Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vulpes píše:
Neměl jsi koule dojít za jejím milencem, ani promluvit si s ženou, tak jsi šel žalovat jeho manželce…? Odpověď, proč manželka měla milence, je celkem jasná - protože má doma slabochaKdyž se rozvedete, bude to dobře hlavně pro ni.
A co měl asi chudák dělat, když jí tááák miloval a ještě asi miluje a k jeho dalším zvrhlostem určitě patří, že jí opečovával, nosil na rukou a dokonce za ní doma obstarával domácnost…kdyby se doma ničeho nedotkl a občas jí proplesknul, když by doma nevyšlapovala, jako hodinky, tak by ho slabochem nenazývala a držela by se ho, jako klíště…ale to ti zakladateli po výkladech místních hvězd, je už také snad jasné a pokud né, tak ti není pomoci a budeš do konce svých dnů dělat ženskou rohožku!!!
Vyrazila bych s ní dveře. O žádný usmíření bych nestála, do poradny ať si jde sama. Ale to, co jsi udělal manželce jejího milence bylo hodně ubohé. Chudák ženská.
On asi bude bohatý a ona je s ním z rozumu…zamilovaný člověk nepodvádi.
Jste mladí oba, rozvedla bych se a zkusila štěstí jinde
.
Bylo to sice trochu zbabělé, jít za manželkou milence místo toho aby si to vyřídil s milencem. Na druhou stranu, takhle ho potrestal mnohem víc, než kdyby mu rozbil úsměv.
@gronan píše:
A co měl asi chudák dělat, když jí tááák miloval a ještě asi miluje a k jeho dalším zvrhlostem určitě patří, že jí opečovával, nosil na rukou a dokonce za ní doma obstarával domácnost…kdyby se doma ničeho nedotkl a občas jí proplesknul, když by doma nevyšlapovala, jako hodinky, tak by ho slabochem nenazývala a držela by se ho, jako klíště…ale to ti zakladateli po výkladech místních hvězd, je už také snad jasné a pokud né, tak ti není pomoci a budeš do konce svých dnů dělat ženskou rohožku!!!
Proč mlátíš své partnerky? Bílí tě doma hodně, že jsi tím postižený? Léčíš se někde?
@ropucha 02 píše:
Chlap by šel za milencem manželky, a vše si s ním vyjasnil
Bábovka jde za milencovou ženou a vše napráská, aby nic řešit nemusel.Ženy nechtějí v posteli bábovky, chtějí chlapy.
Příspěvek upraven 06.04.21 v 12:41
Pamatuj si to, zakladateli
Přesně tak…určitě doma nechtějí nudného, milujicího uklízeče, ale rozklepou se jím kolínka z chlapa, co jím dá přes hubu, když není včas a dostatečně dobrá večeře na stole
pamatuj si to zakladateli!!!
@Ou píše:
Jinak chtít uprostřed výbuchu krize po někom racionální důvody k nevěře je celkem komické.Prostě jste to měli rozdělen tak, že tvoje potřeby byly dlouhodobě uspokojovány, prpotože ti žena chtěla dělat radost a přitom odkládala svoje potřeby. To že nezvládla řešit věci včas a uzpůsobit si vaše soužití tak, aby nebyla dlouhobě frustrovaná je její chyba - ale pokud chceš fungovat jako partner, tak se fat musíš aktivně zajímat o potřeby toho druhého.
Pprotože když na ně dlouhodobě kašleš a máš pocit že všechno je v pořádku, tak pak stačí jeden jen o fous vnímavější kolega, který ji ty potřeby co má doba zanedbávané naplní.
To že ty máš pocit že se jí věnuejš je úplně irelevanní, protože jaksi o tom jaká je a nebo není vlastně nemáš moc ponětí.
btw - má tě ráda navzdory té komické personě pana zásadového, co ty si na ní tak lpíš. Vidí za ní a doufala, že časem najdeš odvahu z toho koženho panáka vylézt a být sám sebou. To je co by nejspíš ráda řešila v té popradně. A to jak ti říct, co poptřebuje, aby si to dokázal vnímat. protože docela jistě ti už dávno zkoušela říct, v čem je problém, ale ty si to vyiignoroval.
Co to je za kecy??
…
@Anonymní píše:
Je mi 31 let a mojí budoucí ex je 25. Vzali jsme se po 2 letech chození a svoji jsme necelé 2 roky. Vždycky jsem jí věřil pokud šlo o to že šla ven s přáteli a ani mě nevadilo že má několik blízkých přátel a kamarádů. Bohužel jsem minulý týden zjistil že má milence protože jí odešel notebook a aby mohla pracovat tak jsem jí dal svůj kde zůstalo přihlášení na email a FC. Ze zpráv a emailů to trvá už od podzimu a je to jeden její kolega z práce který má 39 roků a doma 3 děti. Vůbec to ještě nedokážu pochopit proč to udělala kdybych na ni kašlal a nevěnoval se jí ale já se jí věnuji každý den a snažím se abychom se i když je nouzový stav a nikam se nedá jít nějak zabavily. Ještě ten samý den co jsem to zjistil tak jsem byl osobně za manželkou jejího milence a dal jí všechny zkopírované zprávy a maily pak jsem šel domů a chtěl jsem se poprvé v životě opít ale nedokázal jsem to protože nepiju vůbec a po 2 sklenkách piva se mě udělalo špatně. Ex přiběhla z práce bílá jak stěna protože věděla že to vím když k nim do práce došla jeho manželka a udělala tam scénu a všechno řekla. Začala se omlouvat a brečet že to nic neznamená že mě miluje ale já ji mám pořád rád ale už ji nemiluju a chci rozvod protože já nevěru naprosto odsuzuji ať už jde o emocionální nebo fyzickou. Ona rozvod odmítá a chce jít do poradny ale já to prostě nedokážu nevěřím jí a ani s ní pomalu nedokážu být v jedné místnosti a to jsem ještě nedávno mluvili o tom že bychom se mohli začít na podzim pokoušet o dítě. Rodičům a ani přátelům jsem to ještě neřekl už jsem mluvil s právníkem a jelikož máme předmanželskou smlouvu a kromě společného účtu na který dáváme část peněz z výplaty nemáme SJM a mám důkazy o trvající nevěře tak to bude jednoduché nechat rozvést. Ptal jsem se jí na důvod proč má milence a co jí u mě chybělo ale ona sama neví proč to udělala a nedokáže mě říct jediný racionální důvod proč si zničila manželství.
To je zajímavé, mně se meilová schránka vždycky sama po chvíli odhlásí, že to tam nechala všechno otevřené…
S fb tedy nemám zkušenosti.
A kde se s tím milencem tedy scházejí, ted v nouzovém stavu, to tam taky v těch zprávách bylo?
Jinak bych si dala nějaký čas na rozmyšlenou, ted jsi v afektu, to nemá smysl něco řešit.
Rozvést se můžeš kdykoliv.
Nejspíš jí dělal dobře ten zájem od jiného chlapa v práci, to není nic neobvyklého, hlavně jestli na to předtím nebyla zvyklá.
@Uslava píše:
Proč mlátíš své partnerky? Bílí tě doma hodně, že jsi tím postižený? Léčíš se někde?
Doma mě nebílili…já jsem v pohodě a samozřejmě s tím přes hubu trochu přeháním, ale na tom, že domácí milujicí, pracovitý dobráček si koleduje o rodinný rozvrat a výstavní parohy trvám…ostatně dámské příspěvky o slabochovi, to jenom potvrzují, takže se shodneme…
@free333 píše:
To je zajímavé, mně se meilová schránka vždycky sama po chvíli odhlásí, že to tam nechala všechno otevřené…
S fb tedy nemám zkušenosti.A kde se s tím milencem tedy scházejí, ted v nouzovém stavu, to tam taky v těch zprávách bylo?
Jinak bych si dala nějaký čas na rozmyšlenou, ted jsi v afektu, to nemá smysl něco řešit.
Nejspíš jí dělal dobře ten zájem od jiného chlapa v práci, to není nic neobvyklého, hlavně jestli na to předtím nebyla zvyklá.
Rozvést se můžeš kdykoliv.
Já ji mám otevřenou, dokud ji přímo neodhlásím.
@Fukitol píše:
@Ou na to, ze mu zena nerekla co ji chybi nez skocila na mildu a nerekla mu to ani potom, tak tech 50% na jeho strane mel zlepsit jak? Mozna je spatny senzibil, mel to proste nejak vytusit
Ona to sama neví, ale on se přece měl dovtípit aneb sama nevím, co chci, ale nepřestanu, dokud to nedostanu!
A když to nakonec dostanu, tak zjistím, že to vlastně nechci a chci něco úplně jiného! ![]()
Příspěvek upraven 06.04.21 v 13:07
@Jabadabadu píše:
Bylo to sice trochu zbabělé, jít za manželkou milence místo toho aby si to vyřídil s milencem. Na druhou stranu, takhle ho potrestal mnohem víc, než kdyby mu rozbil úsměv.
Zase na druhou stranu, být tou manželkou, chtěla bych tuto skutečnost vědět. ![]()
Pak se můžeš rozhodnout, jestli si dál chlapa necháš anebo toto využiješ jako záminku k jeho vykopnutí a jeho ožebračení a nalezení nového nabíječe pro sebe.
I si víc odpočineš, když děti budou občas pobývat u svého Papá.
@vokishka píše:
Já ji mám otevřenou, dokud ji přímo neodhlásím.
Tak asi záleží na nastavení, mně se opravdu nějak sama poměrně rychle odhlásí.
Je dobře, že šel za manželkou. Aspoň ona ví, co má doma za kurevnika.
@Ou píše:
No tak kdyby ti řekla že tvoje pozornost bude dost odlišná od toho co ona potřebuje a že možná jsi mizerný v posteli, protože jsi rigidní a sebestředný chlap, který není schopný vnímat nic jiného než sám sebe a svoje představy o světě, tak by si asi moc nepomohla…A na tom, že se vaše manželství rozpadlo má tvá žena přesně 50% podíl. Tobě náleží ta druhá půlka. A to že nejsi schopný vidět a měl si pocit, jaký si dokonalý partner a teď jsi zcela ztracen v náraz o realitu to jen dokazuje.
Když se z toho poučíš a najdeš koule na nějakou sebereflexi, dost zvýšíš šance že se tvůj příští vztah nerozbije o to samé.
Příspěvek upraven 06.04.21 v 12:15
Bože to je zase blábol. Samozřejmě, že je 100 % její vina. Když má nějaké problémy, tak je měla řešit. Ale ne milencem.
Ale to se dalo čekat, že místní nudící se paničky budou svalovat vše na muže. Jinak to ani neumí.