Chci rozvod ale ona odmítá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37905
6.4.21 14:35
@Magical-eyes píše:
Tak jasně, když je zle mně, tak je zle i druhejm… Chudák paní

Ne, mně si rozbil manželství, ale já budu chodit po špičkách, abych náhodou neohrozil to Tvoje?! :think: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
6.4.21 14:36
@Příjemné Pondělí píše:
A ještě mi řekněte, proč by mě mělo zajímat, co berete schovívavěji.

A proč by ne, člověka to obohatí… :)

A shovívavěji se píše bez „ch“, když už jsem u toho obohacování druhých…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.21 14:36
@jege píše:
Ono to totiž část manželek nechce vědět, aby to nemusely řešit, takže často strkají hlavu do písku a dělají, že o tom nic neví. Proto mají takovou hrůzu z toho, že někdo jím tu hlavu z toho písku vytáhne a pod tíhou důkazů to budou muset začít nějak řešit, přičemž to řešení nemusí pro ně dopadnout nejlépe. Osobní zkušenost! :jazyk:

Nebo mají strach, že by do práce taky přiběhla manželka jejího milence :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
6.4.21 14:37
@Příjemné Pondělí píše:
Nevymyslejte si. Že ji to řekl proto, aby to ona za něj vyřešila je vaše fantazie. Že vy za tím vidíte vždy intriky říká spíše něco o vás. Já za tím vidím jen oznámení.

tak jistě :mrgreen: za vlastní manželkou nešel, za milencem nešel, ale vlastně to řešit chtěl, jen to omylem jako první naschvál řekl té cizí paní a ona to vyřešila za něj, aha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
6.4.21 14:38
@topazio píše:
Do sestavy mužů zde Gronan a Příjemné pondělí ještě chybí Pavlík Morozov.

Jsem tady. To jsi si nevsimla? Svuj osviceny postup jsem jiz zminil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
6.4.21 14:38
@zoidberg píše:
Náhodou to zvládl bravurně. Tak se vede válka, za cenu nejmenších ztrát má nejlepší výsledek. Dokonalá taktika.

a máš pocit, že vyhrál? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
6.4.21 14:40
@Keyllah píše:
v tom souhlasím, ale proč to nepřiznat 8) já myslela, že chlap raději a s chutí rozbije ústa chlapovi, co z něho udělal paroháče, než aby to nechal řešit někoho cizího, ale tak, chlap nejsem, tak je to možná všechno jinak ;)

Chlap si to má hlavně vyřídit s člověkem, se kterým žije. Paroháče z něj udělal jeho nejbližší. Když tedy už. Ten druhý si může dělat co chce. Jít namlátit sokovi považuji za trapnost a buranstvi. Pokud by to nebyl jeho kamarád nebo třeba bratr. To bych se taky naštvala.

• Citovat
  • Upravit
aquarian
6.4.21 14:42
@Keyllah píše:
tak o to, asi šlo. Aby se blbě a podvedeně, stejně jako on, cítil i někdo jinej. A přece nepůjde za tím dotyčným, ještě by mohl dostat na budku. A řešit to s vlastní ženou, to se asi nenosí. Ideálně naběhnout za cizí ženskou, ať to jeho ženě a svýmu manželovi vysvětlí všechno ona a on si sám zatím bude sedět doma v teplíčku a počká, jak se to vyvrbí.

To je ale pravda, jít za dotyčným je lose-lose.

Buď dostane na budku nebo dá na budku jemu.

Nemůže čekat, že týpek, který hobluje cizí manželky, to vezme jako lekci, místo aby se naučil nějakou diagnózu a začal s ní obíhat doktory.

V krajním případě si za to půjde sednout a milenec mu bude chodit manželku utěšovat. ;)

• Citovat
  • Upravit
56505
6.4.21 14:43
@Pavlik Morozov píše:
Jsem tady. To jsi si nevsimla? Svuj osviceny postup jsem jiz zminil.

Už jsem tě viděla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37905
6.4.21 14:44
@Keyllah píše:
a máš pocit, že vyhrál? 8)

Možná ne, ale aspoň soupeře zasáhl stejně bolestně jako on jeho! :palec:

Fakt jste tu (skoro) všichni tak hodní, že byste při absolutním rozvratu vlastního manželství měli hlavní péči o to, abyste náhodou nenarušili klid a vzájemný soulad v rodině milence/ky svého partnera? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13320
@Příjemné Pondělí píše:
Sorry ale tohle je blábol. Ublizila pravda, nebo to podvádění?Mne udivuje, kolik lidí by si od Morfea vzala modrou pilulku…

Jasně a zrovna on musel být ten otvírač očí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
@Uslava píše:
Chlap si to má hlavně vyřídit s člověkem, se kterým žije. Paroháče z něj udělal jeho nejbližší. Když tedy už. Ten druhý si může dělat co chce. Jít namlátit sokovi považuji za trapnost a buranstvi. Pokud by to nebyl jeho kamarád nebo třeba bratr. To bych se taky naštvala.

tak to beze sporu, ale pokud si to chtěl vyřídit s někým dalším, než se svou manželkou, tak další měl být milenec a ne jako první jeho žena. Ta překvapivě neměla problém si to jít se svým vlastním manželem hezky vyříkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
@hopsalka píše:
a zakladatel se snad vzdal své kariéry, aby mohl pečovat o tři malé děti, domácnost a svojí ženu? Je finančně závislý na své ženě? Byť na čas, vzdal se vlastně své identity ve prospěch společné rodiny? Srovnávat chlapa téměř bez závazků s ženskou na mateřskou, co se stará o chalupu a tři (potažmo dost často 4) děti je asi něco jako jablka a hrušky, se říká, ne? :think:

Jdi uz do r… se vzdavanim se kariery. Tak neplodte decka a budujte karieru. Nikdo vam v tom nebrani. Zase tady bude tuna hnoje o tyranych a diskriminovanych zenach. Predplatte si denik N, tam vam feministka s arabskymi moresy vyplodi tydne tucet podobnych clanku. Muzete mit orgasmus a pochvalne ji libat nohy (nebo si kleknout. Dle gusta)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
6.4.21 14:45
@Magical-eyes píše:
Jasně a zrovna on musel být ten otvírač očí :roll:

On to vlastně dělal hlavně pro její dobro! o sebe mu vůbec nešlo :think: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.21 14:45
@Keyllah píše:
tak jistě :mrgreen: za vlastní manželkou nešel, za milencem nešel, ale vlastně to řešit chtěl, jen to omylem jako první naschvál řekl té cizí paní a ona to vyřešila za něj, aha :mrgreen:

No a co. On to může říci komukoliv. On nikoho nepodvadel. Za to, že je to pro manželku šok a tak, je vina pouze jejího manžela. Ne podvadeneho muže.

Co si jako myslíte, že by vyřešil s podvodnikem? Násilí je primitivní a domluva by něco vyřešila? Jedině, co může udělat je informovat i druhého povedeného a odejít od své ženy. Udělal správně a místní uživatelky, co mají potřebu vždy na může najít něco špatného aby se mohl poplivat, si můžou škubnout pařátkem. Přitom nám jen tímto oznamují, že jim nějaký muž ublížil a chtějí se mstít celému pokolení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí