Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Příjemné Pondělí píše:
Tím, ze si vybrala svého muže s tímto charakterem?
9z10ti lidi podvadi. Takze kapnout na toho 1z10 neni vubec jednoduche ![]()
@Judy Hopkava píše:
@Hanka1 Meles a kapisto. Přesně takové výrazy pouziva moje prepubertalni 11leta neter. Ty jsi učitelka, ne?
Ne, to mam od stejne stareho ditete, to pouziva podobne nicky a přezdívky z animaku jako ty ![]()
@Příjemné Pondělí píše:
Tím, ze si vybrala svého muže s tímto charakterem?
Tak tos mě dojmul. Slzička ukápla. ![]()
Victim blaming at its finest. Zrovna od bojovníka za korektnost bych takový výblitek nečekala.
@Hanka1 píše:to nevim …ale v každém připadá bych to vedet chtěla , ne zit v iluzi , ze je vše fajn .
Nefabuluj, ja jsem vdaná dvacet let, kazdy jsme do manzelstvi prisel s vlastním majetkem, nemam zapotřebí se nekoho drzet zuby nehty…To co udelal zakladatel je srabactvi nejvyšší míry. Chlap bez kouli. Ten si ty parohy snad i zasloužil
Ty reagujes jak kdyz ti starej pravidelne zanasel/zanáší
@Parninas píše:ze o tom nevis , tudis neresis je uplne odlišná situace od toho , ze to ani vedet nechceš …ze mas vztah nastaven tak , ze občasna nevěra je v pohodě , hlavně ,at mi to nikdo neřekne
Hele ty máš problém s porozuměním textu? Vždyť jasně píše, že by o tom nechtěla vědět pokud by se to stalo. Ale pokud by jí to došel někdo vytroubit, tak by jí tím přidal hodně komplikací ve stylu, že by to už řešit musela. Tj. co oči nevidí, to srdce nebolí.Já to tak osobně nemám, ale fakt nechápu proč máš potřebu převracet to co píše abys vypadal na morální výši nebo co.
@Hanka1 píše:raději by tedy tolerovala jeho neveru , hlavně , ze je doma klid
Hele ja jsem ovlivněna tim, ze za moji kamarádkou prisel takhle podvedeny manzel ji sdělit, ze ji partner podvádí s jeho ženou v praci.
Kamarádka byla doma s půlročním miminem, existenčně závislá na partnerovi. Nejdriv nemohla otěhotnět, pak komplikace v tehotenstvi, zdravotni komplikace v sestinedeli a kdyz konecne byla fyzicky a psychicky v pohode, tak ji tam nakracel tenhle trouba.S partnerem uz nejsou a sama zpetne rika, ze zrovna v tomhle obdobi to fakt vedet nechtela. A ze celkem zpetne i chápala tu nevěru…
@Hanka1 píše:mne přijde zase jako srabarna nechtít vedet , ze mne partner podvádí .
Nepřekrucuj, kdo podvádí ctnostny neni. Ale chlap, ktery resi nevěru tak, ze ji jde napraskat partnerovi podvádějícího je ubohý srab, ktery uz ani nevi, kde nechal koule. Aneb kdyz ja mam bebicko, tak at ho ma i ten druhy…takovy alibisticky řešení…
@akavi píše:
Já nevím, co se navážíte do toho, kdo by nepodváděl, jen by nechtěl vědět, že je podváděný a kór ne od někoho, kdo se tím sdělením vlastně chce jen pomstít tomu podvádějícímu a vůbec mu nejde o toho podvedeného. To mi taky přijde jako srabárna.
@divine woman píše:
@Pidulka1991 On se to podváděný dozví většinou poslední. Jedna příbuzná to tak měla. Už to věděly i děti, sourozenci, kolegové a ona nic.
jj, ja taky ![]()
@Parninas píše:
Tak tos mě dojmul. Slzička ukápla.
Victim blaming at its finest. Zrovna od bojovníka za korektnost bych takový výblitek nečekala.
Vid ja jsem taky uplne dojata..
![]()
@hipo píše:
9z10ti lidi podvadi. Takze kapnout na toho 1z10 neni vubec jednoduche
![]()
To je blábol, nebo jen obraz tvoji sociální bubliny.
@Hanka1 píše:
Hele ja jsem ovlivněna tim, ze za moji kamarádkou prisel takhle podvedeny manzel ji sdělit, ze ji partner podvádí s jeho ženou v praci. …zpetne rika, ze zrovna v tomhle obdobi to fakt vedet nechtela. A ze celkem zpetne i chápala tu nevěru…
Nedelej z toho zbytecne dramo, ja nejsem jeji chlap co vyprcaval jinde a ani netvrdim, ze si to zaslouzila.
Reakce byla jen na to tucne citovane cos psala ty.
@Hanka1 píše:
Ale jdi ty, tady nejde o mužské instriky, ale jednoduche - ja mam bebí, tak at ho mas i ty.
Nebo i řešení. Podváděná, jako v tomhle pripade, udela skandál v praci, chlap se stáhne a nejakou dobu seka latinu a rozhodnozka pak nema s kym podvadet…
A kdo ji udělal to bebí?
@Příjemné Pondělí píše:
To je blábol, nebo jen obraz tvoji sociální bubliny.
To my tu vsechny vime, ze v te tvoji je to naopak - úplnej Vatikán…
![]()
@Hanka1 Jasně. Nebo ty bys jim u toho tleskala? Tak si uleví pruserem v milencove rodine. Nemá co ztratit. My lidi jsme prostě sobci. Ne každý je tak ctnostny, aby to dokázal ustát bez ztráty kytičky. A co jako? Lepsi nez byt farizejec.
@Chytrak píše:
Nedelej z toho zbytecne dramo, ja nejsem jeji chlap co vyprcaval jinde a ani netvrdim, ze si to zaslouzila.
Reakce byla jen na to tucne citovane cos psala ty.
Dramo z toho delas akorat ty, ty asi po osmi letech uz nebereš minulost s nadhledem…
Mmch od vyprcavace v ramci vypořádaní dostala 3+1 a 15 tisic alimenty. Ted uz vyprcavac na tom zdaleka tak slusne s penezma neni, takze si ve finále polepšila… ![]()
@Hanka1 píše:
Dramo z toho delas akorat ty, ty asi po osmi letech uz nebereš minulost s nadhledem…Mmch od vyprcavace v ramci vypořádaní dostala 3+1 a 15 tisic alimenty. Ted uz vyprcavac na tom zdaleka tak slusne s penezma neni, takze si ve finále polepšila…
no tak vidíš, ze nakonec to bylo dobre, i když v první chvíli to tak nevypadá
@Judy Hopkava píše:
@Hanka1 Jasně. Nebo ty bys jim u toho tleskala? Tak si uleví pruserem v milencove rodine. Nemá co ztratit. My lidi jsme prostě sobci. Ne každý je tak ctnostny, aby to dokázal ustát bez ztráty kytičky. A co jako? Lepsi nez byt farizejec.
Netleskala, ale nikdy bych se nesnizila k tomu jit za manzelem milenky, abych mu za tepla napraskala, ze se jeho zákonitá kurvi…
@Parninas píše:
Tak tos mě dojmul. Slzička ukápla.
Tak kdyby si vzala Pištu, tak je v pohodě ne? ![]()
Třeba kdyby Soukalova pecliveji vybírala a dala na zkušenosti a rady, tak by nepřišla o miliony korun.
Ale je pravda, že její vína to není.
@Hanka1 Jj. Ted's nam to všem nandala. Úplný smeč.
Holka, ty se ve svete fakt neztratis! To tak lidi, co jsou doma taaaakhle malinci, mívají.
Vsadím boty Judy Hopps, že tusis, co máš doma, tak to tady obhajujes zuby nehty. ![]()