Chci rozvod ale ona odmítá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4998
9.4.21 17:44
@Judy Hopkava píše:
@Proximus Njn. Vona je fakt vostra! :lol: Uz na ni budte, lidi, hodni, nebo ji praskne cevka. Zacina si protirecit a fakt se zlobi. :D

A ty nedokážeš respektovat jiný názor a pořád rýpeš a pořád rýpeš a ještě máš ironické poznámky. Možná už je čas se trochu uklidnit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
9.4.21 17:44
@Theli píše: Účel může být různý. U mé mamky si myslím, že to bylo to, že moc dobře věděla, že je táta na ženský, s tím do toho vztahu šla, takže i po informaci o konkrétní nevěře, nebylo, co řešit. Pro ni zbytečná informace…na tom oznámení nevěry ji ale štvalo to, že se o tom evidentně ví veřejně, a navíc dostane nálepku té, která si tu nevěru nechá líbit. Nebylo to o tom, že by byla líná něco řešit, ona to v hlavě měla srovnaný dávno…

To je pravda, ale věděla do čeho jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
9.4.21 18:53
@Venetia píše:
To už je riziko podnikání… Stejně tak můžeš být špatna, až se zjistí, že jsi to celou dobu věděla a nic neřekla

To máš pravdu, ale nejspíš bych to přežila. Kdyby se se mnou někdo přestal bavit, protože jsem věděla a nežvanila, tak by to byl jeho problém. :nevim:
Spíš se přikláním k variantě držet hubu, protože asi nikdo nechce zažít, že řekne podváděnému, že je podváděn a podváděný to vyřeší tím, že si hodí laso nebo skočí z okna. I to se může stát.

V mé sociální bublině se takové věci neřeší a já jsem nejspíš ta poslední, která by se to dozvěděla. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
9.4.21 19:25

@Julča001 Já jsem v klidu. Tvoje kámoška Hanka se tu ruzne navazela do všech, kdo s ni nesouhlasí. Já jsem jen ostatním psala, aby už na ni byli hodni, ze je z toho v nervu. :lol: Tady se nezavdecis… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
9.4.21 19:37
@Judy Hopkava píše:
@Julča001 Já jsem v klidu. Tvoje kámoška Hanka se tu ruzne navazela do všech, kdo s ni nesouhlasí. Já jsem jen ostatním psala, aby už na ni byli hodni, ze je z toho v nervu. :lol: Tady se nezavdecis… :lol:

A zase invektiva: tvoje kámoška. Sledovala jsem tvoje příspěvky od začátku a také v jiných diskuzích. Doporučuji potrénovat více asertivní a méně ironickou komunikaci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.4.21 19:40
@Judy Hopkava píše:
@Proximus Njn. Vona je fakt vostra! :lol: Uz na ni budte, lidi, hodni, nebo ji praskne cevka. Zacina si protirecit a fakt se zlobi. :D

Ale Hopsinko, myslis ze za tu dobu, co jsem tady me nekdo jako ty rozhodi? Ale jdi ty kecko, zas tolik si nefandi puso :*

Jo a kde si protirecim? 8o

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
9.4.21 19:45
@Judy Hopkava píše:
@Julča001 Já jsem v klidu. Tvoje kámoška Hanka se tu ruzne navazela do všech, kdo s ni nesouhlasí. Já jsem jen ostatním psala, aby už na ni byli hodni, ze je z toho v nervu. :lol: Tady se nezavdecis… :lol:

Kamoska? Aha… :think:
Jo zvykej si, zrejme si tu moc krátce… :lol:
Vypada to, ze v nervu jsi především ty a bacha na tu cévku, ale tipuju, ze ty budes jeste moc mlada…
Jo a přátelské varování - jedna moje virtuální “kámoška” tu na tu klasickou a omílanou prdlou cévku dostala varování admina :roll: a druha i na “nadávku” Káča 8o :mavam:

• Citovat
  • Upravit
871
9.4.21 19:55

@Julča001 Tyyyy jo! Ty se musíš nudit. Víš, já jsem tady sice krátce, ale nemám ráda, když mě cizí lidi oslovují „puso“ a podobně. Ale ok, holky, jste dobrý, vzdávám to. Kde nic není… @Hanka1 To je mi líto, že tě někdo oslovuje „káčo“. :) Dobrou, dámy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.4.21 20:09
@Judy Hopkava píše:
@Julča001 Tyyyy jo! Ty se musíš nudit. Víš, já jsem tady sice krátce, ale nemám ráda, když mě cizí lidi oslovují „puso“ a podobně. Ale ok, holky, jste dobrý, vzdávám to. Kde nic není… @Hanka1 To je mi líto, že tě někdo oslovuje „káčo“. :) Dobrou, dámy!

Naopak, ja mam more casu, patek vecer, tak se válím… Tak pa pa puso… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
871
9.4.21 23:54

Tak to chce vysoke IQ. Napíšu @Julča001, že se asi nudí, když to tady všechno tak sleduje, a odepíše mi @Hanka1, že naopak, ze ona (Hanka) ma hodně casu, tak se vali… :think: Tak teď nevim, jestli není Hanka uplne mimo (možná na otazku „v kolik hodin?“, ktera ani neni urcena ji, odpovídá „ve meste“) nebo si jen zapomnela přepnout mezi nicky a jde o tutéž osobu. Fakt divny odpovedet na „se nudis“ stylem „naopak, ja mam more casu, tak se valim“. :think: Moudřejší ustoupí, takže Julco-Hanco, máš pravdu! :palec: A zij v klidu, uz nemusis reagovat, dal me to nezajima. :) Ztrata casu, ta nase diskuze. Oboustranne, to uznavam. Hezky vikend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
10.4.21 06:46
@Sardelka píše:
Nojo, kdo cmucha, ten najde, dobre Ti tak, to mas za to slideni.
Ze dne na den ji nemilujes? Nikdy ses neopil? Sel jsi za manzelkou? Hroznejch nahod najednou…S rozvodem souhlasit nemusi.

Za bordel v dětském pokojicku muže maminka, protože tam vlezla a rozsvitila, ale ne deti, které to rozhazeli? Dobra logika. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.4.21 08:30
@Judy Hopkava píše:
Tak to chce vysoke IQ. Napíšu @Julča001, že se asi nudí, když to tady všechno tak sleduje, a odepíše mi @Hanka1, že naopak, ze ona (Hanka) ma hodně casu, tak se vali… :think: Tak teď nevim, jestli není Hanka uplne mimo (možná na otazku „v kolik hodin?“, ktera ani neni urcena ji, odpovídá „ve meste“) nebo si jen zapomnela přepnout mezi nicky a jde o tutéž osobu. Fakt divny odpovedet na „se nudis“ stylem „naopak, ja mam more casu, tak se valim“. :think: Moudřejší ustoupí, takže Julco-Hanco, máš pravdu! :palec: A zij v klidu, uz nemusis reagovat, dal me to nezajima. :) Ztrata casu, ta nase diskuze. Oboustranne, to uznavam. Hezky vikend.

Vis co - nahlas nas obe adminum, oni nas prověří a ty budes mit klid, ze nejsme jedna a ta sama osoba.
Nevím, proc bych si po 18 letech tady, měnila nicky kvuli malému, urýpanému zajíci :*
Neoznacuj me v diskusich a budes mit klid :P
A ano pri pátečním večeru jsem mela klid na valeni se u TV s emiminem, stejne jako ho mam ted, nez zbytek rodiny vstane - cemu se jako divíš?
Jo a z rady Julči si vem příklad - nedokážeš přijmout cizi nazor, rejpeš a jsi ironická. Takze trochu mene ironie a vice asertivity :mavam:

Edit - oprava překlepu pro rypavou Judy Hopkavou  :mrgreen:

Příspěvek upraven 10.04.21 v 09:30

• Citovat
  • Upravit
4998
10.4.21 08:46
@Judy Hopkava píše:

Hlavně, že ty jsi předtím napsala mně, že nemáš ráda, když tě někdo oslovuje puso, přitom se mě to vůbec netýká :lol: Nejsme jedna a ta samá osoba, jenom se ztrapňuješ. Čas odhopkat jinam ;)

Příspěvek upraven 10.04.21 v 08:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
10.4.21 08:52

Jedinci, volící „radši nevědět“ jsou pokrytci.
S tou informací nemusí nijak nakládat a dál si žít svůj život ve lži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
10.4.21 09:04

@Julča001 Obhajovalas tady tu druhou. Napsala jsem, že jen nemám ráda od cizích taková familiérní oslovení, to o dotyčné mnohé vypovídá.
@Hanka1 Ne, tak důležitá, abych tě prověřovala, pro me nejsi. Vždyť ty píšeš po „č“ tvrdé y. 8o Tos mela napsat hned, že nejsi bystra, jsem zbytecne vysvetlovala… Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí