Chci rozvod ale ona odmítá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
6.4.21 13:58

Do sestavy mužů zde Gronan a Příjemné pondělí ještě chybí Pavlík Morozov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
6.4.21 13:59
@gronan píše:
Doma mě nebílili…já jsem v pohodě a samozřejmě s tím přes hubu trochu přeháním, ale na tom, že domácí milujicí, pracovitý dobráček si koleduje o rodinný rozvrat a výstavní parohy trvám…ostatně dámské příspěvky o slabochovi, to jenom potvrzují, takže se shodneme…

No já nevím, kde bereš tu jistotu, že tenhle pán je pracovitý dobráček. JAK jsi na to přišel, když o rozdělení prací v jejich domácnosti nepadlo půl slova? Dokonce ani o tom, zda vlastní dům, auto, firmu a kdo co dělá či nedělá?
Všichni tihle chlápci fňukánci jsou upracovaní moulové, co manželku na rukou nosí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.4.21 14:00

Zakladateli, ty také nebudeš žádná výhra.

Příspěvek upraven 06.04.21 v 14:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26924
@zoidberg píše:
Tak pomůže jí to. Aspoň vidí, že má doma atraktivního samce, který zvládne i pětadvacítku. Může být na něj trošku pyšná. Je to jako by ho povýšili v práci.

Ted jsem si poprskala displej :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
@topazio píše:

Ten už tady je, už mi odpovídal… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
6.4.21 14:02
@aquarian píše:
Otázka do davu:

Kdyby za zakladatelem přišla manželka milence, ať si svou manželku srovná, aby netahala jejího chlapa od rodiny.

Taky by její postup byl tak zavrženíhodný, jak tady předvádíte v případě zakladatele?

a zakladatel se snad vzdal své kariéry, aby mohl pečovat o tři malé děti, domácnost a svojí ženu? Je finančně závislý na své ženě? Byť na čas, vzdal se vlastně své identity ve prospěch společné rodiny? Srovnávat chlapa téměř bez závazků s ženskou na mateřskou, co se stará o chalupu a tři (potažmo dost často 4) děti je asi něco jako jablka a hrušky, se říká, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
6.4.21 14:03
@topazio píše:

I zoidberg už tu je. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
56505
6.4.21 14:04
@Uslava píše:
I zoidberg už tu je. :mrgreen:

Toho jsem přehlédla a už vidím i Pavlíka. :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.04.21 v 14:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
6.4.21 14:05
@aquarian píše:
Otázka do davu:

Kdyby za zakladatelem přišla manželka milence, ať si svou manželku srovná, aby netahala jejího chlapa od rodiny.

Taky by její postup byl tak zavrženíhodný, jak tady předvádíte v případě zakladatele?

Za mě - pokud by s tím prvně konfrontovala ty provinilce (a na těch ať si chladí žáhu jak chce), tak ať se klidně zastaví. Pokud by to byla první věc hned po zjištění nevěry a chtěla by na zakladatele plná emoci vybalit tuhle jobovku, tak už to podle mě v pohodě není.
Nemám problém s oznamováním faktů všem zůčastněným, ale s tím postupem.

• Citovat
  • Upravit
26924
6.4.21 14:05
@aquarian píše:
Otázka do davu:

Zenska by nejprve uhodila na manzela. Teprve pak by konala dal.
Kdezto zakladatel preskocil jak manzelku, tak jejiho milence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
6.4.21 14:10
@someargue píše:
Být v takové situaci jako zakladatel, taky zajdu za manželem milenky, ať si to pěkně paní vyžere. A je mi šumafuk kolik by měli deti.

však klidně ;) já jen píšu, že ten kdo nechá řešit svůj problém někoho jiného je srab. A to je, místo aby šel za dotyčným, nebo to řešil s vlastní manželkou. Ale chápu, je to nejjednodušší 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.21 14:11
@topazio píše:

Úžasná úvaha. Že vy učíte filozofii na Sorboně? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26924
6.4.21 14:12
@Keyllah píše:
však klidně ;) já jen píšu, že ten kdo nechá řešit svůj problém někoho jiného je srab. A to je, místo aby šel za dotyčným, nebo to řešil s vlastní manželkou. Ale chápu, je to nejjednodušší 8)

Spousta lidi se boji resit problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
6.4.21 14:13
@hopsalka píše:
a zakladatel se snad vzdal své kariéry, aby mohl pečovat o tři malé děti, domácnost a svojí ženu? Je finančně závislý na své ženě? Byť na čas, vzdal se vlastně své identity ve prospěch společné rodiny? Srovnávat chlapa téměř bez závazků s ženskou na mateřskou, co se stará o chalupu a tři (potažmo dost často 4) děti je asi něco jako jablka a hrušky, se říká, ne? :think:

Takže kdyby byl zakladatel na rodičovské a měli víc dětí, už by to bylo v pořádku?

• Citovat
  • Upravit
41603
6.4.21 14:14
@aquarian píše:
Otázka do davu:

já ti nevím, ale kdyby mě byl chlap nevěrnej, tak to řeším prvně s ním a ne s někým cizím :think: asi bych se prvně starala a řešila svoje manželství, než omanželství někoho jiného, koho ani neznám :think: ale asi jsem v tomto sobec a zakladateli šlo předně o blaho manželky toho milence :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí