Chce mě nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
294
5.6.13 15:32
@Háta_x píše:
Ja bych teda svatbu nemyla :think:

U cizinky to chápu… u známý, kterou vyrazili s diplomkou od státnic kvůli gramatice, ne… ostuda a ještě s titulem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
5.6.13 15:34

Nevěš hlavu, horší by bylo, kdyby ti tu svatbu zamítl, ale on se hned vyjádřil, že pro to něco udělá, to je pozitivní zpráva. ;) Sice zatím neudělal, ale to ještě neznamená, že tě nechce. Může to znamenat např. to, že pro něj to nemá takovou váhu jako pro tebe a tak to prostě vypusti z hlavy. Ty jsi ta, která po tom aktu touží asi víc, tak bys měla projevit možná víc aktivity ty. Nebo mu aspoň sděl, jak moc je to pro tebe důležité, on ti do hlavy nevidí. Nejhorší je takový ten přístup něco očekávat, neříct to druhému a pak být smutná nebo naštvaná, že tvoje představy nebyly naplněny.
Teď si trošku rýpnu, ale možná jsi na svatbu mohla myslet dřív, než sis pořídila dvě děti s jiným jménem. Dneska mají ti chlapi všechno zadarmo a ženský se pak diví… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.13 15:38

@janees v pohode. Kedze uz nie sme najmladsi, tak sme chceli hlavne tie deti a svadba ze bude neskor.Ale tym neskor som zase nemyslela za par desiatok let.

• Citovat
  • Upravit
1505
5.6.13 15:40

Souhlasím s @janees, dobrovolně ses připravila o dvě největší páky, mít děti bez svatby a dát jim chlapovo příjmení. :nevim: Takže pokud on evidentně nechce, ale je do toho tlačen a nějak to vždycky zahraje do kouta - jo, zajdu tam a nic atp., tak nezbývá, než to všechno zařídit sama a pak se ho zeptat, jestli má ten den čas. :lol:
No a třeba ho jen neláká velký obřad, možná by stálo za to navrhnout mu svatbu ve dvou plus svědci. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
5.6.13 15:42
@Anonymní píše:
@janees v pohode. Kedze uz nie sme najmladsi, tak sme chceli hlavne tie deti a svadba ze bude neskor.Ale tym neskor som zase nemyslela za par desiatok let.

Svatba je za měsíc dva vyřízená se vším zařizováním. ;) Podle mě v tom je nechuť chlapa k svatbě samotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
5.6.13 15:42

@kolik Je to dobry, tterka muze byt v klidu  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
5.6.13 15:56
@zikado píše:
Zajdi na matriku, vyzvedni papíry, udělejte si pěkný večer a ve chvíli kdy by to nejméně čekal bych mu to dala podepsat :pankac:. I když podle mě je svatba ztráta času, nač si kazit sobotu :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magnifique
5.6.13 18:13

Nemůžou ho trápit spíše svatební výdaje? Nebo třeba setkání obou rodin v jeden den? Možná předsvatební smlouva? Možná bych mu navrhla jen obřad se svědky… ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.13 19:35
@Magnifique píše:
Nemůžou ho trápit spíše svatební výdaje? Nebo třeba setkání obou rodin v jeden den? Možná předsvatební smlouva? Možná bych mu navrhla jen obřad se svědky… ;)

Vydaje urcite ne, chceli by sme malu svadbu.To stetnutie rodin je v pohode, ved nasi sem chodia na par dni. A zmluva? To nie? Z toho si akurat tak robime srandu.

• Citovat
  • Upravit
Tajné
5.6.13 19:49
@Anonymní píše:
Vydaje urcite ne, chceli by sme malu svadbu.To stetnutie rodin je v pohode, ved nasi sem chodia na par dni. A zmluva? To nie? Z toho si akurat tak robime srandu.

Tak opravdu netuším… 8o

• Citovat
  • Upravit
5533
5.6.13 20:34
@Háta_x píše:
@kolik Je to dobry, tterka muze byt v klidu :mrgreen:

Jééé, já to nemyslela nijak zle :kytka: :kytka: :kytka:
Jen jsem o tom zrovna dneska četla deníček, že je to v některých případech nevhodné, tak mi to nějak padlo na mysl, že nepřispíváte k tématu, ale kvůli chybě. Už tři noci jsem nespala, tak příspěvky píšu trochu stroze a nedomýšlím následky :oops: :oops: :oops: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
5.6.13 21:19

@tterka Ani ja ne, to byla nadsazka ;) Dobre se vyspi, ja bych nedala ani jednu noc bez spanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
6.6.13 07:26

Je to chlap jako já.. Tak mu řekni: hele v srpnu mi končí platnost občanky, tak to spolu z úřadujem, milej zlatej já to dvakrát měnit nebudu, tak jdu zítra vyřídit papíry k té svatbě. Stejně jsi říkal, že si mě chceš vzít. Vehementně protestovat bude, když si tě vzít chtít nebude. A tímto mu dáš nějaký rámec, impuls proč by se to mohlo udělat už teď..
A stejně nevím proč píšeš, že nechce něco víc.. Svatbou se nic nemění. Ani lidi ani vztahy.. Život po svatbě je něco víc? Hele někdy se mě zdá, že chlapy vůbec netuší že být manželkou, být oficiálně před ouřadama, společností svoji, pro vás znamená „něco“ víc.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
H1
6.6.13 07:36

Jo a chlapy neradi mění to co je zažité, to co funguje, a někdy se bojí aby náhodou po svatbě nebyly nějaký změny.. Proto žádají často svatbu po ženách, se kterýma si nejsou jistí.. Něco, já si ji vezmu abych si ji pojistil, aby mě neutekla.. A ti co mají ženskou rádi a mají ji jistou, plus mají děcka, tak často i s pohodlnsti, proč by to podstupovaly.. Nic je do svatby nenutí. Maximálně ta ženská. Proč to podstupvat, a v tomhle okamžiku nevidí to, že je to něco víc… Oni to něco víc, ženu, děti, mají.. Teď nemluvím o té skupince chlapů, kteří si tu ženskou nechcou vzít k vůli zadním vrátkům, kvůly tomu, že s ní do budoucna tak uplně nepočítaj.. A hlavně nepoužívat, kdybys mě měl rád, tak si mě vezmeš.. Tohle je nejhorší možná věta. Ženská se kterou žiju, mám s ní děcka nosím jí peníze. To už je důkaz toho že ji mám rád. A chlap se začne ošívat, co ho najednou ta ženská začíná tlačit a proč najednou je tak upnutá na svatbu. Ha pozor, něco se děje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky