Chlap „vypnul“ a odešel – zažil někdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
401
7.4.26 10:58

Zkušenost nemám, ale taky mi to trochu zavání nějakým vyhořením, depresí apod. Zkus zavolat třeba tady: Linka první psychické pomoci 116 123

Třeba ti poradí lépe nebo minimálně si budeš moct popovídat s někým fundovanejsim, než jsme my na emiminu. I ty teď potřebuješ podporu. Držím palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
7.4.26 11:32

Já vám všem moc děkuji za reakce.

Myslím si, že jeho kolegové a takzvaní kamarádi ho teď budou podporovat ve všem, protože z něj mají prospěch. S ním se teď moc mluvit nedá a víc mu asi nedokážu ukázat, že při něm stojím a stála bych v čemkoliv.

Jsem ráda, že jsem se mohla aspoň tady trochu vypovídat. Uvědomila jsem si, že vlastně nemám nikoho, komu bych to všechno mohla říct.

Takže ještě jednou děkuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.26 12:12

Prosím anonym, osobní informace. Mám osobní zkušenost s vyhořením..šlo to pomalu a nenápadně, a pak najednou bum, panické ataky, nemohla jsem spát, totální nechuť ke všemu. Všichni kolem to viděli, říkali to zvládneš.. a to bylo to nejhorší. Nechtěla jsem to zvládnout, přišlo mi že nikdo nechápe jak mi je. Táhlo se to dva měsíce kdy jsem byla tak nějak mimo. Pomohlo změnit práci a prášky. Pokud má tvůj muž problém, může jít o cokoli a občas člověk už ani neví jak to řešit a nechce tím okolí ani zatěžovat, respektive svým stavem někomu ubližovat. Snad se časem otevře a řekne v čem je zakopaný pes :think:

• Citovat
  • Upravit
37
7.4.26 13:28

Tvůj pocit,,vypnul"je asi něco jiného.. možná už tě nemůže vystát, lezeš mu na nervy…nerýpu jen realita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
7.4.26 13:33
@Vanilkaaa píše: Více

Jistě, proto se tam každý den vrací a nevynutil si třeba kontakt s dětmi někde na neutrálním půdě a jen s nimi, že? Pleskni si, prosím tě. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
7.4.26 13:35

Je to srabáctví, snad ženská může takhle vypnout jak říkáš a tolerovalo by se ti to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
7.4.26 13:37

@Vanilkaaa jojo proto jezdi každý den objímá líbá a láska fakt nezmizla. Jestli tebe někdo opustil že tě nemohl vystát tak věř že jsou i páry kde si lidi nemusí lézt na nervy. Proto jsem jediná komu vola když potřebuje poradit. Flákni si. Ja tady potřebuju poradit jak jednat s člověkem co je asi nějaký psychicky nemocny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
7.4.26 13:38

@Vanilkaaa tak pokud je ten člověk nějak nemocný tak je jedno jestli ženská nebo chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21642
7.4.26 13:55

A co myslíš, že žena od děti nemůže psychicky onemocnet? Tolerovat jako co, když si žena zlomí nohu a musí na operaci a pak do lazni, tak snad se to děje dnes a denně. Je úplně stejně, když žena psychicky onemocní a musí se léčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
7.4.26 15:07

Určitě bych to nepodceňovala. Po mých zkušenostech fakt ne…táta se zdál ok, nikdy se nesvěřil s tím, že by bylo něco špatně. Pak ho jednoho dne našli oběšeného v práci - víc to nechci rozebírat, ani nikoho strašit, ale teď máte možnost s tím něco dělat, pokud má problémy. Špatná psychika je fakt svinstvo :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
7.4.26 15:10

Ked rozdavas taketo rozumy, poporodna depresia je podla teba tiez srabactvo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3655
7.4.26 15:30
@Mischelll11 píše: Více

Tady o tom přesně píšeš: dře, má firmu, svatba a ještě naloženo se stavbou domu.
Tobě nepřijde, že i na člověka v psychické pohodě je toho šíleně moc?
Ty to nevidíš? Dvě malé děti, firma, do toho plánuješ svatbu a aby toho nebylo málo, tak si navalíte stavbu baráku. Víš, co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3655
7.4.26 15:32
@Mischelll11 píše: Více

Takže začni takhle: pokud ho nemáš jen pro prachy a spokojenej život: vkšlete se teď na stavbu baráku.
Svatbu si udělejte malou, třeba jen s obědem v restauraci.
Tím z něj sejmeš x, y věcí, které ho musí neskutečně vyčerpávat.
A určitě jich najdeš daleko víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.26 15:50

@Mischelll11 Já se přikláním k tomu, že buď jde o vyhoření, depresi, nebo mu něco fatálně nevyšlo. Ženskou bych v tom úplně nehledala, to by se odstěhoval dál a nebyl by i s tebou v denním kontaktu. Bohužel mu asi moc nepomůžeš, pokud nebude sám ochotný tu pomoc přijmout. Drž se :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33129
7.4.26 15:50
@Rosebery píše: Více

Tak ona to asi ví moc dobře, ale on nepolevuje. Vždyť píše, že mají všechno, ale on chce víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí