Chceme miminko - jak dlouho může trvat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14721
3.5.10 15:31
Tezz9 píše:
Zkusím tak ještě chvíli počkat už mám i zpoždění, tak to třeba dopadlo. I když pochybuji že bych měla takové štěstí. Aspoň kdybych na to tak nemusela myslet. Přítel je o 7 let starší a tak už se i bojí že by tro mohlo být z jeho strany.

Tezz, jak starého přítele máš? Mýmu je 40 a otěhotněla jsem neplánovaně :oops: Takže ani u chlapů bych to nezobecňovala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
3.5.10 15:37

No teĎ mu bude 27 let. Ale chodí hodně znaven z práce, dělá na 3 směny. Tak nevim. Třeba to chce opravdu jen čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
3.5.10 16:26

Tezz - já jsem vysadila HA v prosinci 2006 a pořád nic. Doporučuji po půl roce zajít ke gynekologovi ať udělá alespoň UTZ a hormonální profil z krve, ať je trošku jasno. Já po roce šla do centra asistované reprodukce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
3.5.10 16:36

Veko- tak to je mi líto.To bych asi nevydržela takovou DOBU. A tak teď si na tom líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
3.5.10 19:39

Ahojky Tezz :-)
Nám se s přítelem zadařilo po 9měsících,ale vůbec jsem s tím nepočítala,přítel měl špatný spermiogram.
Já bych určitě po půl roce snažení šla nejdřív na hormonální profil a když dopadne dobře,tak potom poslala přítele na spermiogram,my to taky začali řešit po půl roce,bála jsem se,jestli doktor mi něco neřekne,když to chci řešit takhle brzo,ale kupodivu mi sám od sebe nabídl ten hormonální profil(protože jsem před každou MS několik dní špinila,než jsem jí dostala)a sám poslal přítele na spermiogram,taky jsem mu to nemusela říkat,tak jsem byla moc ráda,radši to fakt řeš dřív :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
3.5.10 19:55

Tezz my se snažíme od října 2006, (v květnu 2006 jsem potratila v 9.tt) a zatím bez úspěchu, ale snad to jednou příjde. Určitě bych být tebou zašla ke gynekologovi, já to s ním začala řešit po půl roce snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
3.5.10 20:20

Jenny 83 - díky moc za rady, určitě se k němu objednám,ale byla bych nejradši kdyby to přišlo samo bez pomocí doktorů a prášků at. Doufám, že do toho půl roku to stačíme stihnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
3.5.10 20:21

Jindřiš-Díky za radu, a jak to s tebou vypadá teď? Pomohlo ti to nějak když si to začla hned řešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
4.5.10 08:32

Tezz - lépe jsem na tom jen kvůli tomu, že s tím něco dělám, je to problém, který se snažím vyřešit. Je to boj. Udělám maximum co půjde. Nechci si pak ve čtyřiceti ťukat na hlavu, že jsem byla blbá a dokud s tím šlo něco dělat, že jsem se na to vykašlala. Druhá věc je, že to není jen léčba neplodnosti, ale i léčba endometriozy, s kterou bych musela něco dělat i kdybych to už vzdala. Neplodnost je holt někdy úzce spjatá s léčbou i jiných zdravotních problémů, což bohužel většina lidí ani neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
12.5.10 08:30

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, když už mám týden zpoždění a dělala jsem si test a byl negativní. Nevíte čím by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
20.5.10 22:11

Ahoj holky, porádíte mi prosím. Já už tomu opravdu nerozumim. 29.3. jsem naposledy měla MS a od té doby doteď ani známka. Test si dělám už 3. týden 2× v týdnu a vychází pořád negativní. Ale pořád je mi tak divně, bolí mě břicho, kolikrát mám pocit na zvracení, pořád bych jedla,začly mě bolet i záda, tak já už opravdu nevím. Porádíte mi někdo prosím. Děkkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
21.5.10 10:01

Tezz 9 a jaky testy pouzivas? myslim znacku. Dobry jsou pry mamatesty. Nebo jestli ti muzu poradit zajdi k dr. at se na tebe podiva nebo do laboratore at ti vezmou krev a zjisti HCG jestli budes mit vyssi nez 10 tak tehu jsi. Nektere testy nemusi ukazat ze jsi tehu. Urcite bych to ale resila. Preji hodne stesti a at se nakonec jedna o tehu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
21.5.10 10:08

ahoj, tak moje gyndr rikala, ze normalni je to do 6 mesicu, pak ze by to uz resila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
21.5.10 16:07

Ahojky, buď jsem si kupovala z netu,ale ty nějaký název neměly,jen přišwl ten obal ve kterým je test zabalen. Tak já si zkusím zakoupit ten mamatest a kdyby nic, tak si zavolám doktorovi.díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
2.6.10 17:55

Ahoj holčiny, tak jsem tu znova s takovým menším problémem. Chtěla jsem se objednat k dr.,ale od 31.5. jsem začla špinit. Nevíte co by to mohlo znamenat.díky moc za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí