Chlap „vypnul“ a odešel – zažil někdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
7.4.26 09:37

@Ani123200 ma firmu a pod sebou hodne lidi. V práci co vím tak snad funguje normálně ale ted se s nim nedá moc mluvit o nějakých vážných věcech. Vždycky se stáhne. Funguji na nej takový jednoduchý věty a žádný tlak. Jenže k té práci si musí přijít sám. Furt si dává vysoké cíle a nikdy neni spokojený. Přitom máme všechno. Jako ze opravdu všechno ale on to asi nevnímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
7.4.26 09:38
@Mischelll11 píše: Více

Rozumím tomu, pro tebe to musí být ohromně náročná situace, obzvlášť, když se to stalo takto náhle, jak popisuješ. Je mi to opravdu upřímně líto a moc doufám, že se to spraví. Osobně si nemyslím, že by odešel za jinou, to se muži chovají jinak.
Není to úplně stejná situace, ale můj partner si loni také prošel vyhořením, depresí a úzkostmi. Pomohla medikace a odborná pomoc, dnes je zase plně stabilní, změnil práci a zbavil se velkého stresoru. Takže jen chci říct, že cesta z takové situace může existovat a moc držím palce, aby to byl i váš případ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
7.4.26 09:41

@884135 ne on je v tomhle hodně poctivý. Ted právě nedávno potřeboval firemní úvěr na něco do firmy a bonitu ma skvělou. Proste nikdy neni spokojeny. Mame dvě hypotéky. Na nás dům a ted na pozemek kde jsme chtěli ještě dva měsíce stavět. Penize nechybí ale on chce proste vždycky víc. Říkám si ze to muze bejt tím že od začátku měl v podnikání opravdu štěstí a ted vim ze se tam něco bortilo a začal ten poslední měsíc pit a pak se uklidnil a do týdne odešel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
7.4.26 09:43

Na tvém místě bych si našel kontakt na nějaké krizové centrum, poradnu nebo něco takového, a zeptal se tam. Určitě jsou lidi, kteří mají zkušenosti a poradí ti dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
7.4.26 09:46

@Neboj moc děkuji. Nemam si o tom s kým promluvit. A štve mě jak někdo řekne je v tom ženská. Choval by se jinak. Hlavně práci a všechny známí ma v Praze ale byt si nasel sedm minut od nas na vesnici aby mohl dceru vozit do školky a mohl bejt každý den u nas. On si odsud vlastně ani nic neodnesl. Jen televizi a playstation a kartáček. Kufr tu má zbaleny od prvního dne co mi ruply nervy a akčně jsem ho zabalila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
7.4.26 09:49

To, že pije je signál, že v sobě potřebuje něco potlačit, že má sakra průšvih. A nemyslím depresi. Nějaký průšvih reálného hmatatelného rázu. Vyhledej ho a promluv si s ním narovinu. Jde i o tebe a děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21642
7.4.26 09:53

@Mischelll11 psychická nemoc, deprese. Pozor na to, dost častý scénář je, že se od všech a od všeho odstřihne, buď skončí jako bezdomovec, který nestojí o žádnou pomoc ani kontakt nebo ma myšlenky na sebevraždu a potřebuje se citově oprostit od všeho blízkého, aby sílu v sobě našel.
Psychická nemoc, deprese může přijít i bez zjevného spouštěče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
7.4.26 09:58

Musí mu pomoci odborník, psycholog a psychiatr. Vy s tím těžko něco uděláte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
7.4.26 10:07

Tady mají mnohé hned ve všem jasno, občas zírám, co je někdo schopen napsat a především si tím být tak jistý, jako kdyby s tázajícím sdílel společný prostor a viděl, jak žije. Tím se určitě netrap, anonymní diskuze jsou takového rázu, ale nic to nevypovídá o tvé situaci, jen o jejich charakteru.
Bohužel pro tebe žádné řešení nemám, jen podporu a pochopení. Věřím, že to nakonec zvládnete, za předpokladu, že bude alespoň za nějaký čas ochoten nechat si pomoci. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33129
7.4.26 10:14

Podle toho co píšeš, tak to nevypadá že by někoho měl. Nějaký problém ale má určitě.
Nemůžeš se nenápadně zeptat jeho kolegů, kamarádů atd? V tomhle případě bych mu dala čas, zkusila to nehrotit. Ale musí to být teda hodně těžký, když vůbec nevíš o co jde. Drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33129
7.4.26 10:15
@MartinL45 píše: Více

Tak ještě vůbec neví co se děje, tak jak ho má dostat k psychologovi nebo psychiatrovi? Hlavně musí chtít on sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
7.4.26 10:39

Čtu to tu postupně vše a taky si nemyslím, že by v tom byla ženská.

Fakt to vypadá na nějaký prusvih v práci.
Možná by bodlo při ty promluve zmínit něco jako, že vždy vyřešil všechno. Zvládl všechno. Že se o vás dobře stará a že věříš, že ať je to jakýkoliv problém, tak ho zvládne vyřešit, a že ty tu pro něj si.

Prostě aby měl pocit, že se teda na něj nevybodnes kdyby zkrachoval atd.

Vím o čem mluvím. Můj otec byl úspěšný v podnikání, přišly problémy. Tvářil se, jak má všechno pod kontrolou a skončilo to tak, že sme přišli o barák a všechno.
A my všechno zjistili až když bylo nejhůř.

Chlapi a jejich ego. Je s tím těžká práce občas :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15021
7.4.26 10:45

Nemusi v tom být ženská, ale pokud má nějaký psychický problém mel by ho řešit. To je pekny, zbalit se a jít. Co kdyby jsi takhle šla i ty, tak děti skončí v klokánku, protoze rodiče se vypli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14845
7.4.26 10:53

Přijde mi, že vyhořel nebo u něho propukla nějaká psychiatrická diagnóza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
7.4.26 10:57

Mi to příjde že je nějaký fakt mega průser.. nestalo se něco v té firmě? Něco finančního. Nějaká já nevím pokuta, stížnost? Mi to příjde že se fakt něco zbortilo…on neví jak ti to říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí