Chorobné žárlivý exmanžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.1.19 10:47

Těžko radit, můj exmanžel je podobný magor. Odstěhovaní jsme skoro dva roky, rozvedení a pořád mě dokáže takhle deptat a dělá to evidentně rád.
Množství esemesek naštěstí ustalo, ale urážky a klacky pod nohy pokračují. Utnout kontakt nelze kvůli dětem. Obávám se, že ho to nepřejde, že dokud děti nedospějí, bude mi pořád funět za zády. :zed:

• Citovat
  • Upravit
364
25.1.19 10:50

@Honza82 Komunikovat spolu musíme zkrz děti. Klidně bych si ho blokla na sms, ale nejde to, když si jezdí pro děti.
A dokáže mi to říct i do telefonu. I do očí. Teď byl dokonce u mě doma a já se jen podívala z okna k sousedům. A on z toho hned udělal aféru jak blázen a slovně mě dost urážel před dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.19 10:54

Přijde mi, že některé ty rady tady jsou evidentně bez osobní zkušenosti s takovou situací. Ono se strašně pěkně radí teoreticky, ovšem v praxi je to jiné. Telefonní kontakt žena potřebuje, ono stačí, když dítě onemocní, je třeba jet na pohotovost apod. Jak by dal otec vědět?
Další věc je nahlášení na policii, pěkná teorie. Ovšem v praxi to bude znamenat akorát větší naštvání exmanžela, víc naschválů, nedohodnutí se na péči o děti, alimentech apod.
Takže rady jsou některé moc pěkné, ale realita je jinde…

• Citovat
  • Upravit
156
25.1.19 10:54

Nejdřív na OSPOD, vysvětlit tam, jak syna navádí - věř, že je dobré, aby tam soc. pracovnice věděly o všem, čím negativně ovlivnuje dítě. Může se to ošklivě zvrhnout, až syn bude starší.
A ukázat SMS, dát do ruky mobil ,at si je projedou od začátku do konce. Cestou domů zajít k právníkovi, k dobrému právníkovi - v této situaci asi nebudeš mít peněz na zbyt, ale u soudu je dobrý právník obrovské +, i když má nějaký trotl dobrého advokáta, vyjde z toho jako nevinný, nebo s minimálním trestem. A od právníka, pokud ti dá nějaké právníky, to vzít přes policii. Podat trestní oznámení.
Uvědomuješ si, jaký je to člověk ? Může být nebezpečný, když uvidí, že se nic nemění, může to začít supňovat. A chceš, aby o tobě dětem vykládal hrozné věci a ty tě zavrhly ? Nebo nebojíš se, že to je nedá, nebo že jim něco udělá, když vidíš ty přechody v SMS ?
Když ne pro sebe, udělej to pro děti, v tomto žít nemůžou. A tobě to taky nic dobrého nepřinese.
Jak psal @Honza82 , ne, to nemá cenu, jestli už navádí děti, tak přes syna si pak může zjištovat nové informace, může začít psát dopisy, on si cestu vždycky najde, jestli je až takový magor, jak se z tvého popisu zdá.
Držím palce :palec: Právo je na tvé straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
25.1.19 10:56

také souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
25.1.19 10:57

Pokud ti dá nějaké papíry, ne právníky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17045
25.1.19 11:01

Mimochodem - co až si skutečně někoho najdeš? Nebo chceš být do konce života sama? Napadlo mě, proč to bylo určitou dobu lepší - jestli někoho neměl on..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
25.1.19 11:06

@Králičice nenašel, byla jsem jeho jediná ženská :zed:
Ale myslím, že by to dost vyřešilo, kdyby si někoho našel.
Choval se tak, protože si myslel, že bych se k němu vrátila. Což chce i teď. Pořád říká, že mě strašně miluje, že by chtěl být zase s námi, ale vzápětí hned otočí a chová se jako psychopat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17045
25.1.19 11:11

@JulieFl - rozumná na to, aby ses nevrátila, jsi doufám dost :kytka: A nemá on problém s alkoholem? připomíná mi to situaci v blízké rodině..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
25.1.19 11:18
@JulieFl píše:
@Honza82 Komunikovat spolu musíme zkrz děti. Klidně bych si ho blokla na sms, ale nejde to, když si jezdí pro děti.
A dokáže mi to říct i do telefonu. I do očí. Teď byl dokonce u mě doma a já se jen podívala z okna k sousedům. A on z toho hned udělal aféru jak blázen a slovně mě dost urážel před dětmi.

hele, muj ex odesel k milence a stejne mi po nocich vypisoval, ze si urcite najdu chlapa. to je logika,co:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
25.1.19 11:20

@Králičice pije každý den. Ale jen pivo. Tvrdej vůbec. Dělá si teď řidičák na kamion. Tak snad už tím, že bude pořád pryč dá pokoj.
Jinak mi píše i střízlivý. Ráno, odpoledne, večer. Je to jedno.
Nevrátila bych se k němu nikdy. Po tom všem, co mi 6 let dělal. A do toho ještě Tohle chování..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
25.1.19 11:26

@JulieFl
Vypnout si pro jeho volání a zprávy telefon, to jde.
Potom s tím, co Ti psal, zajít na policii, tam to sepsat.
Když každá den napíše 400 smsek, tak co vůbec dělá, kde pracuje? To mu to tam trpějí?
Vymazat ho ze svěho života, a když se bude chtít stavit, tak mu pohrozit, že už jsi na něj podala oznámení na stalking.
Hlavně nepodléhat tomu, co řekne, a nestáhnout obtěžování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
25.1.19 11:29

@jitka 11 máme spolu dvě děti. Nemůžu s ním úplně utnout kontakt. O děti se jinak stará dobře a děti miluje a oni jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
25.1.19 11:36
@JulieFl píše:
@jitka 11 máme spolu dvě děti. Nemůžu s ním úplně utnout kontakt. O děti se jinak stará dobře a děti miluje a oni jeho.

A co třeba dávat mu děti jen za předpokladu, že tam někdo bude s nimi. Aby nemohl navádět, a třeba se chytí za nos, co to zpískal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
25.1.19 11:45

Řešila bych to přes OSPOD když navádí děti a tam bych také řekla, že jsi schopná to řešit i přes Policii. Nečetla jsem vše, takže pokud s ním nemáš dohodu písemnou o styku dítěte, na OSPOD dohodu můžete sepsat. SMS nemazat. On má zhrzené ego, takže au au mozek blbne. Ukázat mu, že se nebojíš. Určitě to řešit ofiko. Na takové zhrzené bytosti nic jiného nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí