Chování prodavačky, nemohu se z toho vzpamatovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8455
29.10.25 17:07
@smile_xxx píše: Více

Protože se za sebe neumí postavit. To by měla natrénovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76481
29.10.25 17:10
@izabe píše: Více

jak se za sebe mohla postavit, když tu chybu udělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76481
29.10.25 17:15
@Anonymní píše: Více

ano @Mandarinka104 - ty jsi prostě lepšejší  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76481
29.10.25 17:18
@Kelsey1 píše: Více

ne, za mně je to @Mandarinka104

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8455
29.10.25 17:40
@stinga píše: Více

Vykomunikovat si to. Ona volala manželovi, co má dělat, řekla mu o co go, on to pak přes telefon vysvětloval prodavačce. Zakladatelka snad není malé dítě aby si to neuměla vyřešit - postavit se k dané situaci, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8954
29.10.25 17:43

Tak teď si protiřečíš v jednom příspěvku :think:. To je ironie nebo je myšleno vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13116
29.10.25 17:44
@Anonymní píše: Více

Tak hlavně u nás by se nestalo, aby to někdo řešil, až přijdete podruhé. Buď hned nebo vůbec. A už jsme si zvykli, že karta kolikrát chce PIN i na malou částku ( z důvodu bezpečnosti jednou za čas), lidé nekoukají, jsou zvyklí píp a jdu. Takže u nás by vás pouze upozornili, ať se vrátíte, že nemáte zaplaceno. Jo to ostraha a i pokladní běhá docela často za zákazníkem.
Hlavně u vás měli vše na kamera g, viděli, že kartu přikládáte, takže opravdu nedopatření. Něco jiného by bylo ten druhý nákup ani nevyndat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13116
29.10.25 17:46

@izabe žije v cizině, nemusí se umět, tak dobře domluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8455
29.10.25 17:47

Proč? Má to snad řešit s prodavačkou ne? Nebo s čím si pomohla, když zavolala manželovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8954
29.10.25 17:49

Takže to fakt není ironie? :mrgreen:
Kdyby byla schopná se za sebe postavit a dostatečně komunikovat. Tak nevolá chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8455
29.10.25 17:50

Ale vždyť já psala, že to neumí a měla by to natrénovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76481
29.10.25 17:54

co to píšeš? :zed: vždyť zakladatelka několikrát psala, že německy umí velmi dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8455
29.10.25 17:55
@stinga píše: Více

8o ano, ale vždyť v úvodním příspěvku psala, že volala manželovi s tím, co má dělat, vše mu popsala a on to pak přes telefonu říkal prodavačce. Nepíšu nic o tom, že neuměla mluvit německy ale že nebyla schopna sama řešit tu situaci, jako dospěla osoba. Už se chápeme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.25 18:02

Jak u magorů. Tady neumí a neumí ty co jen umí rýpat, pořádně číst.
S prodavačkou jsem to řešila a dlouho!!!
S prodavačkou jsem mluvila nějakou dobu, ptala se a prosila ať mi řekne o co go a když už jsem byla v koncích, protože mi stále nechtěla říct proč chce volat policii aniž BY MI VYSVĚTLILA proč je chce volat (a já jsem pořád nevěděla čím jsem se provinila) jsem zavolala manželovi, protože proč? Protože jsem byla v koncích a měla sebou malé dítě.
S prodavačkou jsem komunikovala, rozuměla ji a ona mi, ale odmítala mi přesně říct čím jsem se provinila, manžela jsem pak dala nahlas (a on pomalu ani skoro nic nerekl) a ona nám najednou řekla o co go (asi vyměkla, nevim)a vše se hned vyřešilo. Kapišto?

Tady jsou samé hvězdy co by to zvládly s grácií a úsměvem na rtu :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák