Chodíte nemocní mezi zdravé?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15688
28.12.18 15:29
@My Melody píše: :( …, takze na cizi ohled opravdu brat nehodlas. Na toto clovek nema slov :( :( :(

No konečně jsi to pochopila :roll:
Hodlám brát ohled na svou rodinu a na sebe. Cizí jsou mi víš kde :-)

A pokud chceš , aby na tebe lidé brali ohledy, tak začni nejdřív u sebe :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs.bloud
28.12.18 16:15

@Netopýr1 No astmatik je neco jineho, ale myslim, ze aby zdrave dite kaslalo tri tydny normalni neni. Ja nejsem doktor, ale logicky proste tam musi byt neco, co ho drazdi, nevim, jestli treba muze jit jen o mechanicke poraneni, ovsem to je zpusobeme drivejsim zanetem, netusim. Kazdopadne selskym rozumem kdyz nektere deti kaslou tri tydny a jine ne, tak s temi prvnimi musi byt neco v neporadku. Vis co, me uz toho doktori rekli, on taky kazdy rika neco jineho. Nakonec vytahnou psychosomatiku, kdyz uz nevedi :zed:

• Citovat
  • Upravit
Mrs.bloud
28.12.18 16:17

@Pudloslava Tak to samozrejme, ja se take dolecuju na cerstvem vzduchu, idealne na horach. To je normalni. Ale nekteri lide se dolecuji ve skole, v obchodaku a v praci - pod klimatizaci. ;)

• Citovat
  • Upravit
Mrs.bloud
28.12.18 16:18

Na cerstvem vzduchu taky nikoho nenakazis…

• Citovat
  • Upravit
Mrs.bloud
28.12.18 16:22

@vokishka Hele to ja vubec nemuzu hodnotit. Uplne si nemyslim, ze kdyz ti nic nenajdou, tak ti nic neni a nelze to resit (napriklad jinak nez lekama na predpis). Ale tak jasne ze, kdyz kasles devet mesicu, resis to, tak s tim asi nebudes doma, ze jo. Me vadi napriklad to, kdyz prijdu s dvou letym ditete do krouzku, ktery si platime a prijde tam uchrchlany, usmrkany dite, ktery si ani jeste neumi dat ruku pred pusu (ne kvuli veku, ale matka nenaucila). Matka si odejde na nakup, ja to od holcicky chytnu a dalsi tri tejdny dcera o jogu prijde, protoze ji tam nema kdo vzit. Po tehle zkusenosti jsem zadnej kurz uz nezaplatila. Dcera ma imunitu dobrou, ale ja pokud na me nekdo plive bacily po dobu alespon 45ti minut v uzavrenem prostoru, tak to proste chytnu vzdy.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
28.12.18 16:56
@Šmoulice píše:
Hodlám brát ohled na svou rodinu a na sebe. Cizí jsou mi víš kde :-)A pokud chceš , aby na tebe lidé brali ohledy, tak začni nejdřív u sebe :* :kytka:

Simte tady kazdy samaritan jak 🐷, zrejme kdyby se meli rozhodnout jestli zachrani nekoho z rodiny nebo cizoho, tak si zvoli cizoho, protoze na ty se bere ohled, rodina si poradi😂 😂 .nastesti zamestnavstel ti naridit at jdes domu nemuze, kdyz ti dr neda neschopenku, leda by ti prikazal vzit si dovolenou, ale tam muze manipulovat jen s nejakou casti,ale kdyby mi chtel dat placene volno, tak nejsem proti, to bych mela rymecku furt😂 😂 😂

• Citovat
  • Upravit
15688
28.12.18 17:15
@smurfka píše:
Simte tady kazdy samaritan jak 🐷, zrejme kdyby se meli rozhodnout jestli zachrani nekoho z rodiny nebo cizoho, tak si zvoli cizoho, protoze na ty se bere ohled, rodina si poradi😂 😂 .nastesti zamestnavstel ti naridit at jdes domu nemuze, kdyz ti dr neda neschopenku, leda by ti prikazal vzit si dovolenou, ale tam muze manipulovat jen s nejakou casti,ale kdyby mi chtel dat placene volno, tak nejsem proti, to bych mela rymecku furt😂 😂 😂

Však jasný. Já z nich mám srandu :mrgreen:
Ty jo placený volno kvůli rýmičce by bylo super :mrgreen: To bych se nechala i zaměstnat . :mrgreen: To bych pak chodila do práce schválně prskat co chvilu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
28.12.18 17:41
@Šmoulice píše:
Hodlám brát ohled na svou rodinu a na sebe. Cizí jsou mi víš kde :-)A pokud chceš , aby na tebe lidé brali ohledy, tak začni nejdřív u sebe :* :kytka:

Jasně,začneme u sebe.Tak že kvůli lidem jako ty,nebudeme nikam chodit,děti nebudou chodit do kolektivu neb tam každý chrchle, dospělí do práce a odstěhujeme se na samotu do lesa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
28.12.18 17:45
@Anna766 píše:
Jasně,začneme u sebe.Tak že kvůli lidem jako ty,nebudeme nikam chodit,děti nebudou chodit do kolektivu neb tam každý chrchle, dospělí do práce a odstěhujeme se na samotu do lesa :roll:

Ano, teď jsi na to kápla :pankac: tleskám :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
28.12.18 17:46
@Šmoulice píše:
Však jasný. Já z nich mám srandu :mrgreen:
Ty jo placený volno kvůli rýmičce by bylo super :mrgreen: To bych se nechala i zaměstnat . :mrgreen: To bych pak chodila do práce schválně prskat co chvilu :mrgreen:

Kluk byl celkem zdravý než ve čtyřech letech šel do školky.Tam plno smrkajících dětí se zelenou rýmou.Skončil tak,že ho ve vážném stavu vezla sanita do nemocnice a tam zůstal se zápalem plic a já si pak musela hledat takovou práci,abych mohla být s ním doma kdykoli,jakmile jsem viděla že zase něco chytá,což bylo v podstatě neustále mezi těmi prskaly ve školce.
Jo je to děsná sranda,k popukání, když vidíš svoje děcko v nemocnici na kapačkách,rozpíchaný…Ježíš to je legrace,nikdy jsem se tolik nenasmála. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
28.12.18 17:47
@Anna766 píše:
Jasně,začneme u sebe.Tak že kvůli lidem jako ty,nebudeme nikam chodit,děti nebudou chodit do kolektivu neb tam každý chrchle, dospělí do práce a odstěhujeme se na samotu do lesa :roll:

promin ale tak to je..pokud vím, že moje dítě má jen rýmu a nikdy z ní nechytne zápal, laringytidu a buh vi co, tak prostě ven pujdu, …pokud bych věděla že moje dítě je jak pírko a chytne kde co, tak jsem s ním doma a chráním ho… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
150066
28.12.18 17:47
@Šmoulice píše:
Ano, teď jsi na to kápla :pankac: tleskám :potlesk:

Kdybys věděla jak hloupá jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
28.12.18 17:49
@Anna766 píše:
Kluk byl celkem zdravý než ve čtyřech letech šel do školky.Tam plno smrkajících dětí se zelenou rýmou.Skončil tak,že ho ve vážném stavu vezla sanita do nemocnice a tam zůstal se zápalem plic a já si pak musela hledat takovou práci,abych mohla být s ním doma kdykoli,jakmile jsem viděla že zase něco chytá,což bylo v podstatě neustále mezi těmi prskaly ve školce.
Jo je to děsná sranda,k popukání, když vidíš svoje děcko v nemocnici na kapačkách,rozpíchaný…Ježíš to je legrace,nikdy jsem se tolik nenasmála. :roll:

tak to je realita státní školky..
najdi si soukromou, která nemocné nebere..ani s blbou rýmou..pak budeš mít jistotu zdravého dítěte..

• Citovat
  • Upravit
150066
28.12.18 17:51
@smurfka píše:
promin ale tak to je..pokud vím, že moje dítě má jen rýmu a nikdy z ní nechytne zápal, laringytidu a buh vi co, tak prostě ven pujdu, …pokud bych věděla že moje dítě je jak pírko a chytne kde co, tak jsem s ním doma a chráním ho… :nevim:

Však jo.Taky jsem léta makala po nocích,v létě abych pomáhala živit rodinu.Jinak to prostě nešlo.Protože podzima zimy byly prostonané.Kolik let jsem nezažila dovolenou v létě…ale jo,začala jsem u sebe.Co jsem mohla dělat.Kluk vlezl do školky a po týdnu lehl a tak to bylo pořád dokola.
Ale chápu,no je to děsná sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
28.12.18 17:52
@Šmoulice píše:
Hodlám brát ohled na svou rodinu a na sebe. Cizí jsou mi víš kde :-)

:think: :roll:
Já se třeba snažím být ohleduplná.
Možná bys to taky měla zkusit, třeba jen proto, že i tvoji blízcí, jsou pro někoho „cizí“. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová