Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ja objednavam v jednom eshopu s vydejnou. Bezne veci v globusu. Balik papiru v alze.
@Sany80s nerozumím ani za mák tomu, proč všichni nasazují na děti. Dneska jsem byla u doktora na testu na těhotenskou cukrovku. Poliklinika úplně plná důchodců, ok, asi mají nějaký zdravotní problém. Do lékárny musí nutně nutně pro nějakou nezbytnou mastičku ve volném prodeji. V masně narváno, v pekárně narváno, tramvaje plné, na náměstí hloučky, všude jsou jen a jen důchodci s rouškami pod nosem. Zajímá mě, čí ohrožené babičky že to tady chráníme? Kvůli komu přesně nechodí naše děti už měsíce do školy? Ale jasně, hlouček teenagerů na hřišti je obrovský problém.
@Sany80s píše:
@kacz Tak toho objednej víc, to se časem využije.
U nás škola objednává a rozděluje sešity centrálně, takže doufám, že už je ve středu dostaneme. Netuším, jaké typy sešitů potřebuje druhák. A jestli si vystačí celý rok se stejným typem.
@kacz píše:
@Sany80s nerozumím ani za mák tomu, proč všichni nasazují na děti. Dneska jsem byla u doktora na testu na těhotenskou cukrovku. Poliklinika úplně plná důchodců, ok, asi mají nějaký zdravotní problém. Do lékárny musí nutně nutně pro nějakou nezbytnou mastičku ve volném prodeji. V masně narváno, v pekárně narváno, tramvaje plné, na náměstí hloučky, všude jsou jen a jen důchodci s rouškami pod nosem. Zajímá mě, čí ohrožené babičky že to tady chráníme? Kvůli komu přesně nechodí naše děti už měsíce do školy? Ale jasně, hlouček teenagerů na hřišti je obrovský problém.
Hele mě vadí to všechno, co jsi popsala. Ale tady se zakladatelka ptala na děti.
@kacz píše:
U nás škola objednává a rozděluje sešity centrálně, takže doufám, že už je ve středu dostaneme. Netuším, jaké typy sešitů potřebuje druhák. A jestli si vystačí celý rok se stejným typem.
Aha, na některých školách dávají seznam. Ono je to asi všude jiné.
@Sany80s to je mi jasné, jen mě to dneska trochu vytočilo, tak jsem to sem musela napsat.
@kacz píše:
@Jahudka82 no, to určitě jde. Objednávka 3 sešitů celkem za 15 Kč, kvůli které se potáhnu několik desítek minut někam na výdejnu. Ne že bych na to měla úplně čas mezi prací, domácí výukou, péči o domácnost, chozením ven a občas si chce člověk taky jen zahrát se synem Carcassone nebo šachy, ať je doma trochu pohoda. Všechno se dá zvládnout, že jo. Jen je to trochu pakárna. Hlavně, že jsme zdraví.
No, to chápu, stejně tak se nevyplatí poštovné, leda kdyby vas bylo víc a domluvili jste se přes Teamsy třeba… Umím si představit, že v menších obcích a městech tohle může být problém. Jenže to ty nahoře netrápí, samozřejmě ![]()
@mroe píše:
Ja objednavam v jednom eshopu s vydejnou. Bezne veci v globusu. Balik papiru v alze.
Eshopy knihkupectví taky mají papirensky sortiment, někdy i e-hrackarstvi nabízejí… Že se to dá spojit např. s nákupem dárků…
Chodime denne na hodku dve na prochazku i na hriste. Deti je tam jak smeti. A bez rousek. A asi uplne v pohode, kdyz se opakuji szejne tvare