Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@rmot píše: Více
Tohle je dobrý postřeh, nenechat se odvést z dohledu jiných lidí.
Mně by bylo tak trapně, dělat divadlo s ochrankou před lidma, že bych byla schopná s nima radši někam odejít. Nebo ještě aby mě policie šacovala na veřejnosti a zlatý hřeb by byl, že by se na veřejnosti došlo k tomu, že jsem fakt něco nezaplatila (ukradla).
Pokusím se si zapamatovat, že se nemá nikam odcházet, ale nevím, jestli bych to v té chvíli zvládla.
@Anonymní píše: Více
Nedohadovala bych se, nechala bych ji, nechť tu policii zavolá. Blbý je, že by se pak přišlo na to, že tě osočila právem.
Ale volat manželovi by mě vůbec nenapadlo, jsem svéprávný samostatný člověk, manžel s tím přece neměl nic společného.
když se bavit nechce ona, tak se budu bavit s policií. Nebo zvednu hlas taky ať mi řekne o co go ![]()
@kyslík píše: Více
Neměl, ale měla jsem sebou kočárkové dítě a myslela jsem především na něj. Plakalo. Situace byla díky prodavačce vyhrocená. Nevěděla jsem co se bude dít. Prodavačka vypadala a mluvila se mnou tónem jako kdybych provedla něco šíleného.
A já pořád nevěděla co se stalo.
a proč jsi pořád to kočárkové brečící dítě tahala sebou do obchodu?
a situace nebyla vyhrocená díky prodavačce, ale díky tvému nezaplacení nákupu
@izabe píše: Více
už jen to, že brečela ať nevolají Policii, cosi naznačuje ![]()
@stinga píše: Více
Protože jsem ho nechtěla nechat doma samotné? ![]()
Kdo psal, ŽE JSEM ŠLA S PLAČIČÍM DÍTETEM DO OBCHODU??? Dítě mi vůbec nebrečelo, kdyz jsem tam šla a nakupovala. Brečelo mi akorát u dopoledního placení a pak jak nás odchytla prodavačka odpoledne, tak spustilo samozdřejmě jak na potvoru. ![]()
Nikdy vám v obchodě dítě neplakalo?
Jo já vím, vy by jste toto neabsolvovala, já ano.
„od prvního jsem měla účtenku, druhá mi nevyjela, dítě už řvalo“ - to jsi psala v prvním příspěvku, a odpoledne táhneš dítě v kočáru do stejného obchodu pro další nákup, ne já bych pro sto cizích lidí s dítětem v kočárku nechodila dvakrát denně nakupovat, a v podstatě kdybys tam nešla znovu, tak by se nic nestalo, tvůj nezaplacený nákup by zaplatila prodavačka jako manko,
a odpoledne ti dítě řvalo zase, tak to si budeš muset přerovnat priority v životě, jestli chceš každému dělat radost, nebo žít tak, abys nemusela neustále tahat dítě několikrát denně do obchodu, když tam pokaždé brečí
Ježíšek asi, prodavačky napíšou a on přiletí a zaplatí to
Vy, co tu píšete o tom, že tazatelka MUSELA vědět, že nezaplatila, protože váha, tak ne, nemusela. Penny nemá samoobslužné kasy s váhou, ani v DE, ani u nás v ghettu, kde bych teda vůbec nečekala, že samoobslužné kasy risknou zavést.
V úvodním příspěvku píšu, že mi to nechtěla říct, že mi to nechtěla vysvětlit a bla bla bla, manžel pak na ni naléhal (ale skoro nic neřekl, jen krátce) ať to řekne, protože po mém naléhání mi neřekla ani ň.
Teď mi prosím napište co by jste v mé situaci dělala vy?
Nevěděla by jste co se stalo, čím jste se provinila, co jste provedla a prodavačka by vám stále a pořád dokola jen opakovala „nebudu se s vámi bavit, vysvetlí vám to až policie“, vy znovu proč chce volat policii, co se stalo, pořád by jste nechápala proč chce volat policii, to celé by trvalo pár minut, ale skoro jako věčnost, prodavačka by měla zvýšený arogantní tón a bavila by se s vámi jako s usmrkancem. Měla by u ucha svůj telefon a opakovala by stále dokola „volám policii!“ Vše za přihlížení spousty lidí.
Napište mi nebo kdokoli co by jste dělaly/i??? Co s prodavačkou, která vlastně nespolupracuje, která nechce říct důvod. Já tam ta spolupracující byla