Chci kontrolovat partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1552
29.3.23 19:25

@Pírko2 ty seš ornitolog?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
29.3.23 19:32
@Alice180 píše:

Ty seš tu nová? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8666
29.3.23 19:40
@Anonymní píše:
Ahoj, musím anonymně nebo bych byla ukamenována.
Mám partnera asi půl roku, teď cítím, že ho opravdu miluju, udělal pro mě spoustu hezkých věcí, pomohl mi, když jsem byla v nouzi, dokonce s mou dcerou vymyslí různé aktivity apod..
Jenže párkrát udělal spoustu věcí, kdy jsem zjistila, že mi asi i lhal, nemám to lhaní potvrzené, ale vnitřně jsem přesvědčená, že to tak bylo…
No a po tom všem mám najednou potřebu slídit a přesvědčovat se, že nelže.
Např mi řekne, že jde cvičit a já mám sto chutí se jet kolem toho fitka podívat, jestli tam má auto. Nebo když mi večer napíše, že se nestaví a chce jen koukat na filmy, tak žárlím a představují si bůh ví co, když mu pipne zpráva, tak jsem úplně na nervy, kdo to asi může být atd
Prosím o radu, jak se toho zbavit? Taková jsem nebývalá, ale mám šrámy na duši z byvalých vztahů.
Dík

hm, teď máš partnera, ale s tímhle přístupem ho taky brzy mít nemusíš. Takže pokud ti na něm záleží, začni to nějak odborně řešit. šrámy na duši máme nějaké z předchozích vztahů prakticky všichni, to neznamená, že to budeš přenášet do vztahu nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8666
29.3.23 19:42
@Zepel91 píše:
To není normální. Jak už někdo psal, buď na to přijde a rozejdete se nebo se z toho zblazníš. Záleží jak zásadní byli jeho lži. Pokud natolik, že ho sledovat musíš, aby sis ověřila, že zase jen lže, tak bych s takovým člověkem nebyla. Pokud je to spíš v tobě, tak doporučuji terapii. Žila jsem s žárlivcem a nic horšího jsem ve vztahu nezažila. Už nikdy víc. :roll:
+1 taky jsem měla žárlivce a bylo to peklo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
29.3.23 20:05
@axlpol píše:
To jsem si taky kdysi myslela, ale pokud si lidé slíbí spolu sdílet život (před oltářem nebo společným dítětem) tak by měli spolu sdílet i své soukromí. O tom partnerství jsou…protože ohrozit druhého partnera a děti např. dluhy, nevěrou, finanční negramotností, závislostí, špatnými rozhodnutí atd je strašně snadné. A že takových příběhů jsou mraky a pak se tady ptáme „jsi nevěděla s kým žiješ?“

Oba dva jsou extrémy

• Citovat
  • Upravit
4383
29.3.23 20:12

Zapracuj na svém sebevědomí. Uvidíš jak se to změní. Nic jiného v tom není. Kdyby sis sebou byla jistá, nebála by ses co partner dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
29.3.23 20:24
@Alice180 píše:

Něco takového :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
29.3.23 20:25
@Alice180 píše:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
29.3.23 20:48

No a jak přesně a v čem lhal? Stalo se to víckrát? To je docela zásadní. Jestli ho pronásledujes kvůli úplně ptákovine, tak by ses měla rychle vzpamatovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
29.3.23 20:49
@Lexter píše:
Ty seš tu nová? :D

Adminky by těmto případům měly dat speciální tituly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
29.3.23 20:52

@Lorre důvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
29.3.23 20:56
@Alice180 píše:
@Lorre důvod?

Myslím uživatele Pirka. On žije na jiné planetě :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
29.3.23 20:57

@Lorre no já to myslela, spíš sarkasticky. Už poněkolikáté čtu něco o kukačkach od člověka se jménem pírko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
29.3.23 21:05
@Alice180 píše:
@Lorre no já to myslela, spíš sarkasticky. Už poněkolikáté čtu něco o kukačkach od člověka se jménem pírko.

Tady se toho este dozvíš. To je jeden z našich hlavních maskotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
29.3.23 21:08
@Lorre píše:
Tady se toho este dozvíš. To je jeden z našich hlavních maskotu

Nemáš mít dneska rande s nějakým chlapem, sporťáku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit