Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@smile_xxx píše: Více
Protože se za sebe neumí postavit. To by měla natrénovat.
@izabe píše: Více
jak se za sebe mohla postavit, když tu chybu udělala?
@Anonymní píše: Více
ano @Mandarinka104 - ty jsi prostě lepšejší ![]()
@stinga píše: Více
Vykomunikovat si to. Ona volala manželovi, co má dělat, řekla mu o co go, on to pak přes telefon vysvětloval prodavačce. Zakladatelka snad není malé dítě aby si to neuměla vyřešit - postavit se k dané situaci, ne?
Tak teď si protiřečíš v jednom příspěvku
. To je ironie nebo je myšleno vážně?
@Anonymní píše: Více
Tak hlavně u nás by se nestalo, aby to někdo řešil, až přijdete podruhé. Buď hned nebo vůbec. A už jsme si zvykli, že karta kolikrát chce PIN i na malou částku ( z důvodu bezpečnosti jednou za čas), lidé nekoukají, jsou zvyklí píp a jdu. Takže u nás by vás pouze upozornili, ať se vrátíte, že nemáte zaplaceno. Jo to ostraha a i pokladní běhá docela často za zákazníkem.
Hlavně u vás měli vše na kamera g, viděli, že kartu přikládáte, takže opravdu nedopatření. Něco jiného by bylo ten druhý nákup ani nevyndat
@Kelsey1 píše: Více
Proč? Má to snad řešit s prodavačkou ne? Nebo s čím si pomohla, když zavolala manželovi?
Takže to fakt není ironie? ![]()
Kdyby byla schopná se za sebe postavit a dostatečně komunikovat. Tak nevolá chlapa.
@Kelsey1 píše: Více
Ale vždyť já psala, že to neumí a měla by to natrénovat ![]()
co to píšeš?
vždyť zakladatelka několikrát psala, že německy umí velmi dobře
@stinga píše: Více
ano, ale vždyť v úvodním příspěvku psala, že volala manželovi s tím, co má dělat, vše mu popsala a on to pak přes telefonu říkal prodavačce. Nepíšu nic o tom, že neuměla mluvit německy ale že nebyla schopna sama řešit tu situaci, jako dospěla osoba. Už se chápeme?
Jak u magorů. Tady neumí a neumí ty co jen umí rýpat, pořádně číst.
S prodavačkou jsem to řešila a dlouho!!!
S prodavačkou jsem mluvila nějakou dobu, ptala se a prosila ať mi řekne o co go a když už jsem byla v koncích, protože mi stále nechtěla říct proč chce volat policii aniž BY MI VYSVĚTLILA proč je chce volat (a já jsem pořád nevěděla čím jsem se provinila) jsem zavolala manželovi, protože proč? Protože jsem byla v koncích a měla sebou malé dítě.
S prodavačkou jsem komunikovala, rozuměla ji a ona mi, ale odmítala mi přesně říct čím jsem se provinila, manžela jsem pak dala nahlas (a on pomalu ani skoro nic nerekl) a ona nám najednou řekla o co go (asi vyměkla, nevim)a vše se hned vyřešilo. Kapišto?
Tady jsou samé hvězdy co by to zvládly s grácií a úsměvem na rtu ![]()