Chorobné žárlivý exmanžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3379
25.1.19 11:45

Řešila bych to přes OSPOD když navádí děti a tam bych také řekla, že jsi schopná to řešit i přes Policii. Nečetla jsem vše, takže pokud s ním nemáš dohodu písemnou o styku dítěte, na OSPOD dohodu můžete sepsat. SMS nemazat. On má zhrzené ego, takže au au mozek blbne. Ukázat mu, že se nebojíš. Určitě to řešit ofiko. Na takové zhrzené bytosti nic jiného nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
25.1.19 11:51

@jitka 11 Bydlí v baráku s rodičema. Měli jsme tam svůj byt. A určitě nepřesvědčím tchyni, aby tam s ním byla ve dne v noci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
25.1.19 11:56

určitě policii !! chapu, že s nim musis mit telefoni spojeni kvuli detem, kdyz jsou u nej, ale asi bych si poridila novy cislo a dala ho jen lidem, kteri vis, ze mu ho nedaj, a toto mela vyple a zapinala jen na dobu, kdy jsou deti s nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.19 12:04
@Anonymní píše:
Přijde mi, že některé ty rady tady jsou evidentně bez osobní zkušenosti s takovou situací. Ono se strašně pěkně radí teoreticky, ovšem v praxi je to jiné. Telefonní kontakt žena potřebuje, ono stačí, když dítě onemocní, je třeba jet na pohotovost apod. Jak by dal otec vědět?
Další věc je nahlášení na policii, pěkná teorie. Ovšem v praxi to bude znamenat akorát větší naštvání exmanžela, víc naschválů, nedohodnutí se na péči o děti, alimentech apod.
Takže rady jsou některé moc pěkné, ale realita je jinde…

Máš pravdu. Znám případ, kdy bylo vše nahlášeno policii, včetně vyhrožování. Policie ex manželovi zakázala přibližovat se k jejich domu na nějakou vzdálenost. Holčina se o sebe a o dcerku bála. Policie řekla, že nemohou nic víc dělat, dokud nedojde k fyzickému napadení. Dopadlo to špatně. V tomhle případě bych nepoužívala přísloví, že pes, který štěká, nekouše. Nemusí to tak být. A přeju zakladatelce, aby to tak v jejím případě bylo.

• Citovat
  • Upravit
234
25.1.19 12:13

Tvůj právník :
" vážený pane XX, Vaše žena nastavila nahrávání hovorů a přeposílání SMS i na naší právní kancelář. všechny vaše zprávy a hovory se u nás automaticky ukládají a v případě, že jejich obsah bude protizákonný, budeme ho nuceni předkládat při soudním jednání. Advokát YYY"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
25.1.19 12:53
@JulieFl píše:
Holky zdravím, dlouho jsem přemýšlela, jestli to sem vůbec psát, ale už si fakt nevím rady :(
S manželem se rozvádíme. Už od června spolu nežijeme. Odstěhovala jsem se i s dětmi do baráčku, kde máme k dispozici byt. Bydlíme stále ale ve stejné vesnici.
Odešla jsem od něj po hodně šancích dát to nějak dokupy, ale už to bohužel nešlo. Měl úplně jiné priority, kapelu, kamarády, hospodu. Pořád mi jen něco sliboval, ale skutek nikde. Takhle to bylo celých 6 let. Rozešli jsme se v dobrém. Pochopil, že za to může on. Šancí něco napravit měl fakt nespočet. Ale teď k věci.. Co jsem se odstěhovala, tak mi denně chodilo i 400sms. Urážky, výhrůžky, minutu na to zase, že mě šíleně miluje, že se musím vrátit, pak hned zase urážel. Na sms jsem většinou nereagovala, po 4 měsících přestal. Ne úplně, ale bylo to lepší. Za to teď poslední 2 měsíce mi píše tak nechutně hnusný sms, že už nevím, co mám dělat. Jsem z toho psychicky fakt vyčerpaná. Hlavně se to pochopitelně přenáší i na ty děti. Píše sms ve stylu že doma někoho mám, podle něj minimálně celou vesnici, že jsem šlapka, že doufá, že děti spí ve své posteli.. Volá mi a pak mi to hned típá a píše sms, že nás nebude rušit, ať mi to dobře udělá.. Atd.. No prostě dost takových zpráv. Nikdy jsem ho nepovedla, byla jsem pořád s dětmi doma, nikam jsem nemohla, jinak bylo hned zle. Teď také nikoho nemám. Ani jsem mu nedala žádnou záminku, aby si to myslel. O děti se stará dobře, máme stridavou péči, ale navadi je a říká staršímu synovi šílený věci o mně :,(
Máte s tím prosím někdo zkušenost? Co mám dělat? Ignorovat a ono to prostě přejde?
Zakázat mu vídat se s dětmi nechci, když vím, že ho děti miluji a on je taky.. :,(

obratila bych se na Policii a dotahla to do konce. Tohle je trestny cin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
25.1.19 13:01
@Anonymní píše:
Přijde mi, že některé ty rady tady jsou evidentně bez osobní zkušenosti s takovou situací. Ono se strašně pěkně radí teoreticky, ovšem v praxi je to jiné. Telefonní kontakt žena potřebuje, ono stačí, když dítě onemocní, je třeba jet na pohotovost apod. Jak by dal otec vědět?
Další věc je nahlášení na policii, pěkná teorie. Ovšem v praxi to bude znamenat akorát větší naštvání exmanžela, víc naschválů, nedohodnutí se na péči o děti, alimentech apod.

Zalezi na situaci, starou sim muzes mit vyplou a zapinat jen, kdyz bude potreba resit dite. S policii souhlasim.. mozna nejlepsi by bylo odstehovat se nekam jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
25.1.19 13:08

Zkusil bych bílý kruh bezpečí - www.bkb.cz ; anonymně řeší konkrétní případy stalkingu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
25.1.19 13:11

@Honza82 ano, o tom, že bych se přestěhovala jsem také přemýšlela.
Děkuji za radu kam se obrátit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.19 13:45

Rozhodne podej trestni oznameni. Ani pri predavani deti se nemusite videt … muzes davat deti tchyni, ktera je k nemu napriklad odvede.

Muj manzel si prosel tim samym od byvale pritelkyne … telefonaty, urazlive smsky, maily nekolikrat tydne, vydirani pres dite, ocernovani pred dcerou, ktere treba rekla, ze tatinek prijede, kdyz nic takoveho nebylo domluveno, jen aby ji pak mohla rict vecer, ze neprijede, ze asi nema cas. Tri roky po jejich rozhodu si dovolil se ozenit a uplne se pomatla. Napadla me pred nasim domem a porezala mi oblicej … Takze radim necekat a dat hranice, nez bude pozde.

Prosim o anonym, neni to neco, co chci probirat verejne.

• Citovat
  • Upravit
2805
25.1.19 13:51
@JulieFl píše:
Holky já mu policií už pohrozila před 3 měsíci kdyži psal ty stovky hnusnych zpráv, a on začal ještě víc, že neumím nic jiného než mu jen vyhrožovat, že bych se měla vzpamatovat, apod :(
Ale mám ve vesnici kamaráda policajta a už jednou jsme se o tom bavili ze to nahlásím, tak mi asi fakt nezbývá nic jiného. :(

zlato na nic nečekej, dokud ho nepředvolají k výslechu, tak to ten rapl nenechá. Spoléhá na to, že tvoje výhrůžky jsou jenom plané. Na nic nečekej a oznam to, snad vychladne až bude podávat vysvětlení na služebně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
25.1.19 13:53
@Anonymní píše:

realita je to, že exmanžel jí stalkuje což je TRESTNÝ čin, který dopadl už v několika případech tragicky a taky to vypadalo nevinně. Jestli má mozek v hlavě, až uvidí předvolání k podání vysvětlení, vychladne a jestli ne, tak je trestní oznámení naprosto na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
26.1.19 21:20

Chce to najít si chlapa. A pořádného ranaře. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
29.1.19 18:28
@nostress píše:
Chce to najít si chlapa. A pořádného ranaře. ;)

Já si myslím, že by stačil nějaký dobrý kamarád s dobrou fyzickou kondicí a měla by klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
29.1.19 18:30

@JulieFl
Jak je doma?
Ticho před bouří, nafučený manžel, pohoda, klídek a tabáček nebo láska nebeská?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí