Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Magical-eyes píše:
Tak jasně, když je zle mně, tak je zle i druhejm… Chudák paní
Ne, mně si rozbil manželství, ale já budu chodit po špičkách, abych náhodou neohrozil to Tvoje?!
![]()
@Příjemné Pondělí píše:
A ještě mi řekněte, proč by mě mělo zajímat, co berete schovívavěji.
A proč by ne, člověka to obohatí… ![]()
A shovívavěji se píše bez „ch“, když už jsem u toho obohacování druhých…
@jege píše:
Ono to totiž část manželek nechce vědět, aby to nemusely řešit, takže často strkají hlavu do písku a dělají, že o tom nic neví. Proto mají takovou hrůzu z toho, že někdo jím tu hlavu z toho písku vytáhne a pod tíhou důkazů to budou muset začít nějak řešit, přičemž to řešení nemusí pro ně dopadnout nejlépe. Osobní zkušenost!
Nebo mají strach, že by do práce taky přiběhla manželka jejího milence
![]()
@Příjemné Pondělí píše:
Nevymyslejte si. Že ji to řekl proto, aby to ona za něj vyřešila je vaše fantazie. Že vy za tím vidíte vždy intriky říká spíše něco o vás. Já za tím vidím jen oznámení.
tak jistě
za vlastní manželkou nešel, za milencem nešel, ale vlastně to řešit chtěl, jen to omylem jako první naschvál řekl té cizí paní a ona to vyřešila za něj, aha ![]()
@topazio píše:
Do sestavy mužů zde Gronan a Příjemné pondělí ještě chybí Pavlík Morozov.
Jsem tady. To jsi si nevsimla? Svuj osviceny postup jsem jiz zminil.
@zoidberg píše:
Náhodou to zvládl bravurně. Tak se vede válka, za cenu nejmenších ztrát má nejlepší výsledek. Dokonalá taktika.
a máš pocit, že vyhrál? ![]()
@Keyllah píše:
v tom souhlasím, ale proč to nepřiznatjá myslela, že chlap raději a s chutí rozbije ústa chlapovi, co z něho udělal paroháče, než aby to nechal řešit někoho cizího, ale tak, chlap nejsem, tak je to možná všechno jinak
Chlap si to má hlavně vyřídit s člověkem, se kterým žije. Paroháče z něj udělal jeho nejbližší. Když tedy už. Ten druhý si může dělat co chce. Jít namlátit sokovi považuji za trapnost a buranstvi. Pokud by to nebyl jeho kamarád nebo třeba bratr. To bych se taky naštvala.
@Keyllah píše:
tak o to, asi šlo. Aby se blbě a podvedeně, stejně jako on, cítil i někdo jinej. A přece nepůjde za tím dotyčným, ještě by mohl dostat na budku. A řešit to s vlastní ženou, to se asi nenosí. Ideálně naběhnout za cizí ženskou, ať to jeho ženě a svýmu manželovi vysvětlí všechno ona a on si sám zatím bude sedět doma v teplíčku a počká, jak se to vyvrbí.
To je ale pravda, jít za dotyčným je lose-lose.
Buď dostane na budku nebo dá na budku jemu.
Nemůže čekat, že týpek, který hobluje cizí manželky, to vezme jako lekci, místo aby se naučil nějakou diagnózu a začal s ní obíhat doktory.
V krajním případě si za to půjde sednout a milenec mu bude chodit manželku utěšovat. ![]()
@Pavlik Morozov píše:
Jsem tady. To jsi si nevsimla? Svuj osviceny postup jsem jiz zminil.
Už jsem tě viděla. ![]()
@Keyllah píše:
a máš pocit, že vyhrál?
Možná ne, ale aspoň soupeře zasáhl stejně bolestně jako on jeho! ![]()
Fakt jste tu (skoro) všichni tak hodní, že byste při absolutním rozvratu vlastního manželství měli hlavní péči o to, abyste náhodou nenarušili klid a vzájemný soulad v rodině milence/ky svého partnera? ![]()
@Příjemné Pondělí píše:
Sorry ale tohle je blábol. Ublizila pravda, nebo to podvádění?Mne udivuje, kolik lidí by si od Morfea vzala modrou pilulku…
Jasně a zrovna on musel být ten otvírač očí ![]()
@Uslava píše:
Chlap si to má hlavně vyřídit s člověkem, se kterým žije. Paroháče z něj udělal jeho nejbližší. Když tedy už. Ten druhý si může dělat co chce. Jít namlátit sokovi považuji za trapnost a buranstvi. Pokud by to nebyl jeho kamarád nebo třeba bratr. To bych se taky naštvala.
tak to beze sporu, ale pokud si to chtěl vyřídit s někým dalším, než se svou manželkou, tak další měl být milenec a ne jako první jeho žena. Ta překvapivě neměla problém si to jít se svým vlastním manželem hezky vyříkat…
@hopsalka píše:
a zakladatel se snad vzdal své kariéry, aby mohl pečovat o tři malé děti, domácnost a svojí ženu? Je finančně závislý na své ženě? Byť na čas, vzdal se vlastně své identity ve prospěch společné rodiny? Srovnávat chlapa téměř bez závazků s ženskou na mateřskou, co se stará o chalupu a tři (potažmo dost často 4) děti je asi něco jako jablka a hrušky, se říká, ne?
Jdi uz do r… se vzdavanim se kariery. Tak neplodte decka a budujte karieru. Nikdo vam v tom nebrani. Zase tady bude tuna hnoje o tyranych a diskriminovanych zenach. Predplatte si denik N, tam vam feministka s arabskymi moresy vyplodi tydne tucet podobnych clanku. Muzete mit orgasmus a pochvalne ji libat nohy (nebo si kleknout. Dle gusta)
@Magical-eyes píše:
Jasně a zrovna on musel být ten otvírač očí
On to vlastně dělal hlavně pro její dobro! o sebe mu vůbec nešlo
![]()
@Keyllah píše:
tak jistěza vlastní manželkou nešel, za milencem nešel, ale vlastně to řešit chtěl, jen to omylem jako první naschvál řekl té cizí paní a ona to vyřešila za něj, aha
No a co. On to může říci komukoliv. On nikoho nepodvadel. Za to, že je to pro manželku šok a tak, je vina pouze jejího manžela. Ne podvadeneho muže.
Co si jako myslíte, že by vyřešil s podvodnikem? Násilí je primitivní a domluva by něco vyřešila? Jedině, co může udělat je informovat i druhého povedeného a odejít od své ženy. Udělal správně a místní uživatelky, co mají potřebu vždy na může najít něco špatného aby se mohl poplivat, si můžou škubnout pařátkem. Přitom nám jen tímto oznamují, že jim nějaký muž ublížil a chtějí se mstít celému pokolení.