Chování prodavačky, nemohu se z toho vzpamatovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41140
30.10.25 15:41
@teri141 píše: Více

já někde psala, že vědomě kradla? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.10.25 15:53
@Keyllah píše: Více

Takže si myslíte, že šlo o omyl? Proč teda člověka hned pranýřovat?

To asi nemá smysl, vy to vidíte jinak, já též, tím bych to uzavřela :)
Mějte se pěkně :) a nekraďte lidi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
30.10.25 15:58

My lidi nekradem, to by byl únos…. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.10.25 16:00
@Janli píše: Více

Ještě toho trochu! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
30.10.25 17:15
@Ncc1701_new píše: Více

jak už bylo psáno nahoře, kočár se řvoucím dítětem a přiložení nefunkční karty je naprosto nejčastější trik zlodějek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80017
30.10.25 17:43

@teri141 jo je to normální. Uvědom si, ze ona už slyšela podobných historek na téma - js jsem zaplatit zapomela, já jsem nechtěla krást - spoustu. A za nás to jednoduše nevěří. Prostě s každým stejně - zaplať nebo volám policii. Hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
30.10.25 17:46
@Anonymní píše: Více

Mandarinko už to nech zamknout, točí se to pořád dokola a je to nudaaaaaa,
a máš pravdu nevyvíjelo by se to jinak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80017
30.10.25 17:47

Lidí nekradem. To se vubec nevyplácí. Musíš to někam ubytovat. Krmit, žádný užitek, pokud nejsi kanibal.
Ale na morčata pozor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
30.10.25 17:49
@stinga píše: Více

jednou začas se objeví nováček, co to opět rozčíří a zastane se zakladatelky a jede se na novo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33405
30.10.25 18:01

No psala jsi i to, že byla sprostá.
Povýšenecky a arogantně působila protože z jejího pohledu jsi předchozí nákup ukradla, a proto volala policii. Zkus se na tu podívat s odstupem a z druhé strany - kdybys teoreticky chtěla krást, co bys ji řekla? Určitě ne to, že jsi kradla. Ale přesně to, co jsi řekla - že to byl omyl a nákup zaplatíš. Tak jak měla poznat, že právě ty jsi jiný případ? Shodly jsme se tady v diskuzi, že lidi kradou hodně a zkusí cokoli. Asi už takových zažila víc a neměla chuť být vlídná a chapající. I když nakonec byla, když policii nevolala a nechala tě nákup zaplatit a odejít.
Já naprosto chápu, že to bylo hodně nepříjemné, byla bych z toho špatná jako ty a několik dnů bych se cítila jak zpráskaný pes. Do toho obchodu bych už nešla, měla bych pocit, že na mě koukají jako na zloděje.
Ale pokud by ta prodavačka nebyla agresivní, sprostá apod., musela bych připustit, že byla v právu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
30.10.25 18:05

Prodavacka sice byla trosku drsnejsi, ale byla v pravu…Ty jsi nakup nezaplatila, takze jsi ho ukradla v jejich ocich a pokud to je uz nejaka starsi prodavacka, tak od zlodeju ma urcite naposlouchano tolik vymluv, ze se ji ani nemuzes divit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14609
30.10.25 18:24

Fakt by se ti to nespojilo ani skrz tu nevyjetou účtenku? Tím směrem bych totiž ihned začala uvažovat já - kam jsem dala ty dopolední účtenky, abych mohla prokázat, co jsem platila. A aha - tu druhou vlastně nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33405
30.10.25 18:24
NE Nezaplatila jsem AŽ po pohrůžce policií, zaplatila jsem hned jakmile mi řekla co se stalo, že jsem nezadala pin, ale TÉ AROGANTNÍ PRODAVAČCE TRVALO NĚKOLIK MINUT MI ŘÍCT, ŽE JSEM NEZADALA PIN ZA PLATBU, JEN FURT DOKOLA VZÝŠENÝM HLASEM PROHLAŠOVALA, ŽE VOLÁ POLICII,

Tak popravdě jsi nejdřív psala, že ti vůbec nechtěla říct co se stalo a hned chtěla volat policii, proto jsi volala manželovi, ten s ní promluvil a pak tedy řekla o co jde a ty jsi zaplatila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.25 18:37
@adresa píše: Více

Po manželově zavolání řekla to o tom pinu a v tu chvíli mi to docvaklo. Před zavoláním mluvila jednou jen o dopolední krádeži - ale já ani za mák netušila co jsem ukradla, protože jsem věděla, že jsem platila. Toť celé.

• Citovat
  • Upravit
6626
30.10.25 18:39

@Anonymní 58037646 [/

Příspěvek upraven 30.10.25 v 18:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie