Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TeSudička To máš pravdu, taky si říkám, ale nejvíc mě mrzí, že s tím přítel nic nedělá a hlavně se bojím toho, jak to bude v budoucnosti ![]()
Hele, nemusis snad vycházet s každým ne? I tady je spousta holek co se nebavi ani s vlastni rodinou.
Já teda tchanovce nemusim. Tchan me taky ne
jeste nez me poznal, tak volal moji mame (zjistil odkud jsem a tak volal starostce obce (mé mámě) a ptal se na me) a vykládal ji, že jejich syn mohl mít VŠ a jestli to jako nema zakázat
takze u mě skončil jeste driv, než jsme se seznámili (jinak ja jsem ing., partner ma maturitu). Bavime se tak na půl huby, z me strany hlavne kvuli dětem ![]()
No, nejspis nestoji o podovny vystup, jako uz si jim predvedla…
Kdyby se se mnou nikdy nebavili, tak to asi beru jinak, ale celý náš vztah se mnou vycházeli úplně bez problémů, chovali se ke mě pomalu jako k vlastní dceři ![]()
Já vím, že nestojí, ale tohle bylo mezi námi s přítelem. Každému občas rupnou nervy.
@Anonymní píše:
@TeSudička To máš pravdu, taky si říkám, ale nejvíc mě mrzí, že s tím přítel nic nedělá a hlavně se bojím toho, jak to bude v budoucnosti
Ted uz manzel byl strasnej mamanek. A z vlastni zkusenosti rikam, ze pokud tvuj pritel neda jasne najevo, ze ani jemu se tohle nelibi, tak to bude cim dal horsi a je jen na tobe, co jsi schopna snest, unest a nechat si libit. Ja toho snesla az az a kdybych vedela tenkrat, co budu muset resit ted, tak bych to asi zabalila hned ![]()
Jeho brácha to tak udělal. Neměli rádi tu jeho, dozvěděl se to, přijeli oba a vyříkali si to. Rodiče samozřejmě vše popřeli. Už tenkrát u mě klesli. Když řeknu příteli, že se u jeho rodičů poslední dobou necítím dobře, tak je to vlastně můj problém. Jsem z toho špatná a nevím, jak jinak mu to vysvětlit. On i jeho brácha mají zafixované, že rodiče jsou to nejlepší a musí být vždycky na prvním místě…
Urcite k tomu maji racionalni duvod o kterem nevis, treba znama serezala pred tchyni jejiho Drobecka rakoskou (tchyne prijela moc brzo na chatu) neudelala jsi neco podobneho? ![]()
@Anonymní píše:
Jeho brácha to tak udělal. Neměli rádi tu jeho, dozvěděl se to, přijeli oba a vyříkali si to. Rodiče samozřejmě vše popřeli. Už tenkrát u mě klesli. Když řeknu příteli, že se u jeho rodičů poslední dobou necítím dobře, tak je to vlastně můj problém. Jsem z toho špatná a nevím, jak jinak mu to vysvětlit. On i jeho brácha mají zafixované, že rodiče jsou to nejlepší a musí být vždycky na prvním místě…
Tak chapu, ze to nechces slyset, ale ano rodice jsou vic nez pritelkyne.
@Anonymní píše:
Já vím, že nestojí, ale tohle bylo mezi námi s přítelem. Každému občas rupnou nervy.
Tak pokud to vis, tak res svoje chovani k priteli pred nimi a neres, ze oni tohle a oni tamhleto. Nikdo nestoji o vystupy s vlastním ditetem ve vkastnim dome, tak je celkem pochopitelne, ze to ochladilo vztahy.
Neseřezala, ale vyjela po něm, protože celý víkend pil a byl úplně na mol. A zrovna pil i s rodiči. Já neříkám, že má na rodiče kašlat, ale ten jeho přîstup, je hrozný. Je přede mnou obhajuje, dělá z nich Bohy, ale mě před nimi ne. Přitom by stačilo jen vysvětlit situaci.
Tak pritel evidentne vytahl neco, o cem mluvit pred nimi nemel, chapu pak, ze jsi vyjela. Udelala bych to stejne, nervala bych, ale bylo by poznat podle tonu hlasu, ze me nas*al. Kazdopadne jak casto tam jezdi? Ty musis taky? Proste bych je navstivila jen na narozky a vanoce, nejak se na ne vyprdla, nez aby by u nich bylo na prd
Byli u nás na bytě, přijeli neohlášeně, zůstali přes noc, já měla na druhý den důležitý test ve škole. Byla jsem naštvaná a nervózní ještě z toho.
Vždycky jsem od přítele s rodiči vycházela dobře, jednou jsem ale vyjela před nimi na přítele a od té doby je peklo. Když jsem u nich byla naposled, vůbec se se mnou nebavili a když už, tak ironicky. Přítel mi na to řekl, že se se mnou nebavili, protože jsem se s nimi nebavila ona. ????????♀️ A největší třešnička, od počátku vztahu neměli rádi švagrovou. Teď je tou nejlepší, lajkují ji fotky na Facebooku a hrají si na dokonalou rodinku. A já nevím, co mám dělat… Přítel v tom, že se se mnou nebaví, nevidí nic špatného a ba naopak, vůbec si nemyslí, že se se mnou nebaví.