Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Ncc1701_new píše: Více
věděla ovšem, že jí nevyjela účtenka, ovšem mávla nad tím rukou, a otevřela si bránu tou první účtenkou
@stinga píše: Více
Já priority v životě přerovnávat nepotřebuji a nevím proč si myslíte, že bych měla
Že mi 2× při placení a po zaplacení začalo plakat díte mám přerovnávat priority? Aha
Jako že jsem šla 2× v jeden den do obchodu? Nedelam to denně, ba ani každý týden. To je i snad jedno z jakého důvodu jsem tam šla. A ano chci udělat každému radost, dělá to radost i mi, někdo dělá radost druhým, jiný si zvyšuje ego na druhých. Každý máme v životě jiné radosti ![]()
Jsem ráda, že jsem tam šla a zaplatila to. A urovnalo se to. Nechtěla bych, aby za mě někdo něco platil.
Ale úplně jistá si nejsem, jestli by to prodavačka platila, protože s tou kasou nemá nic společného. Není tam jako dozor na samoobslužnou kasu, ale to je jen má doměnka, třeba tady paní co je od toho, vysvětlí jak to funguje.
@Anonymní píše: Více…protože když píše, že to dál neřeší tak jako to pokaždé zaplatí ta směna jo?
No, vedela…asi nevedela, kdyz mela myslenky jinde a vubec se nespustredila. Me uz se tohle stalo nekolikrat, nezaplaceny nakup, pak nakup naopak zaplaceny a nechana taska v obchode, nezaplacena utrata v restauraci…jsem roztrzita, snazim se davat si na to pozor, ale nekdy proste myslim na neco uplne jineho nez co delam a stane se to. S kocarkem to tedy bylo jeste umocnene tim ze jsem byla permamemtme nevyspala a ta koncentrace byla tim padem v haji uz od rana. Nastesti jsem vzdycky narazila na lidi, co mi to rekli normalne, suse, bez nadavani a obvinovani, nebo rovnou pochopili a rekli to s usmevem. Jisteze jsem se vzdycky omlouvala az na pudu.
@Anonymní píše: Více
A nejsem jedina bych dodala, kamaradka mi taky vypravela jak se ji to s kocarkem stalo, ze mela nalozenou cast nakupu v kocarku a cas co se nevesla snad nejak v kosiku nebo kde, dite rvalo, a ona zaplatila jen to co mela v kosiku a na veci v kocarku uplne zapomnela a taky to nechtene ukradla ![]()
Proč pořád omíláš, že ti neřekla, proč volá policii? „Třesoucíma rukama jsem vše vytáhla, dala jí lístek, vše prohlédla a řekla, že to je v pořádku. Že jsem kradla dopoledne“ To to měla hláskovat, abys to pochopila?
@Anonymní píše: Více
Tak se doufám do obchodu vrátila, když to zjistila a zaplatila to. Nebo zůstala zlodějkou,
@Michelle_M píše: Více
to už jsem jí psala, ale vysvětlí ti, že to pro ni bylo nedostatečné vysvětlení od arogantní prodavačky a zase to skončí tím, že jí prodavačka vůbec neřekla, o co se jedná… a pořád dokolečka, dokola…
@Keyllah zakladatelka bude na nějakém autistickem spektru. Bude to točit pořád dokola. Nechápe základní souvislosti. Proto nepochopila ani tu prodavačku. A pořád dokola jede to, že ji prodavačka nic neřekla, i když ji to řekla
A že když něco ukradne „omylem“, tak to není krádež.
Na tom se zvládne točit ještě tak týden, než diskuze zapadne.
@smile_xxx píše: Více
Udělám u něj namátkovou kontrolu, když se vrátí, jako se vrátila zakladatelka, ne? Prostě se zjistí, že někdo něco nezaplatil, přijde do obchodu třeba druhý den, je rozeznán (prodavačkou, nějakým systémem, skrz platební kartu,…), tak na konci nákupu pojďme. Ano, nákup máte v pořádku, ale evidujeme u vás pohledávku ze včerejška,… Ta prodavačka to přesně takhle udělala, jen kolem toho dělala zbytečný humbuk.
Jak říkám, tohle se děje třeba u samoskenování, ale tam je to identifikované kartičkou, takže je to jednodušší. Prostě si tě vyhmátnout, když máš všechno v pořádku, tak je to v pohodě. Pokud zjistí, že nemáš něco naskenovaného, tak příště už ta kontrola nejspíš bude preventivní místo namátkové.
Ty jo, koukám, že to tady jede stále dokola. A zakladatelka stále nechápe, že pro tu prodavačku prostě ona byla zlodějka ( protože odejít z obchodu s nezaplaceným zbožím je definicí zlodějiny ) a ještě k tomu drzá, že si do stejného obchodu vyrazí ještě odpoledne znovu. V tu chvíli ji to zřejmě nadzvedlo, tak na zakladatelku nastoupila, no. Nechápu, co je na tom tak nepochopitelného. Zakladatelka nechce pochopit nas. ranou prodavačku, ale od ní pro sebe pochopení vyžaduje bezbřehé ![]()
Já si fakt jen říkám, jestli to dělá schválně nebo je opravdu tak zabedněná?