Chování dětí-jsem moc přísná ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
4.5.17 22:59
@Pomka píše:
A opačně. Když mám návštěvu já, tak taky děcka chodí všude se sušenkama, křupkama a já nevím s čím. Prostě tak nějak počítám s tím, že budu muset vysávat :-) Nevím, asi bych po kamarádce nechtěla, aby 15.měsíčnímu vysvětlovala, že musí jíst u stolku :nevim:

Tak k nam priska kamaradka s detma a vsem detem prinesla pytlik barevnych burizonu, aniz by se zeptaka kazdemu diteti pytlik otevrela a poslala si je hrat, nektere pytliky jsem odchytla a aspon nasypala do misek a ty nechala v obyvaku at si chodi brat, pres to jsme meli burizony i v manzelske posteli :mrgreen: ted uz se tomu smeju, ale tenkrat jsem besnila, zvlast kdyz kamoska prohodila - jeee to bude asi vsude - v tu chvili jsem ji chtela vynest v zubech :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.17 23:00

@Hanka1 tak oni nechodí často, ale když už, tak je to mazec. Teď v létě budeme naštěstí víc venku, tak to bude lepší…

• Citovat
  • Upravit
2675
4.5.17 23:02

Mame to nastavene stejne.ji se u stolu, deti na navstevach si krotim o neco vic, nez doma a vzdycky, kdyz od nekoho odchazime, tak pomuzeme uklidit jak hracky, tak ze stolu atd. A moje kamaradky s detmi delaji to same, kdyz jsou u nas.
@Pomka Ono zalezi na tom, jak je to ditko zvykle z domova. Moje deti byly vzdycky krmeny jen u stolu. Starsimu jsou 3,5 a automaticky vsude seda ke stolu, kdyz jde jist a maly,16m, jak mu nahlasim ham, tak se splha do zidlicky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
4.5.17 23:04

Vetsinu veci vnimam jako ty. taky nemam rada rozcapenost a svoje deti dle potreby usmernuji a napominam. ale na druhou stranu pri tehlech navstevach to byva pekny cirkus :D at uz nekam jdeme my nebo navsteva s detmi dorazi k nam, vetsinou se ta kupa deti chova jak stado slonu. rozdovadi se, predvadi se, nechaji se strhnout, chteji hned videt vsechny nezname hracky…a tak se proste chovaji trosku divoce a ne tak, jak jsou zvykle a naucene.
s temi botami jsi me rozesmala. taky to synovi rikavam. jeste jednou slapnes do toho bahna a budes si to doma cistit :D zatim vzdy poslechl. a to jsou mu jen 3,5, snad to vydrzi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
4.5.17 23:05

Za sebe: dveře by mi vadily, hračky a jídlo asi ne. Jednak my moc hraček nemáme a když už, tak samé nerozbitné, zadruhé jsou ty hračky snad pro děti, tak je na nich, co s nimi budou dělat. A preclíky v pokoji mi nepřijdou jako katastrofa. Opatlané máslo na koberci by mi vadilo, ale pár drobků? Stane se.

Jinak můj kluk ve čtyřech letech vynáší odpad, připravuje si snídani, vysává, zapíná pračku (už dokáže nastavit i program, který nejčastěji používám), takže půjčovat boty bych ho klidně nechala. Nicméně podle mě nemusí být školkové boty zářivě čisté a myju je, až když jsou obalené bahnem, určitě ne po třech krocích v louži :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
4.5.17 23:05

Takova kamaradka by u me byla jednou a naposled, ja si domu moc kamaradek s detma nezvu, vetsinou chodime mi k nim, maj mensi deti takze je pro ne prijatelnejsi kdyz se nemusej tahat pres cely mesto s kocarem a jak sem psala malej se na navsteve chovat umi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
4.5.17 23:06

No nevim myslim, že by to chtělo zlatou střední cestu…na návštěvě se hračky před odchodem uklízí a křupky se do pokoje taky nenosí…dveře sis měla ošéfovat ty… ale ty boty jenom protože ti jednou proběhla louží mi přijde přehnané, aby hned čistila…

Příspěvek upraven 04.05.17 v 23:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
4.5.17 23:08

@Lejlinka88 hele, nevím, krmení u stolu… něco jinýho je oběd a něco jinýho jsou křupky, neznám dítě, které by je jedlo a muselo jíst jen u stolu.

Jinak musím říct, že bych kamarádce nikdy asi neřekla, že takhle teda ne apod. Když vidím jejího syna, jak mu padá drobící se sušenka na zem, tak ho na to upozorním sama nebo naopak, když moje dcera byla u nich hlučná a spalo tam mimino, tak ji kamarádka sama řekla, že musí být potichu… normálně, v klidu. Jinak tak nějak ve slušnosti si děcka krotíme společně. Nebo sama řeknu, že mi to nevadí, že budu stejně uklízet a neřeším to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
4.5.17 23:09

Tak na mě jste moc měkká, sorry

můj byt - moje pravidla, nesahat na dveře nebo si je nasadí ta maminka, které patří to dítě, které je vykolejilo, miska preclíků - sama bych je sebrala hošíkovi z rukou a vrátila do obýváku, s tím, že do pokojíčku prostě ne, nenechala bych ho odejít s jídlem
hračku odebranou dceři bych mu taky sebrala a vrátila zpět, rozhodně bych nenechala svoje dítě plakat a 5ti letého kluka bych se zeptala, jestli je mimino, když ho ještě zajímají hračky pro mimina

jediné co bych odpustila jsou rozbordelařené hračky, přišli se hrát a ne uklízet, rozbité hračky by mě naprdly :roll:, to bych okomentovala před maminkami, aby jim to bylo aspoň trapné, třeba - No fajn, tahle hračka byla naše oblíbená… :,(

jestli Vás to uklidní, tak jednou jsem měla návštěvu a malý 2letý kluk pořád tahal našeho psa za ocas vší silou i přesto, že jsem řekla na začátku, že pes vydrží hodně, ale ať ho nechají na pokoji a maminka… je tak laxně - Netahej ho Tomášku. Ani nezvedla zadek, aby ho dala stranou od psa. Už jsem viděla, že toho má pes plný zuby, tak jsem k němu došla, vykroutila mu psí ocas z ruky a houkla na něj - Ještě jednou na toho psa sáhneš a jdeš domů!!! A už to neudělal :mrgreen: :mrgreen: Ta maminka jen vykulila oči, ale pak uznala, že by mě občas potřebovala doma :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
4.5.17 23:09

@Renca8 jako co no asi bys byla věčně doma sama, jelikož by už nikdy nikdo nepřišel, kdybys kárala maminku a ještě si dala na zadek jejímu dítěti :roll: já bych teda bachařku za kámošku mít nechtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
4.5.17 23:10
@Pomka píše:
@Lejlinka88 hele, nevím, krmení u stolu… něco jinýho je oběd a něco jinýho jsou křupky, neznám dítě, které by je jedlo a muselo jíst jen u stolu.Jinak musím říct, že bych kamarádce nikdy asi neřekla, že takhle teda ne apod. Když vidím jejího syna, jak mu padá drobící se sušenka na zem, tak ho na to upozorním sama nebo naopak, když moje dcera byla u nich hlučná a spalo tam mimino, tak ji kamarádka sama řekla, že musí být potichu… normálně, v klidu. Jinak tak nějak ve slušnosti si děcka krotíme společně. Nebo sama řeknu, že mi to nevadí, že budu stejně uklízet a neřeším to.

jo tak nějak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145

@brumdinka tak s tema botama je to spis o principu, malej mi neska skocil do louze, a upad v ni, nekolikrat sem mu opakovala at to nedela, no byl celej mokrej takze musel dojit domu, sam se svliknout, strcit si pradlo do pracky a zapnout ji, je to spis o tom aby si pamatovali ze kazda sranda neco stoji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@brumdinka tak ani né protože proběhla, ale spíš proto, že jsem jí upozornila a ona neposlechla. Kdyby měla holínky je mi to fuk, ale v teniskách se v loužích neskáče. Nehledě na to že přišla domů zmrzlá, protože měla boty promočené

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
@Anonymní píše:
@Hanka1 tak oni nechodí často, ale když už, tak je to mazec. Teď v létě budeme naštěstí víc venku, tak to bude lepší…

No tak proste nastolit takova pravidla - proste u nas se ji u stolu a tecka, nedovolit at si to nosi do pokojicku a stat si za svym. Muj dum, moje pravidla. Vetsinou to funguje. Ja spis omezila takove to vysedavani, kdy kamaradka sedi u kaficka v mem dome a jeste mne ukoluje stylem „kdyz ses tam, hod prosim te kluka na wc at se nepocura“ takze ve finale ja se ji staram o dite u mne doma. Na jednu kamaradku uz jsem i zvysila hlas - jeji dvouletak trenoval nocnik a vysr@L se primo doprostred terasy mimo nocnik a ona se nemela k tomu to h@vno po svem diteti uklidit… :pocitac: :zed: ted ale po letech se uz tomu smeju, deti vyrostly a uz se moc nestykame…

• Citovat
  • Upravit
25123
4.5.17 23:12
@Anonymní píše:
@brumdinka tak ani né protože proběhla, ale spíš proto, že jsem jí upozornila a ona neposlechla. Kdyby měla holínky je mi to fuk, ale v teniskách se v loužích neskáče. Nehledě na to že přišla domů zmrzlá, protože měla boty promočené

stejně to mi příde moc..neřeknu, kdyby je měla jak prase od bahna, ale jedno proběhnutí lopuží protože tě neposlechla..jako je to malý dítě..nech jí taky dejchat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí