Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Janli píše: Více
přesně, zaplétá se do toho víc a víc a zbytečně si vymýšlí, jen aby vypadala líp…
@Anonymní píše: Více
Dobře.
Jinak platí co jsem už psala. Prodavačka nebyla milá, ale v právu. Chápu, že to bylo nepříjemné, víc bych se do toho nenořila. Ty sama víš o co šlo, nemusíš se tady obhajovat. Zamestnej hlavu něčím jiným a ta hořká pachuť časem zmizí
@adresa píše: Více
Presne. K tomu jen dodam - zakladatelko, pokud to byl pro tebe tak neprijemny zazitek, tak si ho ted tady vedome znovu a znovu pripominas, to je nejaky masochismus? Fakt uz se na to vykasli. Jo a nebud hloupa a nejezdi do obchodu se rvoucim miminem nakupovat opakovane jen proto, ze si nekdo honem na neco vzpomene. Pak delas chyby.
@Michelle_M píše: Více
Ne, protože bych už dávno zapomněla, že mi nevyjela účtenka.
Hlavně my, kde to jde, účtenky nebereme, takže s nimi už nějak nepočítám.
v tomto obchodě, o kterém je diskuse, si účtenku musíš vzít, protože jinak neotevřeš závoru
@stinga tak bych to brala, že jsem prošla, takže ok. Já takové věci opravdu vytěsňuji. Ale jak jsem psala, vím to o sobě, takže na samoobslužné sama nechodím.
„Šla jsem nakoupit do Penny, kam už chodím mnoho let, zavedli tam samoobslužné kasy a já na ně ráda chodím,..,. Na normální kase řada až za roh, normální kasy jsou tam jen dvě, ale snad nikdy jsem nezažila, že by jela druhá, tak i pro to jsem i dnes zvolila opět samoobslužnou.“
Jak říkám, vykasli se na to už.