Chování dětí uprchlíků

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
35
9.5.22 21:15
@Anna766 píše:
Jasně. Ukrajinské děti budou ve školách a naše se budou učit v lese na mýtinách a místo lavic budou mít pařezy.

Jak jste omezená :-) spíš to bude tak, že se bude dojíždět mimo spádové oblasti, dělat odklady a pod.

• načítám...
Anonymní
9.5.22 21:15
@Pavel Havel píše:
Ahoj,

jaké máte prozatím zkušenosti s dětmi uprchlíků na hřištích, v zoo, v obchodech? :-)

My tedy narážime asi jen na opravdu výstavní jedince od 2-15 let už asi po 10. Dnes incident kdy jsme byli s malou sami na hřišti, přilítla tam ukrajinská osůbka, s „hláškou ty z ukrajíny?“

Na to odpovězeno že ne.

„aha“ a při těchto slovech, začala sahat na mojí roční dceru, říkám si ok, zatím asi v pohodě, budu ji hlídat.

„Můžu ji vzít na klouzačku“

Ne, nemůžeš.
„Proč jako?“
Kde máš rodiče.

„V *****“

Tak se od nás drž dál

„Ne“

Začne dceři sundávat boty.

Říkám, nesahej na ni.. Ingor. Pomohlo až poradně to vysvětlit rusky, načež s řevem osůbka běžela a křičela maamiiii, oni z russiiiii.

Po celou dobu tohoto incidentu volala máma osůbky, pojď sem! Pojď sem! Takových 10 minut.

A co vy? :-)

Světe div se, ale jsou to normální děti a dokáží být úplně stejně otravné, jako ty naše české :nevim:

• Upravit
150064
9.5.22 21:16
@Pavel Havel píše:
Jak jste omezená :-) spíš to bude tak, že se bude dojíždět mimo spádové oblasti, dělat odklady a pod.

Omezený jsi ty, šíříš bludy.

• načítám...
Anonymní

Nevím, proč bych měla dceři zakazovat hrát si s dětmi z Ukrajiny :nevim:
Pokud to tedy není provokace…

• Upravit
ludmilaadamkova

@FlorenceF Jenkins copak jestli nevybrzdujou. Ale… Mají udělaný nehty?

• Upravit
35
9.5.22 21:17
@Anonymní píše:
Světe div se, ale jsou to normální děti a dokáží být úplně stejně otravné, jako ty naše české :nevim:

Nikdy se mi nic podobného, za 10 let co chodím na hřiště, nestalo. Vám se něco podobného co popisuji stalo od „našich“ dětí?

• načítám...
ludmilaadamkova
9.5.22 21:19

@Pavel Havel ano stalo se mi že před 2 lety asi 7 letý kluk strčil a shodil moje dítě z prolézačky. A to bylo malé 1.5. byla jsem u ní naštěstí tak jsem ji chytila.

Byl to kluk naprosto české národnosti. Tedy pro upřesnění.

Příspěvek upraven 09.05.22 v 21:21

• Upravit
24867
9.5.22 21:20

Prosím vás, takhle se může chovat děcko jakékoliv národnosti. Co to tady zase zkoušíte rozpoutat? :roll:

• načítám...
150064
9.5.22 21:20
@Pavel Havel píše:
Nikdy se mi nic podobného, za 10 let co chodím na hřiště, nestalo. Vám se něco podobného co popisuji stalo od „našich“ dětí?

Stalo, největší pruda na hřišti byla od českého dítěte bydlícího ve vchodě vedle. Naší brala kočárek, buzerovala ostatní děti okolo, dnes se s ní nikdo nekamarádí, protože je to nevychovaný fracek a ostatní děti tohle dítě nemají rády. To se o ukrajinské válce nikomu ani nezdálo.

Příspěvek upraven 09.05.22 v 21:21

• načítám...
1319
9.5.22 21:21

@LucEm Stejná zkušenost, ale ja šla haranta seřvat dříve než by moje dostala facku a matku jsem seřvala taky.

• načítám...
Anonymní
9.5.22 21:21
@Pavel Havel píše:
Nikdy se mi nic podobného, za 10 let co chodím na hřiště, nestalo. Vám se něco podobného co popisuji stalo od „našich“ dětí?

No tak samozřejmě, já pracuji s dětmi každý den… Nevidím na tom nic neobvyklého/ špatného… Prostě každé dítě je jiné… A je jedno, zda je z Ukrajiny či z Čech. Jsou to děti jako děti..

• Upravit
ludmilaadamkova
9.5.22 21:23
@Pavel Havel píše:
Konečně někdo normální kdo jen neopakuje „neochvějnou pravdu“.

Víte ono nestačí, aby se to rýmovalo, nebo to bylo vtipné, chce to fakta. @FlorenceF Jenkins

Já neříkám že to dělají všichni, ale přijde mi to jakoby tak byli prostě naučení.

Co to meleš? 8o to mám lhát abys byl spokojenej?

• Upravit
Anonymní
9.5.22 21:23
@lucad77 píše:
Prosím vás, takhle se může chovat děcko jakékoliv národnosti. Co to tady zase zkoušíte rozpoutat? :roll:

Omezenost zřejmě nezná mezí, jak je vidět. :nevim: Už se to tahá i mezi děti..

• Upravit
2653
9.5.22 21:25

Ja jsem zatim ukrajinske deti na hristi nepotkala :think:
Bavila jsem se se dvema ukrajinskyma maminkama a obe byly moc slusne :palec:…dite jedne te maminky mi dalo kyticku jako podekovani za radu, coz jsem treba nikdy nezazila u ceskeho ditete :P

• načítám...
13821
9.5.22 21:28

Žádné takové zkušenosti nemám. Se synem chodí do třídy tři ukrajinské děti a problémy s nimi nejsou.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m