Chlap chce dítě, já spíš ne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
28.8.18 19:07

No to mas tezky, my dalsi dite nechceme ani jeden, ale umim si predstavit, ze by muz chtel a ja do toho sla. Prave proto, ze ho miluju a X mi dokazal co je pro me schopny udelat a obetovat. Nicmene jsem rada, ze to nemusim resit. Ale uprimne pro me je vek tveho muze uz za hranou a to by byl pro me jeden z duvodu proc do toho nejit :oops: I kdyz muze byt v dobre kondici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2706
28.8.18 19:35

Zakladatelko, tvůj manžel je mi velmi sympatický- tím osvojením myslím…
Jestli se opravdu stará o tvého syna i svou dceru dobře, není líný, je fit a pomáhá…a jsi s ním šťastná…
Udělala bych to pro něj.
Já strašně nechtěla první dítě. Bála jsem se, že to bude hrůza… No a najednou v tom vidím největší smysl v životě. A nechápu, jak mi mohla připadat důležitější práce.
Ale takhle jsem to měla já, nechci ti nic podsouvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
28.8.18 21:06

Dítě je absolutně nejvíc, co člověk v životě má.
Mělo by to být nejvíc, co dva lidi spojuje. A taky je to to nejvíc, co si může muž od ženy přát,mít společného potomka. Ještě to nech chvílí uležet. Za pár let, až zestarnete, prijdou nemoci, budou odcházet přátelé, už nepůjde dělat spousta aktivit jako za mlada… Bude vás těšit účet v bance, nové auto, pozice nebo šťastná velká rodina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.8.18 22:54
@Anonymní píše:
@LaPaloma Částečně máš určite pravdu. Chlap není rezignovaci typ. Spíš by mi to narovinu reknul.
Chlapovi je 48, už dřív jsme mluvili o tom že do 50 nejpozději další dite, jestli bude. Takže bohužel není moc času na přemýšlení.

Syna si osvojil sám ze své vůle a iniciativy. Návrhnul i částečně zařídil to to (s ex jsem jsem to teda řešila já). A velmi si ho za to vážím. Přijal syna za svého, chová se k němu stejně jako k dceři ale stejně na něm vidím že by chtěl ještě syna „svého“, právě proto mě to tak trápí a řeším to. Mohla bych klidně říct ne a hotovo ale právě mi to jedno není.
Je fakt že podle toho co tady píšete mu to částečně dlužím za to jak se stará o mého syna. Asi by byla škoda přijít i to jak by hrdě držel syna svého jména (chtěl by aby se syn jmenoval po něm) / nevím co by bylo kdyby to byla holka :mrgreen:

Děkuji za další pohledy na situaci.

Muži nic nedlužíš. Můj táta si osvojil dvě cizí děti a řekl mi, že to udělal proto, aby ji ujistil, že to s ní myslí vážně. No, jsou už několik let rozvedeni. Jen ty děti teda má dál a nesou jeho jméno, z čehož zase tak neskákají blahem.
Otěhotnět ti může trvat dlouho a chlap po padesátce, no…je to dost na hraně. A může se narodit holka. To by mě štvalo, že automaticky chce syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
28.8.18 23:06

A což to tak nechat na „náhodě“ … co se má stát se stane .. co ne .. ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
29.8.18 11:51

Dle me je to naprosto jasny, zalezi jen na zene, muz je v rodine jen do poctu. :roll: Pokud zena chce dite, musi se prizpusobit chlap. Pokud zena nechce dite, tak taky. Pokud zena chce na potrat, tak chlap do toho nema co kecat, je to jeji telo. Pokud zena nechce na potrat, tak chlap je hnusny vrah pokud o nem mluvi. :roll:

Jo to je deal to manzelstvi, hrr do toho muzi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
29.8.18 11:54
@Russet píše:
Muži nic nedlužíš. Můj táta si osvojil dvě cizí děti a řekl mi, že to udělal proto, aby ji ujistil, že to s ní myslí vážně. No, jsou už několik let rozvedeni. Jen ty děti teda má dál a nesou jeho jméno, z čehož zase tak neskákají blahem.
Otěhotnět ti může trvat dlouho a chlap po padesátce, no…je to dost na hraně. A může se narodit holka. To by mě štvalo, že automaticky chce syna.

No tak to bylo fakt chytre. Brat takove zavazek v dnesni dobe mujze jen blazen, manzelstvi se bezne rozchazeji po par letech a takovej zavazek je nezrusitelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.8.18 11:57
@Sandokanos píše:
No tak to bylo fakt chytre. Brat takove zavazek v dnesni dobe mujze jen blazen, manzelstvi se bezne rozchazeji po par letech a takovej zavazek je nezrusitelny.

Tak ono to je zpětně cca 20?! let. Ale souhlas, nač si brát další děti pod křídla, když už dvě měl. A rozhodně to není záruka udržení vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2327
31.8.18 06:17

Za najvacsiu blbost v zivote povazujem nemat dieta lebo mi ujde vlak a pridem o postup v praci :roll: Argumenty ze mas vynikajucich kolegov a pracujes vo velmi dynamickom prostredi a podobne mi nepridu dostatocne. Dnes tam pracujes, zajtra ta bez mihnutia oka vyhodia lebo sa ti zmeni nadriadeny alebo nastane nejaka ina zmena. Takze ak dieta nechces naozaj a nemas pocit ze robis nieco, cim porusujes predchadzajucu dohodu s partnerom, tak ho nemaj. Ale robit to kvoli praci nie je rozumne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
31.8.18 11:49

tady to nevyřešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie