Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petra Z píše:
To je hrdinství jít za manželkou milence
Tak jasně, když je zle mně, tak ať je zle i druhejm… Chudák paní
Příspěvek upraven 06.04.21 v 14:42
@aquarian píše:
Otázka do davu:Kdyby za zakladatelem přišla manželka milence, ať si svou manželku srovná, aby netahala jejího chlapa od rodiny.
Taky by její postup byl tak zavrženíhodný, jak tady předvádíte v případě zakladatele?
Vzhledem k tomu že manžel a ani manželka nejsou děti, nebo majetek, je jedno kdo za kým by přišel.
Důležitý na tom je si vyřizovat účty s tim s kým mam problém…prvně s manželkou v tomto případě, pak milencem a až nakonec s manželkou milence, pokud je to nutné ![]()
@Keyllah píše:
tak možná by stačilo, kdyby si hleděl té své a vyřídil si to s níale to chce koule, naběhnout na nic netušící ženskou s třema dětma na krku je jednodušší, chápu. Proč to řešit s tím, kdo tě podvádí nebo s tím, s kým tě podvádí
jasně, doufal, že to cizí ženská vyřídí za něj, srabáctví.
Ve svy podstate oplatil to, co se prihodilo jemu.
Dalo se to vyresit tak, aby ojel manzelku milence, pak ji to vyklopil a sel to vyklopit milenci. Zaverem by pak vykopl manzelku. Ale to uz by chtelo strategii hodnou Napoleona.
@Příjemné Pondělí píše:
S ním nic řešit nemusí. A s manželkou to řešil doma. Furt nechápu, co je na pravdě tak špatného.Ne ne. Jen zde hledáte důvod, proč si na něj plivnout.
blbost, prvně šel za manželkou milence, aby to vyřídila ona. A ona to vyřídila.
Já nepíšu, že je to špatný, já píšu, že je to srabáctví, nechat jiné řešit svoje problémy a nemít koule jít to vyřešit s vlastní manželkou, nebo s chlapem, co mu píchá ženu. Jistě, s ním to podle tebe řešit nemusí, tak proč to teda musí řešit s jeho ženou? jasně, proto aby to vyřešila ona ![]()
@Magical-eyes píše:
Tak jasně, když je zle mně, tak je zle i druhejm… Chudák paní
Sorry ale tohle je blábol. Ublizila pravda, nebo to podvádění?
Mne udivuje, kolik lidí by si od Morfea vzala modrou pilulku…
@Parninas píše:
Jaký protokol? Ptal ses na to jestli by pohlaví v téhle situaci hrálo roli a já psala že ne, že já mám problém s tím postupem (tj. dělání scén jako první té defakto nevinné osobě v celé této situaci a ne těm provinilcům). Někde nepíšu nic o dnech nebo tak. A zase, bavíme o se o ideální situaci. Každý si může jednat jak chce.Chápu, že zakladatel cítí hořkost z celé téhle situace. Ale jeho jednáním tomu opravdu taky nepomohl.
Já jsem to z toho popisu nepochopil tak, že by zakladatel udělal manželce milence nějakou scénu.
A právě naopak mi to přišlo tak, že se mu to vyplatilo v tom, že manželka nemá prostor zapírat nějakou výmluvou typu „jsme si jen psali z legrace pro zvýšení ega, ale ve skutečnosti nic nebylo“.
@Magical-eyes píše:
Tak jasně, když je zle mně, tak je zle i druhejm… Chudák paní
tak o to, asi šlo. Aby se blbě a podvedeně, stejně jako on, cítil i někdo jinej. A přece nepůjde za tím dotyčným, ještě by mohl dostat na budku. A řešit to s vlastní ženou, to se asi nenosí. Ideálně naběhnout za cizí ženskou, ať to jeho ženě a svýmu manželovi vysvětlí všechno ona a on si sám zatím bude sedět doma v teplíčku a počká, jak se to vyvrbí.
@Markéta80 píše:
Bud rád žes na to přišel ted a není v tom dítě. Taky mohla čekat dítě s milencemTed lituje tak jedině sama sebe, milenec jí asi nechce a ty chceš rozvod. Pokud měla nějaký problém proč to teda neřešila s Tebou ale milencem? Rozvod klidně podej sám, děti nemáte tak to bude rychlé. jeden kamarád do roka od svatby rozvod a prý to byla rychlovka. Hlavně si nenech na kecat že za to můžeš Ty
řekla kdykoliv že jí něco chybí? Využila příležitost a jak každý nevěrník si byla jistá že se nikdy na nic nepřijde
To zase kazdy nevrnik neni tak stupidni, ze si mysli, ze nevera na pracovisti nepraskne. Jeste si nechava dukazy v pc. To svedci bud o tom, ze ji provaleni bylo jedno nebo ze je uplne stupidni.
@Příjemné Pondělí píše:
Ne ne. Jen zde hledáte důvod, proč si na něj plivnout.
Ono to totiž část manželek nechce vědět, aby to nemusely řešit, takže často strkají hlavu do písku a dělají, že o tom nic neví. Proto mají takovou hrůzu z toho, že někdo jím tu hlavu z toho písku vytáhne a pod tíhou důkazů to budou muset začít nějak řešit, přičemž to řešení nemusí pro ně dopadnout nejlépe. Osobní zkušenost! ![]()
@Keyllah píše:
Tak proč si to nešel vyřídit s tím, kdo mu tu manželku píchá? nebo proč to neřešil s vlastní ženou, která ho podvedla? na to koule neměl. Jasně, zazvonit u cizí ženský a vybalit to na ni, to zvládne kažej druhej podomní obchodník, ale dojít za chlapem, co mu šustí vlastní ženu, to ne. To by chtělo nějaké úsilí a co kdyby se ještě něco stalo…
Náhodou to zvládl bravurně. Tak se vede válka, za cenu nejmenších ztrát má nejlepší výsledek. Dokonalá taktika.
Pokud by šel za milencem tak ten by se mu možná vysmál a že ho to nezajímá. Takhle to mělo velice rychlý efekt. na chudáka manželku měl hlavně myslet její manžel ![]()
@Keyllah píše:
blbost, prvně šel za manželkou milence, aby to vyřídila ona. A ona to vyřídila.
Já nepíšu, že je to špatný, já píšu, že je to srabáctví, nechat jiné řešit svoje problémy a nemít koule jít to vyřešit s vlastní manželkou, nebo s chlapem, co mu píchá ženu. Jistě, s ním to podle tebe řešit nemusí, tak proč to teda musí řešit s jeho ženou? jasně, proto aby to vyřešila ona
Nevymyslejte si. Že ji to řekl proto, aby to ona za něj vyřešila je vaše fantazie.
Že vy za tím vidíte vždy intriky říká spíše něco o vás. Já za tím vidím jen oznámení.
@Pavlik Morozov spíš bych to viděla na tu stupiditu
, jinak by nebyla proti rozvodu a ještě navrhuje poradnu. K milenci asi jít nemůže ![]()
@Keyllah píše:
tak o to, asi šlo. Aby se blbě a podvedeně, stejně jako on, cítil i někdo jinej. A přece nepůjde za tím dotyčným, ještě by mohl dostat na budku. A řešit to s vlastní ženou, to se asi nenosí. Ideálně naběhnout za cizí ženskou, ať to jeho ženě a svýmu manželovi vysvětlí všechno ona a on si sám zatím bude sedět doma v teplíčku a počká, jak se to vyvrbí.
Fabulace
@jege píše:
Protože logicky usoudil, že naštvaná žena je horší než dvanáctihlavá saň a v tom se ji nevyrovná?![]()
v tom souhlasím, ale proč to nepřiznat
já myslela, že chlap raději a s chutí rozbije ústa chlapovi, co z něho udělal paroháče, než aby to nechal řešit někoho cizího, ale tak, chlap nejsem, tak je to možná všechno jinak ![]()