Rodiče přítele se se mnou nebaví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.12.18 08:52

Přítele maminka si vyžaduje, aby tam jezdil každý víkend. Když řeknu, že nepojedu s ním, tak on nebude jezdit k našim a nazve to principem.

• Citovat
  • Upravit
2249
24.12.18 08:53

A proč si po něm vyjela? Jako jestli to mělo důvod, který by měli i oni uznat, nebo to byla maličkost?

Já mám sice děti malé, ale když je na ně někdo bezdůvodně zlý, protivný, tak bych se s tím člověkem taky nebavila.

Navíc bych před tchánovcema nikdy neřešila partnerský problém, natož manžela před nima seřvat, to je jak jim rovnou říct, že ho špatně vychovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
24.12.18 08:54
@Anonymní píše:
Byli u nás na bytě, přijeli neohlášeně, zůstali přes noc, já měla na druhý den důležitý test ve škole. Byla jsem naštvaná a nervózní ještě z toho.

Tak to bych byl kor vytocena, kdyz se neumi ohlasit, pritel mohl kvaknout mezi dverma, ze mas dulezity test a dat rychly kafe s tebou, pak s nima mohl zajit nekam ven na obed a tebe nechat doma se pripravovat. K nam lezl ex tchan nevhod a svagrova, razantne jsem tohle po par navstevach zarazila. To neslo proste, ja po nocni a oni tam na kaficko? Hrozny.

Jezdit tam kazdy vikend a mit zabite 2 dny volna je taky na nic… trochu mamanek, ne? Doufam, ze te v jinych vecech podporuje, kdyz za tebou v tomhle nestoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.18 09:00

Přijeli večer, že jdou na trhy. Skončili v hospodě, přišli v půl 11. Já se chtěla vyspat do školy, mít klid.

• Citovat
  • Upravit
4077
24.12.18 09:03

Za to ze jsi mu vycinila za chlast by ti mnela tchyne podekovat :) chlapecek by si mnel ukasnit priority nemuze si myslet co chce ale nemuze se stavet na stranu rodicu kdyz uz tak at se nauci drzet hubu… A pokud mu neco fakt vadi tak ti to muze rict o samote

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27747
24.12.18 09:08

a potřebuješ si s nimi povídat? sed usmívej se a mlč a máš klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
24.12.18 09:12

@j.a.n.i1 nic proti,ale to je blbost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
24.12.18 09:14

Mimochodem nemas problem s. Rodici pritele ale s pritelem… …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
24.12.18 09:48
@Anonymní píše:
Vždycky jsem od přítele s rodiči vycházela dobře, jednou jsem ale vyjela před nimi na přítele a od té doby je peklo. Když jsem u nich byla naposled, vůbec se se mnou nebavili a když už, tak ironicky. Přítel mi na to řekl, že se se mnou nebavili, protože jsem se s nimi nebavila ona. ????????‍♀️️ A největší třešnička, od počátku vztahu neměli rádi švagrovou. Teď je tou nejlepší, lajkují ji fotky na Facebooku a hrají si na dokonalou rodinku. A já nevím, co mám dělat… Přítel v tom, že se se mnou nebaví, nevidí nic špatného a ba naopak, vůbec si nemyslí, že se se mnou nebaví.

Tak asi nervi na jejich syna ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.18 09:59

Tak to bud rada ze to je jen na tomhle bode.To muj manzel se nepohodl se svou matkou,kvuli nejake prkotine a ona ted porad pise smsky, typu : Chcipnete oba, proklinam vas, ta tvoje krava je devka, vezmu vam svoje vnoucata..a blablabla. Jsem rikala ze na ni podam asi trestni oznameni, tohle normalni neni.

• Citovat
  • Upravit
16186
24.12.18 10:14
@Anonymní píše:
Tak to bud rada ze to je jen na tomhle bode.To muj manzel se nepohodl se svou matkou,kvuli nejake prkotine a ona ted porad pise smsky, typu : Chcipnete oba, proklinam vas, ta tvoje krava je devka, vezmu vam svoje vnoucata..a blablabla. Jsem rikala ze na ni podam asi trestni oznameni, tohle normalni neni.

Tvl, tak to je hardcore 8o by tchyně vnoučata už neviděla, musí být psychicky narušená :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.12.18 10:51
@Anonymní píše:
Tak to bud rada ze to je jen na tomhle bode.To muj manzel se nepohodl se svou matkou,kvuli nejake prkotine a ona ted porad pise smsky, typu : Chcipnete oba, proklinam vas, ta tvoje krava je devka, vezmu vam svoje vnoucata..a blablabla. Jsem rikala ze na ni podam asi trestni oznameni, tohle normalni neni.

fakt? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
24.12.18 10:52

Já si myslím, že špinavý prádlo si maj partneři vyříkat o samotě a ne s publikem, takže kdyby mě přítel seřval před rodičema, tak by po jejich odjezdu viděl pěknej cirkus.
Komunikaci s rodinou přece nezajišťuje jen jejich dítě, ale i partner, říct jim, že máš druhý den test a že se chceš vyspat a poprosit je aspoň o klid (když už se k vám nakyblovali bez ohlášení, ok, z toho bych asi odvarena nebyla), jsi mohla sama. Věřím, že by to pochopili. Když jsme na návštěvě u partnerovi rodičů, či prarodičů a já už chci domů, páč jsem unavená, tak se taky ozvu já a nekopu do muze, ať to vyřídí za mě.
Já bych na tvém miste zašla za rodičema a vyrikala si to s nima. Jestli jsou rozumný, tak to pochopí a oceni, kdyz ne, tak holt nezbývá než jejich chovani ignorovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.18 11:08
@terinka4444 píše:
fakt? 8o

Bohuzel ano, ale u me s timhle zkoncila a k detem se nepriblizi ani na 100m. To co ma manzel s ni je jen mezi nima, ja se k ni vzdy chovala hezky a vzdy jsem se je snazila udobrit, uz kvuli detem. Ale tohle uz je moc a tohle jen tak neprekousnu

• Citovat
  • Upravit
14376
24.12.18 11:35

No, asi jin trochu rozumím. Přijeli na neohlášenou návštěvu a šli se se synem pobavit. A ty, jen proto, že jsi měla nervy ze zkoušky jsi na jejich syna řvala, že se opil, tím pádem jsi je,, obvinila", že je to jejich vina,protože přijeli. Možná by ses měla naučit být více taktní. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová