Chce projev lásky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15661
6.10.25 19:13
@hrisnymuz píše: Více

Hmm, tak to je teda velká škoda, že nejsem muž… :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
6.10.25 19:35
@Černá Madonna píše: Více

No vidíte a naprostá většina žen tuto jednoduchou věc nechápe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15661
6.10.25 19:53
@hrisnymuz píše: Více

Možná, že nechápe…
Ale věřím, že to vykání má přece jen své kouzlo, tedy alespoň pro mě. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
6.10.25 20:03
@Anonymní píše: Více

Rimming.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15661
6.10.25 20:12
@Sadman píše: Více

No fuuj, teď si nám to tady úplně zkazil. No že se trochu nestydíš. :cert:
Už to tu pomalu začínalo najíždět na romantickou vlnu a ty přijdeš s takovou prasárnou. :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
7.10.25 00:10

Tak si třeba představ, že jednoho dne ho přestane bavit čekat, až mu řekneš, že ho miluješ. A proste odejde. Budeš bez něj.
Fakt nezkusíš udělat něco milého, co mu udělá radost, zahřeje ho to u srdce? On neví, co se ti honí v hlave, ani nepozná, co cítíš v srdci.
Neumis to říct? Tak mu to napiš, nahraj zprávu, napiš si to na hrudník rtěnkou, pošlu mu písničku, která vypovídá tvé city…Já nevim…. Cokoliv. Tvůj nebližší člověk chce tvoje city poznat svými smysly ( slyšet vidět, cítit)

Ja zarezervovala na pátek stolek v novém baru, koupila lístky do kina. Potvrzení jsem mu podala a napsala, ze se nemůžu dočkat.
A koupila jsem nám párový parfém… ted jsem mu poslala fotku nasich prstýnků. Nemáme výročí, nic neslavíme. Jen se na sebe těšíme. Jsme spolu 30 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
7.10.25 00:10

@Sadman a nebo tak 👍 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.25 00:16

Nam pomáhá sex na méně obvyklých místech… naposedy jsme na výletě hledali hodinový hotel (na sex v aute nebo v přírodě to zrovna nebylo)

• Citovat
  • Upravit
253
7.10.25 02:16

Jsi prostě chladná když ti to chlap musí říkat.
Buď ráda že o to po takové době ještě stojí.
Mně to jeden taky řekl ale on fňukavě pronesl že chce být po sexu hýčkán… Což mě odradilo ještě víc :poblion: nedočkal se pak už ničeho takže se prostě zkus zapřít a dělat víc, protože to co stačí tobě jemu očividně ne. 🎁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6226
7.10.25 05:13

Prave sis sama odpovedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6226
7.10.25 05:20

To bude ono…pokud to u vas vypada, ze si to jen „odbudete“, tak pak mu rozumim…asi by chtel promilovat treba celou noc, to znamena mazleni, libani, hlazeni celeho tela, mezi cisly, povidani, laskovani, smich, mit radost, ze jste spolu, mit pocit, ze nechcete prestat…ze chcete spolu byt v posteli klidne cely vikend, a ze ostatni bezne veci jsou zrovna uplne jedno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6226
7.10.25 05:25
@Venetia píše: Více

Ty jo…dalsi aha moment…pripomina mi to muj vztah, taky jsem touzil po tom aby mi to moje zena rekla jen tak, ze me miluje, treba pri objeti, nebo necekane klidne v sms do prace…nikdy se to nestalo. Asi to tak teda necitila, a tak se nam to rozpadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6226
7.10.25 05:31
@TaLucie píše: Více

Krasny…zavidim tvemu muzi…uprimne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6226
7.10.25 05:35
@BerunaCZ píše: Více

Uplne je z tebe citit pohrdani…aspon tak to vnimam ja. Chlap si dovolil projevit city, ty spis pusobis chladne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105465
7.10.25 09:17
@Andelskej_Satan píše: Více

přesně tak…jsou typy, kteri to říkají, jak na bezicim pase a vůbec to tak nemusí byt a pak ti, kteri to vysloví opravdu jen, když to tak opravdu citi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová