Chci rozvod ale ona odmítá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107637
9.4.21 15:57
@Hanka1 píše:
Tebe, ze to je furt dokola… :roll:

ja zase tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
9.4.21 16:08

@Venetia Každý aspon trochu pricetny člověk by k nevěre partnera musel zaujmout nějaký postoj, což se proste @Hanka1 nehodí. To je celé. Netřeba nad tím slozite přemýšlet. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
9.4.21 16:16

@Venetia Já bych řekla, že tam jde také o tu společenskou pozici toho podváděného. Pokud ho/jí o nevěře informuje úplně cizí člověk, tak to může znamenat, že jde o veřejné tajemství, a tudíž může mít pocit, že je přede všemi „za blbce“. Navíc pokud se rozkřikne, že o tom navíc i ví, a i přesto se s nevěrníkem nerozejde, dost často se to pak i obrátí proti tomu podváděnému, ve smyslu, že pokud si to nechá líbit, tak si za to vše může vlastně sám… Nakonec skončí jako nejhorší ten podváděný. :zed: Moje mamka takhle také strkala hlavu do písku, protože věděla, že chce udržet rodinu… Když jí to přišla vyslepičit jedna známá, tak byla naštvaná hlavně na ní. Dříve jsem jí nechápala, když ale občas čtu ty názory na podváděné, které se rozhodnou zůstat s nevěrníkem, tak se nedivím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
9.4.21 16:17
@Judy Hopkava píše:
@Venetia Každý aspon trochu pricetny člověk by k nevěre partnera musel zaujmout nějaký postoj, což se proste @Hanka1 nehodí. To je celé. Netřeba nad tím slozite přemýšlet. ;)

Už jsem to vzdal. 😎 @Hanka1 má v hlavě přehozeno jen jedním směrem. Já bych jí to i blíže vysvětlil, ale ONA by to stejně nep :kytka: ochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
9.4.21 16:22

@Proximus Ale „pozurazela“ to tu pekne. To je asi pochopitelne, že kope, chuděra. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.4.21 16:22
@Proximus píše:
Už jsem to vzdal. 😎 @Hanka1 má v hlavě přehozeno jen jedním směrem. Já bych jí to i blíže vysvětlil, ale ONA by to stejně nep :kytka: ochopila.

Jasně, ty jsi tu nejchytrejsi “muž” mezi muži na emiminu :mrgreen: :P
Takovy brouk Pytlik :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
9.4.21 16:25
@Judy Hopkava píše:
@Venetia Každý aspon trochu pricetny člověk by k nevěre partnera musel zaujmout nějaký postoj, což se proste @Hanka1 nehodí. To je celé. Netřeba nad tím slozite přemýšlet. ;)

Ja nekde pisu, ze neni potreba zaujmout postoj? 8o

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
9.4.21 16:25
@Judy Hopkava píše:
@Proximus Ale „pozurazela“ to tu pekne. To je asi pochopitelne, že kope, chuděra. :pankac:

Ale jdi ty, nesmis to tu brat tak vazne chudinko :hug:

• Citovat
  • Upravit
871
9.4.21 16:30

@Proximus Njn. Vona je fakt vostra! :lol: Uz na ni budte, lidi, hodni, nebo ji praskne cevka. Zacina si protirecit a fakt se zlobi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
9.4.21 16:39
@Altavista píše:
Tuhle debatu jsem tu už jednou vedla, jsem z těch co to obtěžuje, takové oznámení. Po té debatě jsem naznala, že bych neudělala oznamovateli radost vůbec ničím, maximální reakce by byla hmm a zavření dveří. Uspokojení z pomsty nulové. A ano já toho schopná jsem, víme jaká jsou pravidla.Nejsem schopná tohle vidět jako milosrdné oznámení té ženské, prostě nejsem. Jít za ženskou co má tři děcka a bude tak max řešit existenční problémy. Pokud je ve vztahu nespokojená může to skončit, ale takový tyjatr po ní tu reakci chce a skoro si ji vynucuje.

Taky bych nešla dělat bugr někam manželovi nebo milence do práce. :nevim: Chlapa bych vykostila a pak ho poslala v dárkovém balení milence domů. Ale udělala bych to doma, ne veřejně.

A souhlasím s tím, že říct to milenčině ženě bylo prostě dost slaboduché. To, že mu řekla, jak moc je ráda, že to ví, to tady tvrdí zakladatel. Může to být pravda a taky nemusí. Zakladatel je zřejmě slepičí prdelka neřekne všem kolem akorát to, co neví. To je aspoň v mých očích velmi nemužné. A neschovávala bych to za to, že paní byla nakonec ráda. :nevim:

A pokud jde o to, jestli je super nebo není super říct někomu v okolí, že mu/jí protějšek zahýbá, tak taky nemám úplně jasno, že bych to šla říct, kdybych se to náhodou dozvěděla. Ono to je to dvousečné. Nikdy nikdo neví, jak bude ten právě informovaný reagovat. Někteří jsou rádi a jiní zase naopak neradi. Stává se i to, že věrný a nevěrní spolu zůstanou šťastní až do smrti a informátor je ten špatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
9.4.21 17:08
@Theli píše:
@Venetia Já bych řekla, že tam jde také o tu společenskou pozici toho podváděného. Pokud ho/jí o nevěře informuje úplně cizí člověk, tak to může znamenat, že jde o veřejné tajemství, a tudíž může mít pocit, že je přede všemi „za blbce“. Navíc pokud se rozkřikne, že o tom navíc i ví, a i přesto se s nevěrníkem nerozejde, dost často se to pak i obrátí proti tomu podváděnému, ve smyslu, že pokud si to nechá líbit, tak si za to vše může vlastně sám… Nakonec skončí jako nejhorší ten podváděný. :zed: Moje mamka takhle také strkala hlavu do písku, protože věděla, že chce udržet rodinu… Když jí to přišla vyslepičit jedna známá, tak byla naštvaná hlavně na ní. Dříve jsem jí nechápala, když ale občas čtu ty názory na podváděné, které se rozhodnou zůstat s nevěrníkem, tak se nedivím… :nevim:

No takže účelem tohoto chování je prostě nechuť se k tomu nějak postavit, něco řešit… Jet si svůj styl života a běda jak mi do toho někdo hodí vidle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
9.4.21 17:09
@Theli píše:
@Venetia Já bych řekla, že tam jde také o tu společenskou pozici toho podváděného. Pokud ho/jí o nevěře informuje úplně cizí člověk, tak to může znamenat, že jde o veřejné tajemství, a tudíž může mít pocit, že je přede všemi „za blbce“. Navíc pokud se rozkřikne, že o tom navíc i ví, a i přesto se s nevěrníkem nerozejde, dost často se to pak i obrátí proti tomu podváděnému, ve smyslu, že pokud si to nechá líbit, tak si za to vše může vlastně sám… Nakonec skončí jako nejhorší ten podváděný. :zed: Moje mamka takhle také strkala hlavu do písku, protože věděla, že chce udržet rodinu… Když jí to přišla vyslepičit jedna známá, tak byla naštvaná hlavně na ní. Dříve jsem jí nechápala, když ale občas čtu ty názory na podváděné, které se rozhodnou zůstat s nevěrníkem, tak se nedivím… :nevim:

Pokud tě nikdo neinformuje, můžou to už taky vědět všichni, kromě tebe… To mi přijde o dost horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
9.4.21 17:14
@K2 8611 píše:
Taky bych nešla dělat bugr někam manželovi nebo milence do práce. :nevim: Chlapa bych vykostila a pak ho poslala v dárkovém balení milence domů. Ale udělala bych to doma, ne veřejně.

A souhlasím s tím, že říct to milenčině ženě bylo prostě dost slaboduché. To, že mu řekla, jak moc je ráda, že to ví, to tady tvrdí zakladatel. Může to být pravda a taky nemusí. Zakladatel je zřejmě slepičí prdelka neřekne všem kolem akorát to, co neví. To je aspoň v mých očích velmi nemužné. A neschovávala bych to za to, že paní byla nakonec ráda. :nevim:

A pokud jde o to, jestli je super nebo není super říct někomu v okolí, že mu/jí protějšek zahýbá, tak taky nemám úplně jasno, že bych to šla říct, kdybych se to náhodou dozvěděla. Ono to je to dvousečné. Nikdy nikdo neví, jak bude ten právě informovaný reagovat. Někteří jsou rádi a jiní zase naopak neradi. Stává se i to, že věrný a nevěrní spolu zůstanou šťastní až do smrti a informátor je ten špatný.

To už je riziko podnikání… Stejně tak můžeš být špatna, až se zjistí, že jsi to celou dobu věděla a nic neřekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
9.4.21 17:27
@Venetia píše:
Pokud tě nikdo neinformuje, můžou to už taky vědět všichni, kromě tebe… To mi přijde o dost horší

To ale platí jen za předpokladu, že o tom podvádění neví. Pokud ví, ale nechce, aby někdo věděl, že to ví, tak je to pro něj naopak horší. Pokud by jí to nikdo neoznámil, tak bude před ostatními spíš za tu chudinku, co o tom neví, zatímco pokud by se vědělo, že o tom ví, a i přesto zůstává ve vztahu, bude nejen za chudinku, ale pro někoho vlastně i viníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
9.4.21 17:41
@Venetia píše:
No takže účelem tohoto chování je prostě nechuť se k tomu nějak postavit, něco řešit… Jet si svůj styl života a běda jak mi do toho někdo hodí vidle.
Účel může být různý. U mé mamky si myslím, že to bylo to, že moc dobře věděla, že je táta na ženský, s tím do toho vztahu šla, takže i po informaci o konkrétní nevěře, nebylo, co řešit. Pro ni zbytečná informace…na tom oznámení nevěry ji ale štvalo to, že se o tom evidentně ví veřejně, a navíc dostane nálepku té, která si tu nevěru nechá líbit. Nebylo to o tom, že by byla líná něco řešit, ona to v hlavě měla srovnaný dávno…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí