mám s tímto bohaté zkušenosti. Ono těmhle hodným maminkám strašně vyhovuje, že syn „neslyší“ a oni můžou před ním říkat partnerce ošklivé věci. Jednou to zkusí a když syn nereaguje, je vyhráno. Když ji okřikne a třeba ostře, začne ty jedy říkat zásadně, když to syn neslyší. Moje tchýně ohromně rozebírala předností holky, se kterou si přála, aby můj muž chodil, on ji ani nechtěl. No a tak asi napotřetí ji slabě okriknul, protože těm chlapům v jejich racionalitě ani nedojde, že je na tom něco špatně. Ale říkat, že by mu bez tebe bylo lépe, to je velice silná káva a měl by to pochopit kdejaký chlap. Až to příště zase před ním řekne a on nebude reagovat řekla bych - maminka ti něco říká, ty jsi neslyšel, maminko mohla byste mu to zopakovat? A odpověz mamince, co ty na to, že bych se podle toho zařídila?! A dala bych najevo, že je to urážlivé a že si to nenechám líbit. Ona tohle dělá, protože ji to oba dovolujete.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
6.1.20 13:54
@JancaS84 píše:
No tak bych asi příště řekla, jestli by to mohla zopakovat aby to slyšeli i ti hluší.
:palec: asi tak. Až tohle příště řekne, napřímo bych se chlapa zeptala, zda si to také myslí. By ho ta hluchota přešla.
  • Citovat
  • Upravit
1671
6.1.20 14:00
@Anonymní píše:
@Leni_2019 Ne nema

Co takhle se s ni zkusit skamaradit, aby se uvedomila, ze muze nejen ztratit syna, ale i ziskat dceru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
6.1.20 14:27
@Leni_2019 píše:
Co takhle se s ni zkusit skamaradit, aby se uvedomila, ze muze nejen ztratit syna, ale i ziskat dceru?

Pravda i to by mohlo být velice dobrým a funkčním řešením. To mě ani nenapadlo :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
6.1.20 18:12

Představte si, že by se někdo dle vašeho mínění vecpal na vaše místo (třeba milenka), jakpak byste asi reagovali na její pokusy o spřátelení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
6.1.20 18:18
@Anonymní píše:
Ahoj, už tu bylo hodně témat ohledně mamanku a jejich maminek S přítelovou matkou od začátku nemáme dobré vztahy :roll: Už od začátku na mě žárlila :zed: Máme štěstí že s přítelem bydlíme sami.Ona je také sama, bez manžela. Ke mě je dost neuprimna Je taková miloučka hodňoučká zkratka aby jeji syn neviděl tu, nenavist co ona ke mě cítí. A teď k věci poslední dobou začala svému synovi, předemnou říkat, že, když byl sám beze mě tak se měl daleko líp Nevim co bych jí na to měla nebo neměla odpovědět? Ale poslední dobou to říká často přitom se s přítelem milujeme máme hezký vztah Jak byste reagovali vy?

Když mu to říká před tebou, tak se ozvi? Oslov ho, a zeptej se ho hned, před ní, jaký má na to názor? Jasně že to slyší, nebo je hluchej? Když bude mlčet jak trouba, tak vy dvě do sebe půjdete víc a víc a on to řešit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13821
6.1.20 19:44

Asi bych promluvila s přítelem, jestli by mohla přestat chodit k nám na návštěvu a jestli by mohl za ní jezdit on sám. Neměla bych potřebu se s takovou paní stýkat, natož se s ní kamarádit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
6.1.20 20:26
@PaníBovaryová píše:
Já bych se obrátila na přítele a zeptala se ho napřímo před matkou a hned - „opravdu si myslíš, že beze mě ti bylo líp?“ Tohle už přeslechnout nemůže.

Takhle přesně jsem to dělala já, vždy dle situace - jednou se měl lépe, podruhé jsem se „provinila“ něčím jiným..stále donekonečna. Už jsem tu několikrát psala, že ji muž nakonec vyrazil z našeho života a neviděli jsme ji hodně let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
6.1.20 20:30

Bud by se okamžitě rázně ozval, nebo bych dost uvažovala, zda s ním budu dál. Minimálně bych s ní zrušila veškerý kontakt, dokut to nevyřeší a ona se nezačne chovat slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová