Chce pár dní pro sebe

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5314
19.4.18 14:17

U nás normálka. Manžel třeba vyrazí s kamarády na víkend na chatu, já zase s kamarádkama na Moravu do sklípku. Neříkáme tomu teda, že si od sebe (a dětí) chceme odpočinout, ale v podstatě to tak je. Nevidím na tom nic špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24212
19.4.18 14:18
@Anonymní píše:
Taky se vam stává, ze Vas partner da najevo, že chce být par dni sam, i když vi ze je to sobecké, pac vi ze se od dětí nehnete, jinak pomáhá a je to bezvadný táta, ale ted se toho na nej nasypalo a odvezl na par dni k babičce, proste ponorka, ale přemýšlím zda za tim neco nehledat :think:

Manžel má pro sebe dva prodloužené víkendy v roce. S dětmi pak stráví minimálně jeden prodloužený víkend sám, já mám „volno“. Kdybych chtěla častěji, umožní mi to. Přijde mi to normální, netrávíme spolu všechen volný čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122551
19.4.18 14:26

Nechce mi pohlídat dceru? :lol: Taky jsem unavený. :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
19.4.18 14:48

Počkat počkat, nebylo to tu nedávno, že manžel odjel do severního Polska a po návratu vzal děti na Velikonoce k babičce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
19.4.18 14:56

Miluješ ho? Znáš natolik jeho potřeby, že jseš schopná pochopit, proč to potřebuje? pokud je neznáš, dokážete o tom v klidu mluvit, komunikovat? Znáš ho natolik, že mu můžeš věřit, proč to dělá, nebo máš potřebu ho podezírat?

je strašně těžké na základě takovéto diskuse vyřknout verdikt. To je váš život, vy se nejlépe znáte. A jenom vy, vzájemnou komunikací jste schopní to vyřešit, přijmout.

Cokoli ti tady kdokoli napíše či poradí, a samozřejmě včetně mě, tak ti popisuje svůj úhel pohledu. Píše o svém životě, ne o tom tvém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
19.4.18 14:57

A vy jste jako nonstop spolu?
U nás se stridame tuhle jsem byla víkend pryč já, teďka někdy pojede zas manžel…jako kdybych si alespoň jednou za půl roku nedala víkend bez dětí asi bych už skončila v blazinci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
19.4.18 14:58
@Anonymní píše:
Taky se vam stává, ze Vas partner da najevo, že chce být par dni sam, i když vi ze je to sobecké, pac vi ze se od dětí nehnete, jinak pomáhá a je to bezvadný táta, ale ted se toho na nej nasypalo a odvezl na par dni k babičce, proste ponorka, ale přemýšlím zda za tim neco nehledat :think:

To si jezdi cistit hlavu za nejakou flundrou :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
19.4.18 15:00

přestávky prospívají, důkaz - vášeň milenecká

Takovéto přestávky velmi prospívají a to i intimnímu životu a vášni. proč si myslíte, že milencům vydrží vášeň déle? Protože spolu neustále nejsou!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.4.18 15:06
@Heinich píše:
Takovéto přestávky velmi prospívají a to i intimnímu životu a vášni. proč si myslíte, že milencům vydrží vášeň déle? Protože spolu neustále nejsou!!

To je pravda, po takovým víkendu máme domluvený hlídání pro děti, protože manžel se vrací plný sil :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
TamaraAlmara
19.4.18 15:11

Pokud by on odjel a nechal me doma s detmi neni to pro me partner. Je to srab co odchazi z boje a me tam necha samotnou. Pokud bychom meli hlidani a odchazeli oba ac kazdy někam jinam nemela bych s tim problem. Chodim take do prace a staram se o deti. Jsem unavena jako on a mam stejne právo na odpočinek jako on.

• Citovat
  • Upravit
2663
19.4.18 15:18
@TamaraAlmara píše:
Pokud by on odjel a nechal me doma s detmi neni to pro me partner. Je to srab co odchazi z boje a me tam necha samotnou. Pokud bychom meli hlidani a odchazeli oba ac kazdy někam jinam nemela bych s tim problem. Chodim take do prace a staram se o deti. Jsem unavena jako on a mam stejne právo na odpočinek jako on.

A pokud by to bylo tak, že jednou zůstaneš Ty, podruhé zase s dětmi on, tak v pohodě, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.4.18 15:25
@lucenka píše:
A co je na tom špatného? To s tebou má trávit 24 hodin denně? Měla jsem za to, že je normální, že občas každý z partnerů vyrazí někam bez toho druhého :nevim:

Blázníš? Tady manželky neumí bez chlapa dýchat…

Mně to taky přijde normální, zvlášť, jestli je toho na něj teď moc… Neměla bych s tím problém, každý si potřebuje odpočinout, já taky a manžel mi to dopřeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TamaraAlmara
19.4.18 15:27
@entropy píše:
A pokud by to bylo tak, že jednou zůstaneš Ty, podruhé zase s dětmi on, tak v pohodě, ne?

Tenhle model bez 3 osoby si moc predstavit neumim. Asi by haproval na tom kdo byl posledne a kdo je ted na rade. A ja se nerada pru, takze bych opet ustoupila a on by byl v tahu porad. Pres 3 osobu je to vetsi jistota a stejne podminky, jako pocasi, nálada deti a tak. Vyfasnout deti kdyz jsou treba nenocne je fakt vyzivne a neporovnatelne.

• Citovat
  • Upravit
97
19.4.18 15:28

Nám se to děje bez jakéhokoli plánování. Občas bývám sám doma, občas sám z dětmi, někdy jedu s dětmi k našim a žena je sama doma a tak různě. Nikdy to neplánujeme nějak se to vyvine samo. Přes zimu chodí pryč více žena, já koncem léta a na podzim. Jsem rád sám doma a nijak se tím netajím, po pár dnech 1-2 mi začínají chybět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.18 18:42

Obcas jede nekam sam s kamarady.

A ja kdyz vidim, ze toho ma doma plne zuby, sbalim deti a jedeme k mym rodicum, aby si odpocal. Minule jsme odjeli na tyden a hodne mu to pomohlo.

Kazdy cas straveny s detmi vniname jako jinak narocny.

Jinak kdyby to slo, taky bych si rada nekdy na par dni nekam odjela :-) Ale nejde to, kojim.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky