Chci rozvod ale ona odmítá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107623
6.4.21 19:44
@Pavlik Morozov píše:
Chapu tvou uvahu do urciteho bodu. Jasne mohl si to vyridit jako „chlapak“ s milencem, ale co by si na tom vzal? Rekne mu to, milenec rekne „a co s tim mam jako delat“? Da mu pesti a bud dostane pesti zpatky nebo na nej poda oznameni za napadeni. To je cele.Podobny pribeh jsem kdysi zazil v pozici milence.

Chodit za milencem, milenkou je úplně nejvíc pod úroveň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107623
6.4.21 20:00
@gronan píše:
Možná, že bys jí zakladateli šanci měl dát a zamyslet se spíše nad sebou…nebýt hodný moula, co doma pomáhá a nechat jí, ať to odčiní…a né kecama, ale prací v domácnosti, kterou, jako bezdětná musí zvládnout levou zadní…aspoň nebude mít roupy, když nebude mít tolik času…a ohlídat si majetek, ženským a teda vlastně nikomu se 100% věřit nedá a z té věrnosti bych také nedělal posvátnou krávu, jinak tě čeká možná ještě horší…ale pokud to nejsi schopen rozdejchat, tak to asi opravdu zabal i když s tímto přístupem k ženám tě čeká ještě hodněkrát nabitý nos…jo a to, že si to vyzvonil rodičům to jsi teda super moula…vy to ještě můžete spravit, ale pro staré je to horší, než kovid!!!
Co je pro ně horší než covid?
@jege píše:
Jak to, že s Tebou naprosto souhlasím? Myslím, že po tom všem by měl zakladatel hodnou ženušku, která by pro něj snesla modré z nebe a dělala první i poslední.

Asi by to už nebyla z jeho strany ta velká láska a manželku by si tolik neidealizoval, ale je dost velké riziko, že další bude stejná, možná ještě horší. Za 20 let k danému závěru dospěje také. :mrgreen:

Ovšem s tím informování rodičů to byla obrovská blbost, dokud není rozhodnutí o rozvodu 100%, tak bych to toho nikoho dalšího netahal. Oni se třeba ještě dají dohromady, ale pro rodiče už bude manželka pořád ku.va a on chudák, a pro další, co se o tom dozví, bude navíc paroháč. :zed:

Stejně jako on, jede na emocich i manželka, teď má pocit, že udělá cokoliv, aby ten vztah zachránila. Pokud by se tak stalo, brzy by ji došlo, že vrátit se to nedá a nic z toho co chtěla zpátky už tam není a nebude.
Záleží oč konkrétně ji jde a kam by byla ochotná zajít, pochybuju že věčně mu lézt do zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
6.4.21 20:18
@Venetia píše:
Tak složité to nebude… Bezdětné manželství rozvedou hned

To by ses divila, co všechno dokáže tvrdit manželka k důkazu, že manželství není rozvrácené, když nesouhlasí s rozvodem. ;)

• Citovat
  • Upravit
Aquarius79
6.4.21 20:23
@aquarian píše:
To by ses divila, co všechno dokáže tvrdit manželka k důkazu, že manželství není rozvrácené, když nesouhlasí s rozvodem. ;)

Jenže by na tom musela být alespoň částečná shoda. Pokud nebude, tak to už je důvod k rozvodu.

• Citovat
  • Upravit
3893
6.4.21 20:27
@Žirafa 69 píše:
Uz psal. V 16.21h, str.13.

Aha, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
6.4.21 22:07
@Serpentini píše:
Vyrazila bych s ní dveře. O žádný usmíření bych nestála, do poradny ať si jde sama. Ale to, co jsi udělal manželce jejího milence bylo hodně ubohé. Chudák ženská.

A co on jí udělal? Nic, jen ji obeznámil s tím, jakého má doma hajzla. :wink: Aspoň h ní už nedělá krávu. To on jí ublížil, to on si měl rozmyslet, kam strká ptáka!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.21 22:19

Když přišla z práce tak jsem ji požádal aby odešla k rodičům že teď chci být sám abych vychladl a promyslel další kroky. Byt je můj kupoval jsem ho před 5 lety z peněz co mě odkázali prarodiče a zbytek mě půjčil otec kterému jsem to splácel. I když je být můj vím že ji nemůžu vyhodit ale poprosil jsem ji aby mě do konce týdne nechala samotného. Jejím rodičům jsem to za celou dobu neřekl i mé rodiče jsem požádal aby jim nic neřekli je lepší když se to dozví od ní. Pořád se to ve mě mlátí člověk si myslí že se mu daří a pak se všechno sesype jako domeček z karet.

• Citovat
  • Upravit
917
6.4.21 22:21
@aquarian píše:
To by ses divila, co všechno dokáže tvrdit manželka k důkazu, že manželství není rozvrácené, když nesouhlasí s rozvodem. ;)

Ale nikdo ho nemůže nutit, když se chce rozvést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5684
6.4.21 22:37
@fíkofka píše:
Jít za manželkou milence je ubohý. Měl sis promluvit se svojí ženou a ne dělat divadlo. Pořád máš ještě horkou hlavu a z toho co píšeš, mi přijdeš akorát nevyzrálý.. To možná tvojí ženě chybělo + ponorka.
Jinak rozvod by neměl být problém.

No a nejspíš v tom jsou ještě tři malé děti. Takže už tu nemáme jen jednoho nešťastného podvedeného chlapa, ale rovnou pět lidí, kterým se obrátil život vzhůru nohama (a to nepočítám ty dva nevěrníky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
6.4.21 22:45

Opravdu mě fascinuje, kolik žen naprosto bez nějaké sebeúcty a hrdosti tu je a kolik z nich je schopno vychovávat děti v tom, že nevěra a zavírání očí nad ní je přece naprosto běžná záležitost. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
6.4.21 22:56

Náhodou, to že jsi to oznámil manželce je ta nejlepší pomsta! :)
Hele život už je prostě takovej, málokdy je celoživotní partnerství bez nevěry. Ale je rozdíl někde za hoodně dlouhej čas sem tam ulítnout (tak že nikomu neublížím a nikdo se to nedozví) a mít bokem milence dlouhé měsíce, na to už je potřeba silnej žaludek. Rozveď se a najdi si lepší holku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
6.4.21 23:09
@Venetia píše:
Chodit za milencem, milenkou je úplně nejvíc pod úroveň

Je a nic se tim neziska. Uplne zbytecne vydana energie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9117
6.4.21 23:54
@curria píše:
A co on jí udělal? Nic, jen ji obeznámil s tím, jakého má doma hajzla. :wink: Aspoň h ní už nedělá krávu. To on jí ublížil, to on si měl rozmyslet, kam strká ptáka!!

Já bych třeba chtěla vědět, kdyby mi chlap zanášel. Ale ne od ní a ani ne od jejího frajera. Nechtěla bych, aby mě při tom zjištění někdo viděl. Chtěla bych si to zpracovat o samotě, promyslet si co dál. A ne být pod dohledem nepříčetného naštvaného cizince, který sleduje mojí reakci a doufá, že to budu já, kdo propálí, že ta nevěra praskla, aby si to frajer s tou svojí nemusel vyříkat sám. Takhle ji ti dva ublížili a zakladatel ji zneužil jako svého poslíčka. Mohl si to nejdřív vyřídit se starou a manželce milence jen tu jejich konverzaci přeposlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
7.4.21 01:27
@Serpentini píše:
Já bych třeba chtěla vědět, kdyby mi chlap zanášel. Ale ne od ní a ani ne od jejího frajera. Nechtěla bych, aby mě při tom zjištění někdo viděl. Chtěla bych si to zpracovat o samotě, promyslet si co dál. A ne být pod dohledem nepříčetného naštvaného cizince, který sleduje mojí reakci a doufá, že to budu já, kdo propálí, že ta nevěra praskla, aby si to frajer s tou svojí nemusel vyříkat sám. Takhle ji ti dva ublížili a zakladatel ji zneužil jako svého poslíčka. Mohl si to nejdřív vyřídit se starou a manželce milence jen tu jejich konverzaci přeposlat.

Konspirace o ubližování od zakladatele této diskuze jsou opravdu bezpředmětné, protože manželka milence jeho ženy za to byla naopak ráda. :wink: Navíc si to měl rozmyslet především její muž, zda chce své ženě ublížit nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
7.4.21 04:35

@Serpentini A tohle by mi bylo zrovna jedno. Možná bych naopak byla rada, že si můžu zanadavat, co je to za pi.use s protistranou. Protože tohle není sdělení skodolibe sousedky, ale stejně postiženého.
A furt nechapu místní folklor navázat se do podvadeneho, že je to vlastně jeho chyba, protoze chudince neco chybelo, že kdyby necmuchal, žije v blazene nevědomosti, kdyby neřešil s druhým povedeným, byl by vic chlap atd. Fakt je lepší strkat hlavu do zadku? Co nevidím, to neexistuje? Trochu dětinske, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí